3,5 maand wachten en vervolgens nog niks
Begin augustus heb ik een bestelling geplaatst voor tien jasjes. Deze zouden begin september worden geleverd. Toen het zover was hoorde ik niks dus ben ik zelf gaan mailen en bellen. Er werd mij verteld dat ze vertraagd waren en dat het eind september werd. Eind september hoorde ik weer niks. Na meerdere telefoontjes bleek dat ze mijn bestelling niet hadden geplaatst dus dat de update over de bestelstatus helemaal niet voor ons gold. Dit is 'rechtgezet' door de bestelling alsnog wel te plaatsen en nu zou deze 5 november worden geleverd. Ondertussen was ons bestuursjaar allang begonnen, maar met 5 november kon ik nog wel leven. Ik vroeg of ik er vanuit kon gaan dat ze ditmaal wel echt geleverd zouden worden aangezien we ze nodig hadden. Reactie hierop was, ja waarschijnlijk wel maar 'ik kan je het adres van de fabriek geven, dan kun je het zelf gaan vragen'. Een erg onprofessionele opmerking als je het mij vraagt, maar ik liet het erbij er vanuitgaande dat na 3,5 maand wel iets geleverd zou worden.
Toen werd het 5 november en een week later was er wederom nog steeds radiostilte. Uiteindelijk heb ik meerdere keren gebeld, elke keer zou ik worden teruggebeld. Na de zoveelste keer bellen gebeurde ik ook daadwerkelijk. De dag erna kreeg ik de verlossende mail dat de bestelling wederom niet geleverd kon worden tot eind december. Conclusie is dus dat na 3,5 maand wachten wij uiteindelijk onze bestelling hebben moeten annuleren, omdat na de kerstvakantie ons bestuursjaar al op de helft zit en het dus nog weinig zinvol is. Covid zal het ongetwijfeld niet makkelijker hebben gemaakt, maar de manier van communicatie hierover richting ons was niet okay.