Pluspunten
Prima kwaliteit-prijs verhouding
VerbeterpuntenMaattabel geeft geen info over de kleinst verkrijgbare maten.
Pluspunten
Gelukkig zijn het geen dozenschuivers, maar kijken ze echt wat er besteld is. Ik werd gebeld omdat ze de maten niet helemaal bij elkaar vonden passen. Ik had het niet goed gedaan en het werd telefonisch goed gemaakt!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Prima service en snelle levering via de website, maar een evenzo goede service in de winkel in Utrecht! Omdat de kostuums niet pastten, 1 kostuum in de winkel omgeruild en 1 via de winkel retour laten sturen. Meer dan vriendelijke klantbehandeling, alle tijd van de medewerkster in de winkel in Utrecht (werkt op ma, di, do, vr, za en zo). Super!
Pluspunten
Heel vriendelijk aan de telefoon, ik had verkeerd land aangevinkt en niet meer gecontroleerd tot ik het plots merkte. Ze deden gratis retour en de dag erop was mijn das op mijn adres. Top service!
Pluspunten
Een zéér goed bedrijf ze hadden wat ik wilde dus ok ben zeer tevreden
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel in de winkel in Nijmegen Ook bij een fout aan het product geen lange verhalen geen moeten tegoed bon ,nee gewoon niet meer op voorraad dan direct geld terug. via de bank duurt wel 14 dagen maar verder geen vervelende dingen. Prima dus
VerbeterpuntenToch nog sneller proberen de klanten het geld terug te storten, omdat als je een colbert koopt en moet terug brengen vanwege een fout in de stof je het geld moet missen en niet direct een ander colbertje kunt gaan zoeken in andere winkel dat is jammer. want overboeken kost maar een paar minuten en van bank naar bank hooguit 1 dag
Pluspunten
Fijn advies gekregen via chat
Pluspunten
Snelle levering maar helaas geen retour antwoordnummer en winkel weet niet hoe een retour werkt
Beste Klant, Heb je onze Mix&Match pakken al gezien? Deze zijn los te kopen, en dus ook in verschillende maten! Groet,
Pluspunten
Goed aanbod & prijs, snelle levering
Pluspunten
Netjes geholpen in de winkel. En heb achteraf de verzendkosten ook netjes retour gekregen.
VerbeterpuntenIk heb een rock kostuum gekocht Ik had er een zwart onder jasje bij nodig wat niet in de winkel voorradig was. Nu heb ik het noodzakelijke via internet besteld . Na contact heb ik de verzendkosten retour gekregen .
Beste Martin, Vervelend dat het zwarte rokvest niet voorraad was in de winkel. Helaas komt dit soms voor. Gelukkig hebben wij het nu opgelost door het terugstoren van het restbedrag! Groet,
Pluspunten
goede duidelijke communicatie goede snelle levering
Pluspunten
snelle bezorging.
Verbeterpuntencontrole op artikelnummer verbeteren.
Pluspunten
Reg vlott elevering en afandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik ben gebeld op het moment dat iets niet op voorraad was. Hier gaf de medewerker de keuze om iets anders te bestellen of het geld terug te storten. Na ontvangst van het bestelde bleek dit te klein. Naar het filiaal in Breda geweest om te ruilen en werd er keurig geholpen.
Verbeterpunten* Wanneer maten kleiner uitvallen dan gebruikelijk dit vermelden; scheelt voor iedereen een hoop kosten / extra werk. * Kleinere verpakkingen; beter voor het milieu.
Pluspunten
Mooi assortiment en kwaliteit!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke berichtgeving. Klacht over product werd goed en snel opgelost!!
Beste Linda, Dank voor je review! Wij hebben contact met jou opgenomen over de strik met pennenstreep! Wij hebben jou een artikel nagestuurd i.c.m. retourlabel. Onze excuses voor het ongemak en veel plezier met de nieuwe strik! Groet, J de Groot E-commerce manager
Pluspunten
artikelen worden redelijk snel geleverd
Verbeterpuntendoordat je retourzending zelf moet betalen wordt dit kostbaar als je niet het bestelde tegelijk binnen krijgt.
Beste Henk, Wij begrijpen dat je het liefst een artikel gratis wilt retourneren. Wij hebben het mogelijk gemaakt voor klanten om een product te retourneren in één van onze 21 winkels in Nederland!
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ