Goede producten en conform afspraak geleverd

Zowel in de winkels als on-line geweldig.

Een organisatie die in de kleding als de service kwaliteit hoog in het vaandel heeft!!

Bestelling naar verwachting

Geweldig mooi groen Gilet ontvangen. (eerste ervaring met Gents) Prima voorlichting van de verkoper, omdat ik niet zeker wist wat voor maat, adviseerde hij 2 maten te bestellen. Alleen jammer dat er geen antwoordnummer is om retour te sturen, dit zou de verkoop ten goede komen, zodat je eerder geneigd bent om iets bij Gents te bestellen.

mooie kwalitatieve producten en betaalbaar

mooie kwalitatieve producten en betaalbaar

Goede producten, fijne winkel. Zou het alleen fijn vinden als ik ook een bevestiging krijg op het moment dat ik heb betaald en niet alleen als de verzending op de post is.

Prima dienstverlening

Gekregen wat ik heb besteld; goede kwaliteit

Mooie truien snel geleverd

Ondanks de drukte werden de truien heel snel geleverd. De coltruien zijn van goede kwaliteit en dat voor die mooie prijs. Top! zEKER EEN AANRADER.

Mooie lange kousen wel veel nylon daar krijg je branderige voeten van.

Keurig!

Duidelijke website, veel keuze en snelle levering, top!

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Herenkleding zonder poespas tegen een hebbelijke prijs. Ook via de webwinkel snel een nieuwe outfit.

volgens afspraak

Goede kwaliteit

Op tijd en in goede staat geleverd.

Hoewel 1 van de bestelde overbekenden duidelijk al eens uitgevouwen is, verkeerde het wel in goede staat. Bestelling netjes volgens afspraak geleverd.

Keurige levering en goede kwaliteit coll

Super professioneel geholpen

Je belt en je wordt keurig netjes geholpen. Zoeken naar een oplossingen en denken met je mee.

Perfecte service

Gebeld 4 Januari En had gevraagd Hoe lang het zal duren. En of ik het ook kon ophalen. Dat was geen enkel probleem. Ik zat in een dead line van datum Ik moest hem ontvangen voor 7 januari. Dat lukte en de das speld maakte mijn pak en outfit compleet. Voor een belangrijke afspraak die ochtend. Mijn dank daar voor dat het zo snel kon. M.v.g De heer de graaf /dekker /Bonnet /diaz

Zeer mooi pak, snelle service

Eerste pak was te groot, ruilen was zo gedaan. Hele snelle service, dezelfde week nog de juiste maat ontvangen. Mooie stijl en deftig afgewerkt.

Super snel en dikke prima

Ik vroeg online om advies, kreeg meteen antwoord en de bestelling was er in een dag. Dikke prima dus! Marja

Snelle levering, goede kwaliteit, én persoonlijke terugkoppeling op verzoek

Echte service, volgende keer weer!

Super fijn en goede kwaliteit

Ik heb een super mooie degelijke blouse mogen ontvangen. Die mooi afslankt. Ben er super blij mee.

Niet de vlotste

De vraag voor een beoordeling is er eerder dan het bestelde product. Bovendien werken de links niet in de mail. Hoop dat 't product goed is...

Mooie overhemden

Mooi spul en snelle levering.

Top, wysiwyg.

De mooie kleding is netjes geleverd.

Overzichtelijke website en bestelde producten werden snel bezorgd

Moeilijk de juiste maat te vinden.

Omdat er geen duidelijke omschrijving staat (bijna alle dezelfde) is het moeilijk de juiste maat te vinden. In de winkel had ik broekmaat 52, op de website is deze veel te klein. Heb dus geen idee welke ik nu zou moeten kiezen. In 2 maanden 2 maten groter? Ik zal wel een ander model nodig hebben maar die staat niet in de broeken die ik al heb. Wacht wel tot de lockdown over is. De prijs kwaliteit is echter prima en de levertijd is erg snel. Zelfs in deze drukke tijden.

snelle levering en prima kwaliteit

zwart pak nodig. besteld en snel geleverd. prima pasvorm. goed tevreden

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ