Pluspunten
Zeer vlotte service
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Goed voor elkaar, ruiling geen probleem
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitstekende service, zowel in de winkel als de kwaliteit van de webshop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer tevreden over snelle levering, ondanks de vertraging werd er goed gecommuniceerd en ontving ik mijn artikelen zeer tijdig.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Hele goede communicatie, ook als er wat misloopt wordt er echt moeite gedaan om alles op tijd in orde te krijgen.
Pluspunten
Zeer snelle levering en netjes verpakt
Pluspunten
Materiaal goed
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
gewoon geleverd zoals afgesproken
Verbeterpuntenkappen met na "iedere scheet" je klant te vragen of hij tevreden is. Dat is gewoon jullie werk en dat te vragen na 1 interactie, wat vele bedrijven doen, wekt bij mij zo langzamerhand irritatie op.
Pluspunten
goede prijzen, mooie pakken
VerbeterpuntenPak besteld, PostNL trackingcode gekregen, maar pak is daarna niet meer aangekomen bij PostNL. Contact opgenomen met PostNL, zij vertelde mij dat ik Gents moest contacteren, maar tot nu toe geen reactie gekregen. Echt een totale ballentent wat mij betreft.
Beste Wesley, Op 19 februari heeft u 's avonds een pak besteld, dit hebben wij meteen de volgende dag naar u opgestuurd. Helaas is het pakket door PostNL nooit bij u afgeleverd. In goed overleg hebben wij met u besloten om de order te annuleren omdat het pak niet meer nodig was. Het verschuldigde bedrag is op 22 februari terug gestort.
Pluspunten
snel levering
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Gewoon prima webshop.
Pluspunten
Eerste bestelling bij Gents.nl. Op voorhand was ik wat sceptisch. De prijs van het kostuum was zo laag dat ik niet dacht dat het kwalitatief goed zou zijn. Maar bij aankomst zeer positief verrast! Kostuum ziet er erg goed uit met mooie binnenvoering. Ik kom hier zeker terug!
Pluspunten
In mijn ogen goede prijs/kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenWebshop is duidelijk en goed, ik mis wel wat deskundigheid en gedrevenheid in de winkels in de regio Brabant. Om niet specifiek de betreffende winkels te noemen.
Pluspunten
Na één keer passen in een winkel in mijn woonplaats, vertrouw ik tegenwoordig geheel op de website. Gents verzamelt bestelling zo nodig vanuit verschillende winkels als ze mijn bestelling niet centraal beschikbaar hebben. Prima service.
Pluspunten
Kon snel geholpen worden in de winkel. Alles was voorradig.
VerbeterpuntenDe maattabellen op de website klopten niet helemaal. Daardoor als nog naar de winkel om te ruilen.
Pluspunten
Ruim assortiment, goed weerggeven op website, snelle levering, duidelijke ondersteuning bij eventueel retourneren.
Pluspunten
Groot assortiment. Grote maat keuze.
VerbeterpuntenMeer toelichting op de maattabel en de invloed van de fit verschillen (slim fit, tailored fit, custom fit, regular fit) op de maattabel.
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ