Pluspunten
Snel, open, goede communicatie
VerbeterpuntenGeen specifieke
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering netjes verpakt
Pluspunten
Ik was een paar knopen van mijn overhemd kwijt en na een mailtje kreeg ik deze keurig thuisgestuurd. Chapeau voor de goede service!
slechte kwaliteit en zeer slechte klantenservice
Hartelijk dank voor de beoordeling. Vervelend dat niet alles naar wens is verlopen. Wij hebben per e-mail contact opgenomen om hiervoor een oplossing te vinden.
Pluspunten
Mooie nette winkels.
VerbeterpuntenNiet nodig
Pluspunten
Alles online gekocht. Broek en hemd waren te smal. We hebben dit in winkel te Breda mogen ruilen. Zeer gedienstige en vriendelijke dames hebben ons geholpen. Wij zijn ZEER tevreden.
Pluspunten
Kon het pak passen in een fysieke winkel. Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
snelle service, had problemen met de maatvoering, maar dit werd prima opgelost, klasse!
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor de beoordeling!
Pluspunten
snelle service bij nieuwe bestelling
Verbeterpunteniets sneller bij ruilen product en betere communicatie daarmee
Pluspunten
De klantvriendelijkheid van dit bedrijf is een toonvoorbeeld, waar veel andere bedrijven zich gerust aan zouden mogen spiegelen. Ze hebben mij goed geholpen bij de zoektocht naar de juiste maat, en toen deze toch te groot bleek te zijn werd snel een tweede pakket met de juiste maat opgestuurd. Toen dat tweede pakketje verloren gegaan bleek tijdens de levering hebben ze het heel goed opgevolgd en snel een nieuw pakketje opgestuurd.
Hartelijk dank voor de beoordeling!
Pluspunten
Persoonlijk, een echte winkel op het web.
VerbeterpuntenVaste klanten vooraf informeren over sale.
Pluspunten
Ik ben met her kwaliteit en levertijd
VerbeterpuntenMeer article
Hartelijk dank voor de beoordeling!
Pluspunten
Mooie shirts voor een scherpe prijs (per drie goedkoper) een shirt kwam uit een magazijn, daar kreeg ik gelijk een mail over. Netjes.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over wat ik had besteld en een goed afwikkelen van me bestelling .
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende communicatie, prijs OK
VerbeterpuntenAfwerking product kan nog beter
Pluspunten
Ik heb via internet een bestelling laten bezorgen in de winkel van 3 giletjes, zodat ik ze kon zien en passen. Omdat de giletjes uit verschillende winkels moesten komen, duurde het een dag langer, maar dit werd van tevoren telefonisch doorgegeven vanuit het hoofdkantooren verder is ook alles heel goed gecommuniceerd en afgehandeld. Ook de retourzending van de 2 giletjes die het niet zijn geworden. Bovendien zeer vriendelijk geholpen in de winkel.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
8/10
Hartelijk dank voor de beoordeling!
Pluspunten
Stijlvol voor een mooie prijs
Pluspunten
VerbeterpuntenVermelden dat het pak geen pochet bevat wat op de plaatjes van de webwinkel wel zo lijkt.
Hartelijk dank voor de beoordeling! Wat je op de foto ziet is geen los pochet maar de omhoog getrokken binnenzak. Wellicht dat de borstzak bij jouw colbert nog zit vastgestikt. Dit kun je voorzichtig losknippen en dan de binnenzak omhoog trekken.
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ