Fijne webshop!

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Fijn contact gehad met de klantenservice voor een bestelling. Communicatie was duidelijk en ben prima geholpen.

Perfect getailerd

Graag zo door gaan! Xsnow

Perfect!

Jasje besteld en dag erna gelijk netjes bezorgd, jasje zat verder top. Tool op de website voor de maat werkte super goed!

Goede kwaliteit voor goede prijs

Ik kom regelmatig in de winkels en op de site

Ik koop meestal mijn overhemden en gilets bij Gents. En heb zeer recent 4 x een pak gekocht. Mooi EN betaalbaar. Vriendelijk personeel en top klantenservice… dat verraste me zeer toen ik die een keer nodig had. Kwalitatief te goed bijna en persoonlijk. Kwam vaak in de zaak waar Jan als verkopen werkte (is nu gestopt geloof ik en werkt er nog 2 dagen) zo vriendelijk en professioneel geholpen altijd.

Goede kwalireit

Nette shirts tegen een goede prijs. Zitten goed. Ik zal zeker nog een keer bestellen.

Minder dan een 1

Wat een onzin bedrijf, niet de beste keuze om mij dit email te sturen! Nadat ik wat had besteld en al verzendkosten had betaald, kreeg ik mijn pakket binnen. Mijn product leek anders qua kleur op de site dan in het echt. Ik ging hem retourneren, echter moest ik hier ook voor 8 euro betalen. Oftewel 12 euro aan verzendkosten en retourkosten kwijt en niks van GENTS, wordt ook nooit meer hier besteld. Heel leuk trouwens dat je gratis kunt ophalen en afgeven, maar iemand met een drukke schema en werktijden hetzelfde als hun openingstijden schiet je ook niks mee op. Waardeloos bedrijf, werk aan jullie klantreis. PS: Heb meerdere producten van andere bedrijven besteld en ook geretourneerd en niks extra’s betaald! Laat je niet gek maken door een bedrijf die zelf verzendkosten betaald van 3/4 euro en jij 8 voor het terugsturen.

Snelle ervaring, eenvoudige website

Zeer vlotte bestelling, duidelijke omschrijving. Wel klopte de maat van de broek helemaal niet. Ik had me gebaseerd op de taille en wat me werd geleverd was veel te kort en veel te smal. Omwisseling ging zeer vlot. Enkel spijtig dat ik hierdoor voor de bestelling na omruil (broek alleen, zonder colbert) wel voor de shipping heb moeten betalen (bedrag lager dan drempel voor gratis shipping)

Netjes geregeld en bezorgd

Gewoon netjes afwikkeld

Tilaisin uudelleen

Nopea toimitus. Tuotteet laadukkaita.

Mijn bestelling is goed afgeleverd

Goede prijs / kwaliteit verhouding!

Een mooi, comfortabel overhemd voor een scherpe prijs.

Zeer zeer goed

Het was zeer snel en duidelijk

Gemakkelijk bestellen en snelle en correcte levering

Keurig overhemd, snel en correct geleverd

Slechts een vam de twee broeken aangekomen.

Helemaal ***. Een broek is bezorgd (8sept) maar de ander nog steeds niet. Ook is de maat 50 van drie jaar geleden ruimer dan die van nu - en nee ik ben niet dikker, ik draag die oude maat 50 ook gewoon nog. Hoe moet ik die retourneren ?

Netjes en vlot geholpen

Netjes en vlot geholpen in de winkel in Utrecht met pak kopen

Service met een glimlach en veel geduld!

Wat een super aardige verkoopster, zeer kundig, neemt rustig de tijd en denk met je mee! Ik kom terug als ik de volgende keer weer in Nederland ben !

Mooi shirt

Ik heb hier een shirt gekocht, mooi en voor een goede prijs. De bezorging duurde wel wat langer en er was niet veel andere keus in mijn maat XL. Daarom een 8.

Goede bedrijf, jammer dat ze niet vaak acties hebben in Tilburg

Goede bedrijf, jammer dat ze niet vaak acties hebben in Tilburg

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Tevreden

Snel opgelost spoed geval, Vriendelijk banken

Slechte service

Op alle fronten ging van alles fout. Jasje was zoek geraakt, en broek was niet eens beschikbaar (waarom kan je het dan bestellen). Bij de klantenservice alleen maar geholpen op een manier alsof ze me zo snel mogelijk weer weg wilden hebben.

goede winkel veel keus en men wordt er zeer goed geholpen bij keuze

leuke ervaring ,en perfect geholpen door de aanwezige winkelbedienden

Lemelerbergweg 15

1101AJ Amsterdam

Over Gents.nl

Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €124,90. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt. https://gents.nl/pages/winkels Super kwaliteit Goedkoopste van Nederland Ruim assortiment Winkels verspreid door heel Nederland Gratis bezorging vanaf €75,- Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.