Filter

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na navraag bleek alles op voorraad en binnem 1 dag geleverd

Het retourneren kan makkelijker

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering en goed en mooi verpakt. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en gemakkelijk

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette serviceverlening, goed assortiment, net prijsniveau en één van de weinige die het huidige assortiment in mouwlengte 7 bied.

Ik ben regelmatig in de winkel in Amsterdam en daar valt veel te halen. De winkel nodigt niet uit, is rommelig qua opstelling en ademt niet een uitnodigende sfeer uit. Onderhoud en uitstraling is verre van wat je nodig hebt om je doelgroep te verleiden tot het bezoeken van de winkel. Men zal nu voornamelijk komen voor het artikel wat men verlangt en dan weer vertrekken. De verlichting is erbarmelijk (Fittingen met een lampje) Met alle respect maar het beeld wat ik heb van dit filiaal is een marktkraam met een voor en achtergevel. Ik zit zelf in het vastgoedbeheer Retail en kantoren. Ik weet dus waar ik over praat en zou willen adviseren ga hiermee aan de slag. Het is omzet verhogend, trekt een breder publiek en zal, met name in de zakelijke hoek, een verhoging van het aantal klanten laten zien. Ik zou u willen adviseren om eens bijvoorbeeld bij concurrent Ogier te gaan kijken en neem daar de inrichting/sfeer eens onder de loep. Het is zo zonde om genoegen te nemen met de huidige algemene staat. De locatie prima is, zijn vele mogelijkheden te bedenken en zonder al te grote investeringen te realiseren. De algemene indruk en uitstraling van de winkel is nu een alledaagse jeansstore met een zakelijk assortiment. Ik wens u alle succes en hoop dat dit bericht u tot nadenken zet. Winkelen is een beleving in een omgeving waar de klant graag vertoeft. U als retailer zou hier op in moet spelen om zodoende de (vaste) klantenkring te verruimen. Vriendelijk groetend R. Nolting

goede service, goed behandeld

Stond bij voor 12 besteld andere dag in huis was maandag is nu zondag nog niets in huis feest was afgelopen zaterdag . Wel te laat gekregen maar bleek fout te zijn bij de post is door Gents zeer netjes opgelost in vorm van een ruime compensatie ben uiteindelijk toch zeer blij met de manchetknopen zou zeker weer keer iets bestelen bij het bedrijf.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie kwaliteit overhemden.

Maatvoering tussen de verschillende merken overhemden zijn niet vergelijkbaar. NOS overhemden blijken na bestelling beduidend kleiner uit te vallen dan de Blumfontain overhemden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

fantastische prijs en assortment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service! Ook nog in de winkel nadat ik het pak moest ophalen! Ben in Maastricht fantastisch geholpen. Zeer professioneel en gastvrij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op een geweldige manier geholpen in filiaal Utrecht en medewerkster is in haar eigen tijd een broek in ander filiaal gaan halen. Echt top!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prijs

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering.

De maat van het jasje klopte niet, was te klein, terwijl ik goed had gemeten en de maattabel had gevolgd. Ik ben hem gaan ruilen in de winkel en toen kreeg ik te horen dat vrijwel iedereen deze kwam ruilen bij een internetbestelling. Het jasje viel klein, geef dat dan ook aan op de site zodat daar rekening mee kan worden gehouden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

2 nieuwe colbert gekocht, mooie kwaliteit en voor een goede prijs. Ruime sortering. Een aanrader

Geen, bij vragen uitstekende terugkoppeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie producten, lage prijs

Retourneren is niet handig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Witte overhemden met mouwlengte 7 voor een normale prijs. Overzichtelijke website.

1 overhemd mag in een kleinere doos.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ