Pluspunten
Prijs-kwaliteit is prima voor amateurs die concertkleding willen en niet het budget van André Rieu hebben!
Pluspunten
Het ruilen in de winkel ging heel makkelijk. Perfecte behandeling van de medewerker in het Utrechtse filiaal.
VerbeterpuntenZo doorgaan.
Pluspunten
Toppers
VerbeterpuntenDe zwager van Floris is een klootzak
Pluspunten
Had verkeerde maten opgegeven bij mijn bestelling en dit werd opgemerkt en met mij besproken. Helaas ging mijn feestje niet door en heb ik alles teruggestuurd. Communicatie verliep top en het geld stond in 2 dagen terug op mijn rekening. Zeer goede service dus
Pluspunten
Goede communicatie, fijne overhemden. Koop ze al een paar jaar!
VerbeterpuntenTwee overhemden besteld maar beiden bevatten vlekjes. Dus die konden retour. Dat had met inpakken gezien moeten zijn.
Pluspunten
Brilliante service
Pluspunten
Uitermate perfecte pasvorm Ademt bijzonder goed voor een Viscose Blend kostuum
Verbeterpuntenop dit moment niet
Pluspunten
Telefonisch contact vooraf met vestiging in Tilburg was goed en duidelijk. (Cas?). Hulp in de winkel ook. Flexibiliteit ook wat betreft combineren online aanbieding en store. Verder snel met het opsturen van vervangend rokkostuum na vaststellen schade. Meedenken over op maat maken van hemd onder onder rokkostuum, vaste en goede versteller aangeraden die dezelfde dag nog het euvel heeft verholpen.
Verbeterpunten- Geen duur rokkostuum maar de kwaliteit waarmee de knopen zijn vastgezet valt tegen. Ze laten allemaal te makkelijk los. - Uitlegkaartje bij vlinderdas is onvoldoende. Zonder Youtube filmpje kom je er echt niet uit
Pluspunten
Goed opgebouwde webshop met duidelijke omschrijving van de producten. Vergemakkelijkt een correcte keuze.
Pluspunten
snel geleverd, waarvoor dank
Pluspunten
Nette overhemden, zeer snelle levering en netjes geholpen in de winkel om te passen. Ze hadden hier mijn maat niet, maar online bestellen was super snel, en op een foutive kortingsverwerking online werd er zeer snel gehandeld.
VerbeterpuntenIk kreeg de verzendbevestiging met track & trace code 30x toegestuurd. De strijkvrijheid van de Blumfontain overhemden (3 stuks besteld) vindt ik wat tegenvallen. Er zitten nog best wat lichte vouwen in na het opdrogen. Nastrijken mag niet, want dan gaat de was eraf die voor de strijkvrijheid zorgt.
Pluspunten
In eerste instantie verkeerde kleur vestje geleverd gekregen maar door lokale filiaal manager heel snel opgelosd waardoor ik alles alsnog op tijd had. Enorm fijn om zo'n klant gerichtheid mee te maken!
Pluspunten
Eindelijk smokingoverhemden met mouwlengte 7 voor een redelijke prijs. En de mouwen zijn ook echt lekker lang!
Pluspunten
Alles is perfect verpakt! Er zit zelfs een hoes bij voor het jacket en een schoenlepel bij de lakschoenen. Dit waardeer ik enorm. Alles past perfect (de maten zijn echt spot-on) en door alle tekst en uitleg kom je meer te weten over wat je koopt. Ik woon net over de grens in België en dit totaal was er in no time. Dankjewel Gents! Ik kom zeker terug voor mijn trouwpak.
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ