Er is op de stropdas die ik heb besteld een zeer klein mankementje,een knoopje dat zichbaar is in de geweven stof.
Pluspunten
Ondanks wat miscommunicatie in het begin is alles super goed opgepakt en opgelost. Dit zorgt echt voor vertrouwen en vervolg aankopen!
VerbeterpuntenDe goeie communicatie met het hoofdkantoor staat helaas haaks op de communicatie met de vestiging in Tilburg. Daar werd totaal niet meegedacht voor een oplossing en werd zelfs verteld dat de gevraagde artikelen nergens op voorraad waren. Een dag later heb ik alles gewoon via de webshop kunnen bestellen.
Communicatief erg slecht. Winkelpersoneel erg onaardig.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Het rokkostuum dat ik heb gekocht wad van een prima prijs eb een prima kwaliteit
VerbeterpuntenIk zou niet echt verbeterpunten weten te noemen
Pluspunten
Persoonlijke communicatie(!)
Pluspunten
Uitgebreid assortiment Kwalitatief goed
Pluspunten
The customer service was great as I had to make a return. Communication is good.
VerbeterpuntenThe delivery by postNL kept changing for like two days after they could not deliver on the initial date. The staff( a man) at Breda office lack customer relations. They look down on one because of color/what you wear or whatever reasons they have. I did not experience this at Delft shop that I have also bought from. I had a wonderful customer experience at Delft shop (of course, it lead to referrals to the shop) compared to the guy I met at Breda shop. Can they teach their staff at Breda shop to stop discriminating people for their whatever reasons?
Pluspunten
Goed en professioneel geholpen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
uitstekende service
Verbeterpuntenbeter voorraad beheer
Pluspunten
Hele snelle levertijd en ook precies wat ik zocht! Je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer je pakket wordt bezorgd, dat is heel fijn.
Pluspunten
Geweldige communicatie en oplossingsgericht.
Pluspunten
- Klantvriendelijkheid - De keuze is reuze - Proberen goed mee te denken en helpen om de prijs zo laag mogelijk te houden
VerbeterpuntenKoffie/thee aanbieden?
Pluspunten
Alles ging top!
retouren nu nog zonder antwoordnummer
Pluspunten
de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
Verbeterpuntenbeter is het om de Gents filialen te bezoeken dan on line te bestellen. bij een bezoek zullen ze jou perferct aanmeten.
Pluspunten
betrouwbaar
Pluspunten
Er is duidelijk wat de producten zijn en er zijn diverse producten verkrijgbaar, wat het makkelijk maakt om in een keer een outfit bij elkaar te winkelen
VerbeterpuntenDe website liep bij mij zo nu en dan vast en daardoor kon ik bepaalde productgegevens niet goed bekijken.
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ