Pluspunten
Primagee
VerbeterpuntenGeennee
Bedankt voor de aanbeveling!
Pluspunten
Uitstekende en proactieve communicatie, goede prijs/kwaliteitverhouding producten
Dankjewel, we zien je graag terug bij GENTS!
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snel geleverd, duidelijke communicatie
Pluspunten
VerbeterpuntenDe smokingpantalon hoort niet bij het rokkostuum. Immers heeft deze een dubbele bies.
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Helaas de verkeerde maat besteld. De broek en de jas kwamen niet overeen. Ik werd direct gebeld door Gents om dit te melden en ze hebben dan ook de juiste maten toegestuurd zonder dat ik verder nog iets moest doen. Het initiatief was geweldig en zeer gewaardeerd. De levertijd was 1 dag en het kwam netjes aan. Ik kan mij niets negatiefs bedenken en raad Gents aan iedereen aan!
Bedankt voor de review. We zien je graag terug bij GENTS!
Pluspunten
In het kort: twee broeken (smoking) besteld, maat 52 en 56. Door de klantendienst opgebeld met de vraag of dit wel juist was, omdat ook maat 54 bestaat. Ook al was dit niet nodig (de tweede broek was voor iemand anders), dit getuigt van grote klantvriendelijkheid. Nog nooit tegengekomen. Proficiat.
Hartelijk dank voor de review!
Pluspunten
snelheid/prijs/kwaliteit
Verbeterpuntennvt
Bedankt voor het hoge cijfer!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Zeer goede en behulpzame klantenservice. Ze hebben veel meer gedaan dan ze hadden hoeven te doen om mij te helpen. Top
Bedankt voor de beoordeling, we helpen je graag!
Bedankt voor de review!
Pluspunten
Zéér goede service en goede en snelle reactie betreffende oplossingen vinden
Hartelijk dank voor de beoordeling. We helpen je graag!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Hel fijn dat je de producten kan ruilen in de winkel in de stad waar je woond
VerbeterpuntenGeen idee.
Hartelijk dank voor de beoordeling. Je bent altijd van harte welkom in onze winkels.
Hartelijk dank voor de review. We zien je graag terug in de webshop!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Mooie kleding voor een goede prijs.
VerbeterpuntenNog geen punten gevonden
Bedankt voor de review!
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding snelle levering
VerbeterpuntenMaattabel is moeilijk te vinden. Omdat maten veel kleiner vallen, is dat misschien iets om klanten van te voren beter op te wijzen.
Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij zijn druk bezig om dit te verbeteren. Daarnaast staan wij via de chat, telefonisch en uiteraard in onze winkels klaar om onze klanten hierbij te helpen.
Pluspunten
Overzichtelijk, goede communicatie. Duidelijke site. Persoonlijke aanpak Fijn om grote maten in de winkel te passen.
Hartelijk dank voor de beoordeling! Wij hebben inderdaad een groot maten palet en kunnen bijna iedereen helpen aan een goed zittend kostuum.
Hartelijk dank voor de review!
Pluspunten
De beste prijs-kwaliteitverhouding voor feestkleding in Nederland.
VerbeterpuntenDe knopen van het overigens zeer goed geprijsde rokhemd laten na een tijd los óf ze raken makkelijk uit het knoopsgat. Heel jammer. Dit gebeurt echter alleen pas na regelmatig gebruik, niet bij de eerste keren dragen.
Hartelijk dank voor het compliment! Zou je ons een foto kunnen sturen van de knopen kwestie? Je kunt deze sturen naar [email protected]. Wij zullen dit van daaruit verder oppakken.
Pluspunten
Goeie kennis. Denken met je mee. En goede service. Hele fijne zaak.
Pluspunten
Overzichtelijke site, mooie producten, redelijk wat keuze in mouwlengte 7 overhemden, prima kostuums, voldoende betaalmogelijkheden.
VerbeterpuntenVerzenden had vlotter gemogen, ondanks voorraad duurde dit 3 dagen.
Pluspunten
leuke producten, m.n. de bretels
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ