Filter

Top producten

Snelle levering en goede producten

Altijd goed, snel en accuraat

Reeds bij 3 winkels ingekocht en ook online. Prima kwaliteit en service. No-nonsense aanpak, lust ik wel

Altijd goed, snel en accuraat

PRIMA WEBSITE, SNELLE SERVICE

GOEDE SERVICE , MOOI KLEDING PRIJS KWALITEIT

Geweldige eerste ervaring

Prima ervaring, snelle levering en geen problemen met terugsturen van artikelen die niet passen

Prettig zaken doen. Tevens in de Winkel te Almere hele leuke mensen.

Eerst in de Winkel geweest in Almere en daar gepast. Broek niet in de juiste maat qua pak maar maat bepaald en vervolgens op de site besteld. Past perfect en is snel en netjes geleverd.

Perfect, snellle levering

Heb onlangs nieuw smoking en toebehoren moeten kopen. Kan niet anders zeggen prima geholpen in de winkel (Utrecht). Hierna goed kunnen bij bestellen in de WEB shop. Levering binnen 24 uur.

Goede ervaring, goed advies via de chatbox

Uitstekend geholpen. Goede tip om in een winkel, in dit geval Eindhoven, te gaan passen. Hierdoor werd 2 dagen later een perfect passend pak afgeleverd.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen met mijn pak ,volgende dag in huis . Nu kan ik hem morgen aan naar de première van Penoza the final chapter

Mooi zwart overhemd

Prima kwaliteit mooie kleur en pazt perfect snelle levering

Top winkel.

Mooie producten van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ook grotere maten voor lange mannen.

Goed contact wanneer onduidelijkheden optreden

Ik had een broek besteld, die niet was aangekomen binnen de aangegeven tijd, maar ik kreeg de dag erna meteen een telefoontje die uitlegde waarom het niet geleverd was en de dag erna was de broek geleverd. Zeer tevreden over alle aspecten van het bestellen en het contact wanneer er iets niet gaat zoals gepland

Via website goed geholpen

Via website zag ik blouse grote maat in verkoop. Ik werd ook verwezen naar winkel in de buurt. Daar bleken ze blouse niet te hebben. Vervolgens blouse via internet aangeschaft en super snel ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed pak, mooie stof, goed afgewerkt

meer maten, vooral in de midnight blue smoking Antwoordnummer bij retourzending

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had mijn bestelling geplaatst en men contacteerde me om te zien of er geen vergissing was in de maat. Na het gesprek raadde men me aan een halfmaat te nemen. De volgende dag was mijn smoking er al en die zat als gegoten. Ik kreeg nog een follow up call om te horen of de maat goed was.

De maattabellen zijn een beetje verwarrend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima website, kwaliteit van artikelen heel goed.

Geen.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke behandeling

Meer keuze in mix en match aanbod

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke no nonsens winkel in Almere. Worden altijd leuk geholpen. En de keuze is ruim. En als het er niet is, dan wordt het wel voor je geregeld. Ook online bestellen is een prettig en via de chat krijg je goed advies. Wij blijven klant.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit/prijsverhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service. Mooie producten.

N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had de verkeerde maten ingevuld op de website. Telefonisch met een medewerker de goede maten opgenomen en het past perfect!

Die zijn er niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Ook heb omruilen voor een andere maat verloopt vlot.

Inzage in voortgang leverings/retourproces in de account zou fijn zijn.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ