Ik was op zoek naar een das en ik ben daarbij uitstekend en vriendelijk geholpen in de vestiging in Tilburg. Ik had al vaker producten gekocht daar en ga er de volgende keer ook weer heen. Zeker aan te raden.
Hartelijk dank voor de review, we zien je graag terug bij GENTS!
Juiste maat met gooi kwaliteit
Hartelijk dank voor de review, we zien je graag terug bij GENTS!
Mijn gekozen product was niet beschikbaar, terwijl dit op de site wel stond. Ik kreeg een vriendelijke mail met excuses en compensatie voor het ongemak! Heel fijn
Hartelijk dank voor de beoordeling, we blijven je graag helpen!
foutieve levering goed opgelost, overige leveringen snel en netjes
Goed om te lezen dat we goed hebben kunnen helpen!
Het online bestellen ging prima, de communicatie was goed. Om de pakken te passen was ik naar de winkel in Tilburg gegaan, dat was een fout. Er was 1 man die handelde alsof ik er niks van snapte en zelfs leugens vertelde over de kosten van het retour brengen van kleding. Dit is gratis af te geven bij een winkel, maar hij drong HEEL ERG aan dat ik gelijk iets moest kopen in de winkel. Zeer irritant en totaal niet meedenkend met de wensen van de klant. Verder was er nog meer zoals het opzoeken van een pak dat letterlijk zichtbaar was op de website, maar hij tikte nog meer woorden in waardoor het pak niet verscheen en zij dat hij het goed deed en ik dus als het ware een ****** terwijl het pak er gewoon stond met nummer en al. Kortom, niet gastgericht, erg opdringerig...
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen deze beoordeling te schrijven. Dit helpt ons onze service te verbeteren. Uiteraard is het niet de bedoeling geweest jou dit gevoel te geven. Wij zullen dit intern bespreken om dit in de toekomst te voorkomen.
Zeer snelle en correcte levering
Hartelijk dank voor de review!
Ben blij met deze goedgeprijsde coltrui.
Bedankt voor de beoordeling!
Allemaal netjes geregeld.
Hartelijk dank voor de review!
Heb gekozen voor ophalen in een winkel. Gebeld dat de hemden klaarliggen, of ik terug wil bellen voor een tijd af te spreken. Zeker drie keer gebeld, en ingesproken, NIET terug gebeld. Toen ik erlangs ging ontvangen door een wat hautaine man die mijn verhaal niet geloofde. heeft mij nog geprobeerd te bellen , ik denk, om zijn gelijk te halen. Had hier geen zin in dus heb niet opgenomen. Voor wat betreft de hemden die ik regelmatig bij jullie koop ben ik zeer tevreden!!!
Hartelijk dank voor de beoordeling. Dit helpt ons onze service te verbeteren. Uiteraard vinden we het erg vervelend om te lezen dat je dit zo ervaart. Het is niet de bedoeling geweest om jouw verhaal in twijfel te trekken of door te bellen ons gelijk te halen. Dit zal puur zijn geweest om er achter te komen waar dit fout is gegaan en hoe wij dit kunnen verbeteren. Buiten dat vinden wij het fijn om te lezen dat de artikelen goed bevallen, we hopen je in de toekomst goed te kunnen blijven helpen. Mochten wij op punten kunnen verbeteren horen wij dat graag.
Bedankt!
Jammer dat een coltrui (wit) niet in mijn maat aanwezig was; naast de zwarte en blauwe had het een mooi geheel geweest.
Ze denken met je mee
Hartelijk dank voor het mooie cijfer?
Heb een kroegjasje en een hemd gekocht bij gents. Allebei goede kwaliteit en top voor het studentenleven. Heb er gelijk nog een gekocht!
Bedankt voor de review!
De overhemden van Gents zijn super en niet duur en de service is top!
Hartelijk dank voor de aanbeveling!
De vlinderdassen die ik heb besteld waren snel geleverd en van goede kwaliteit.
Hartelijk dank, we helpen je graag!
Zeer complete ondersteuning voor het uitzoeken van de juiste maat.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Mooiecoltruien gekocht tegen aantrekkelijke prijs, snel en correct geleverd.
Zie boven
Hartelijk dank voor de review, we zien je graag terug bij GENTS!
Twee keer een bestelling geplaatst. Twee keer tijdig geleverd na duidelijke communicatie en opvolging. Een deel van de tweede bestelling moest van een ander bevoorradingspunt komen. Ook dat werd tijdig en duidelijk gecommuniceerd met alsnog 1 geconsolideerde levering. Beter kan het toch niet? Prijs/kwaliteit meer dan OK
Hartelijk dank voor de review, goed om te lezen dat dit zo goed is bevallen.
Overhemden besteld. De begeleidende tekst op de site is uitstekend om de juiste keuze te maken. Mooie overhemden en voldoen volledig aan de verwachting.
Hartelijk dank voor de beoordeling!
Voor mijn man twee overhemden besteld. Kregen we heel kort na de bestelling een heel attente heer aan de telefoon: 'of het de bedoeling was dat één van de overhemden extra lange mouwen had'. Ehhh, nee dus. Foutje van onze kant. Scherp opgemerkt dus en snel aangepast. En heel snel geleverd.
Hartelijk dank voor de review, we blijven graag helpen!
product snel geleverd. kwaliteit is goed.
Hartelijk dank voor de review!
De hulp was fantastisch alles werd goed verzorgd en mevrouw was heel behulpzaam!
Bedankt voor de review, we zien je graag terug bij GENTS!
Goede kwaliteit prijs verhouding!
Probleem goed opgelost
Hartelijk dank voor de reactie, goed om te lezen dat alles goed is bevallen!
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ