Pluspunten
Uitzonderlijke service die me gebeld heeft om zeker te zijn van de maat!
Hartelijk dank voor de review, we helpen je graag!
Pluspunten
Her uiteindelijke product is goed maar de service kan een stuk beter. Je kunt toch geen winkel waarbij elke passende maat uitverkocht is of dat het op de website staat dat een product aanwezig maar uiteindelijk niet blijkt te zijn. Ben uiteindelijk nog steeds blij met mijn pak.
Hartelijk dank voor de beoordeling. We begrijpen dat je dit als vervelend ervaart. Uiteraard proberen we dit tot een minimum te beperken. Gelukkig hebben we je nog wel blij kunnen maken.
Bedankt voor de review!
Hartelijk dank voor de suggestie. We zullen dit doorspelen naar de afdeling inkoop!
Hartelijk dank voor de review!
Pluspunten
Snelle terug koppeling van de klantenservice. Top
Bedankt voor de beoordeling! We zien je graag terug bij GENTS!
Pluspunten
ziet er prachtig uit
VerbeterpuntenGeen bevestingsmail naar aankoop. Twee artikelen gekocht, bij levering van het eerste artikel wordt niet aangegeven datde stropdas wordt nageleverd,gaat wat verwarming Productie
Hartelijk dank voor de beoordeling. Ik zie dat de mails met statusupdates helaas niet zijn aangekomen. Waarvoor excuses. We zullen onderzoeken waardoor dit komt en uiteraard zo snel mogelijk oplossen.
Pluspunten
Netjes verpakt.
VerbeterpuntenDe aflevering duurde langer als verwacht.
Hartelijk dank voor de review. Wanneer je bij ons op werkdagen voor 12 uur 's middags bestelt, ontvang je de volgende dag jouw bestelling. Wanneer je na 12 uur 's middags bestelt wordt dit de volgende werkdag verstuurd.
Hartelijk dank voor de review!
Pluspunten
Primagee
VerbeterpuntenGeennee
Bedankt voor de aanbeveling!
Pluspunten
Uitstekende en proactieve communicatie, goede prijs/kwaliteitverhouding producten
Dankjewel, we zien je graag terug bij GENTS!
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snel geleverd, duidelijke communicatie
Pluspunten
VerbeterpuntenDe smokingpantalon hoort niet bij het rokkostuum. Immers heeft deze een dubbele bies.
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Helaas de verkeerde maat besteld. De broek en de jas kwamen niet overeen. Ik werd direct gebeld door Gents om dit te melden en ze hebben dan ook de juiste maten toegestuurd zonder dat ik verder nog iets moest doen. Het initiatief was geweldig en zeer gewaardeerd. De levertijd was 1 dag en het kwam netjes aan. Ik kan mij niets negatiefs bedenken en raad Gents aan iedereen aan!
Bedankt voor de review. We zien je graag terug bij GENTS!
Pluspunten
In het kort: twee broeken (smoking) besteld, maat 52 en 56. Door de klantendienst opgebeld met de vraag of dit wel juist was, omdat ook maat 54 bestaat. Ook al was dit niet nodig (de tweede broek was voor iemand anders), dit getuigt van grote klantvriendelijkheid. Nog nooit tegengekomen. Proficiat.
Hartelijk dank voor de review!
Pluspunten
snelheid/prijs/kwaliteit
Verbeterpuntennvt
Bedankt voor het hoge cijfer!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Zeer goede en behulpzame klantenservice. Ze hebben veel meer gedaan dan ze hadden hoeven te doen om mij te helpen. Top
Bedankt voor de beoordeling, we helpen je graag!
Bedankt voor de review!
Pluspunten
Zéér goede service en goede en snelle reactie betreffende oplossingen vinden
Hartelijk dank voor de beoordeling. We helpen je graag!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Hel fijn dat je de producten kan ruilen in de winkel in de stad waar je woond
VerbeterpuntenGeen idee.
Hartelijk dank voor de beoordeling. Je bent altijd van harte welkom in onze winkels.
Hartelijk dank voor de review. We zien je graag terug in de webshop!
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ