Pluspunten
snel en correcte levering
Verbeterpuntenmeer grote maten op voorraad
Betere knoopjes voor de smokinghemden, zodat ze niet zo snel losspringen. Daarnaast de mogelijkheid bieden losse knoopjes te kopen.
Pluspunten
Ik had mij vergist en dat was binnen 24 gecorrigeerd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Degelijk, adequaat en to the point!
Pluspunten
fijne levering van mooie kwaliteit product
Pluspunten
Prettig contact met online medewerkster. Goed alternatief voorgesteld
VerbeterpuntenIn de Haarlemse (afhaal)vestiging werkte een dame die niet wist waarom het ging, per abuis bijna het verkeerde artikel mee gaf. Voor de tas waarin mijn artikel al verpakt was een bedrag van € 0,10 berekende met de opmerking dat ik een kassobon voor de tas moet kunnen tonen als ik op straat zou worden aangehouden????????????????
Pluspunten
Ik heb afgelopen vrijdag het overhemd geretourneerd vanwege een verkeerde keus en ik lees net op de mail dat het goede overhemd morgen al bezorgd wordt. Hulde!!!!
Verbeterpuntenvoorlopig geen
Pluspunten
Snelle verzending!
Pluspunten
Gents op de van Woustraat in Amsterdam. Super vriendelijke proffesionele service goed advies. Mooie blauwe smoking gekocht met assecoires en via de website de sokken erbij gekocht ook hier geld goede snelle service.
VerbeterpuntenMisschien een klantenkaart invoeren waarbij je standaard 10% korting krijgt op vervolg aankopen
Pluspunten
Goede maat in de winkel uitgezocht. Overhemden online besteld, snelle bezorging en prima kwaliteit.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goede kwaliteit en prijsverhouding
VerbeterpuntenIets meer assortiment
Pluspunten
Snelle levering en communicatie. Overzichtelijke website.
VerbeterpuntenDe beloofde korting voor het inschrijven op de nieuwsbrief bleek plots niet geldig omdat er al iets met korting in ons mandje zat. Geen probleem verder maar beloof het dan niet tijdens het uitchecken zodat wij ook niet al die moeite hoeven doen om die code te verkrijgen die dan toch niet blijkt te werken. Dat is dan een beetje een afknapper nadat je als nieuwe klant net een bestelling hebt geplaatst.
Wat sneller zijn met het zenden van de code voor track- and trace.
Pluspunten
snelle levering. makkelijk te ruilen bij ieder filiaal
Pluspunten
Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenHeb een mail gestuurd en nooit antwoord gekregen dat vind ik niet netjes
Pluspunten
Prima telefonisch geholpen door medewerkster winkel Groningen om de klacht af te handelen.
VerbeterpuntenVerkeerd overhemd was toegestuurd. Ruilen of retourneren kan alleen gefrankeerd terwijl fout bij Gents lag. Antwoordnummer zou beter zijn. Bezoek aan winkel brengt ook kosten met zich mee. Telefoontje naar Groningen loste alles op en de dame regelt het keurig af.
Pluspunten
Bedrijf denkt mee, fijn telefonisch contact en goede service ook met omruilen bijv. Bestellen online en ruilen in de winkel. Aardige kundige dame in de winkel in Utrecht
Pluspunten
Andere kleur gepast in de winkel omdat de juiste kleur niet op voorraad was. Erg vriendelijk geholpen ookal kocht ik online en niet in de winkel!
VerbeterpuntenStond op de site dat het product op voorraad was in de winkel maar was het niet.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenVerzendingsproces. Direct na bestellen kreeg ik een mail dat bestelling verstraagd..vervolgens krijg ik mail dat de bestelling onderweg is..een mail met een T&T code...dat de bestelling maandag binnen zou komen tussen bepaalde tijd...vervolgens weer een nieuwe mail met een nieuwe T&T code dat aangeeft dat het een dag later komt op een bepaald tijdstip. Komt rommelig over!
Pluspunten
Mooie kleding
VerbeterpuntenOmschrijving bij het soort kleding. Ik bestelde een mantel voor de winter, alleen het was meer voor de herfst....
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ