Snelle levering Net pak

Smoking besteld ziet er goed uit voor het geld. Snel geleverd goed verpakt

Still not contact

Slecht

Kreeg mail dat het verzonden was en 1 minuut later dat het niet meer op voorraad was. Beetje vreemd

Ronduit slecht, anderhalve week langer moeten wachten en vier keer voor moeten bellen.

Niet waard voor wat je betaald

Zit geen stretch in de pak best armen kwaliteit Zou niet online bestellen want dat word een teleurstelling ga beter naar de winkel levering snel maar zwaar teleurgesteld voor 150 een pak die niet met precies detail is gemaakt knopen los en arm met een kunnen draag mag blij zijn dat die nog niet er van af is gevallen aub werk hier aan en als je slim fit stretch aan bied aub laat en ook echt stretch in zitten

Prima webwinkel

Goeie kwaliteit/ prijverhouding Goeie service…

Top advies vanuit de winkel

Levering

Inmiddels 1 week geleden een bestelling gedaan . Wat heel snel gedaan was is de offerte echter de levering is nu nog steeds niet aangemeld. Maw lijkt het erop dat de bestelling niet is opgestuurd. Gisteren via de chat geprobeerd contact te krijgen met Gents echter het bericht werd wel gelezen maar er kwam geen reactie op mijn vraag .

Geen updates en informatie overbestelling.

Anderhalve week moeten wachten op levering. opzich geen probleem maar een update tussendoor met dat het wat langer duurt zal toch wel fijn zijn. de kwaliteit van de bestelde producten zijn prima om deze reden geef ik nog wel een voldoende echter de afhandelijk van de bestelling laat wel te wensen over.

verzending geannuleerd

rokkostuum besteld die ze vervolgens hebben geannuleerd omdat ze geen inventaris kunnen behouden, ze zijn me tegemoet gekomen als wat het nog steeds te laat

Prima kwaliteit

In orde

Geen goede afhandeling

Ik heb op 17 april een bestelling geplaatst en een bericht gehad dat het betaald is maar heb tot vandaag 24 april nog niets ontvangen. Ik heb het nodig op dinsdag 26 april. Als dat niet lukt wil ik mijn geld terug en een schade vergoeding.

makkelijk

ik heb lastige maat 30 korte maat en 68 confectie maat en Gents heeft wat ik zoek . en Zeer betaalbaar. dus ik best nu online. en ga persoonlijk naar de van woustraat

Retourmogelijkheden zeer beperkt

Retourmogelijkheden zeer beperkt

Goede Kwaliteit

Tot nu toe zeer matig !!!!

Ik heb een gilet ( bloementjesmotief ) besteld. Dit is in goede staat ontvangen, maar helaas te klein. Het retourformulier kan ik niet uitprinten. Daaropvolgend heb ik geprobeerd te chatten met Gents ... dit lukt niet. Ook een mail gestuurd ..... wederom geen reactie Ondertussen een reactie gekregen !!!! Door diverse oorzaken was het de klantenservice niet gelukt om te reageren, iets wat ik in deze hectische tijd zeer goed kan begrijpen. Dus toch een tevreden klant !!!!!!

Deze keer zeer slechte ervaring.

Laatste bestelling via de webshop had een ongebruikelijk lange levertijd in vergelijking tot eerdere bestellingen of aankopen. Deze keer weer opgehaald in de winkel, slordig verpakt in een plastic tas, broek zonder label (2e hands?). Enfin broek paste niet en wilde deze ruilen of tegoedbon. Onvriendelijke verkoopmedewerkster deze keer, ruilen was niet mogelijk, dat kan gebeuren echter ook niet terugnemen of compensatie met een tegoedbon was niet mogelijk.. Moest't zelf maar regelen. Contact gehad met het kantoor in Amsterdam en schijnt toch niet een normale gang van zaken te zijn. Als excuus werd grote drukte opgegeven... Zo slecht allemaal, mij zien ze dus nooit en nooit meer terug, genoeg andere zaken in Utrecht.

Mooie kleding, snel geleverd

Duidelijke foto's. Mooie kwaliteit. Snelle levering.

Ontevreden

Heel omslachtig om te retourneren. Waarom met die externe firma (returnista) werken? Die dan nota bene nog 10€ vraagt erbovenop en op de koop toe niet opdaagt op het afgesproken tijdstip!

Goede producte

Snelle levering. Mooie blouse

Nog geen bestelling ontvangen

Inmiddels de bestelling ontvangen en alles naar wens. De verzendbevestiging kreeg ik na de ontvangst dus daar is nog wel ruimte voor verbetering. Ik heb tot op heden nog geen bestelling ontvangen en geen statusupdate of wat dan ook…. Zaterdag besteld en het is nu donderdag

Verkeerde maat Colbert

Verkeerde maat Colbert ontvangen, dus paklijst is ook niet gecontroleerd. Nu wel kosten mogen maken om te retourneren.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering.

Klantgericht en vriendelijk personeel, goede prijs kwaliteit verhouding, overzichtelijke website.

Voel me bestolen!

Broek bestelt zou op voorraad zijn. Na 4 dagen nog niks ontvangen, contact gezocht. Krijg ik te horen dat deze niet meer op voorraad is. Hebben ze me een goedkoop alternatief aangeboden in verkeerde maat toen ik zei dat ik daar niet voor ging werd mijn geld teruggestort aankoop bedrag -15 euro???? Heb nooit iets ontvangen….. Kan niet anders zeggen dan dat dit oplichting is.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ