Filter

Prima shop!

Moest last minute een smokinghemd en strikje hebben. Meteen kousen erbij gedaan. Maandag besteld en dinsdag in huis, top!

Perfecte kwaliteit

Overhemden besteld waren perfect en volgende dag al in huis

Goede en snelle service

Klantvriendelijk

Goede service en winkelmanager hielp met alle verzoeken

bestelling is niet volledig

beste, bestelling is volledig betaald, maar niet volledig geleverd, ik heb ook géén idee of de bestelling wordt vervolledigd en zo ja wanneer. mijn beoordeling hangt hiervan af.

Zeer tevreden met de verhouding prijs-kwaliteit-dienstverlening

Mijn kleding stuk werd keuring binnen 24 thuis afgeleverd. Deze was zorgvuldig ingepakt, hierdoor was de kledingstuk bij ontvangst niet in de kreukels. Ook ben ik op t oog zeer te spreken over de kwaliteit van het materiaal. M’n vorige jas ging maar liefst 13 jaar mee. Ik ben benieuwd naar hoe lang ik met deze nieuwe vooruit kan.

Fijne website met prachtige items

Fijne website met prachtige items, mooie kostuums. Helaas mindere afhandeling, bestelling is niet aangekomen en was ook niet meer op voorraad.. dus onze bestelling jammer genoeg moeten annuleren.

Veel voorraad en snelle levering

Goede prijzen, prima service in de winkel, veel online voorraad en duidelijke communicatie per e-mail, snelle levering. Gewoon top.

Goede kwaliteit kleding

Er waren wat problemen met de levering maar dit is top opgelost hierover is netjes contact over opgenomen en denken mee aan een opossing.

Top , snel en correct!

Zeer tevreden.

Mijn ervaring met winkel in Zoetermeer

Ik ben vandaag (zondag, 1/8/2021 -rond 13:00u) samen met mijn vrouw in kinderen naar uw winkel in Zoetermeer geweest om een driedelig pak te koppen. Helaas heel slecht klant service bij de aanwezig mevrouw. Zij wilde alle vragen over maat of een andere pak eventueel tweedelig ging negeren. Dit vind ik heel erg vervelend.

Makkelijk bestellen Snel in huis En telefonisch makkelijk te bereiken… en netjes afgegehandeld

Prijs kwaliteit in orde

Besteld via webshop ( dassen en bretels) Kwaliteit was vergeleken met concurrenten beter, doch betere prijs. Ik ga zeker eens ter plekke gaan om daar pak te kiezen!

Fijne winkel

Fijne winkel, vriendelijk en deskundig personeel.

Goed en snel geleverd

Zie boven.

Goed verpakte order opgestuurd gekregen, inclusief bon!

Helemaal Top!!

Snel en goed geleverd

Product (vlinderstrik) voldoet aan verwachting en aan belofte. Blij dat het zo snel geleverd kon worden.

Slecht!

Bestelde een broek in maat 50…. Volgens PostNL zou deze broek al onderweg zijn dus de bestelling was verzonden. Ineens worden we gebeld dat de broek niet meer beschikbaar is? Nou oke, we hebben hem nodig dus dan maar maat 52. We horen weer een aantal dagen niks. Opnieuw bellen: de maat 52 is ook ineens aan iemand anders beloofd! Wat een mega slechte service! Twee keer reserveer ik een broek en twee keer gaat het naar iemand anders! Dus nu moet ik dezelfde prijs betalen voor een broek die 2 maten te groot gaat zijn, alleen maar door deze slechte service!

Prima prijs - kwaliteit verhouding

Snel nog wat overhemden besteld. Prima kwaliteit voor een scherpe prijs. Een foutje in de bestelling werd er snel uitgehaald en geld teruggestort. Prima zo

Heel tevreden

Snelle service eerder dan verwacht mijn zoon was super blij met de snelle levering en mooi kwaliteit

fijne bediening en leuke artikelen

uitstekende professionele verkoopster in Breda.

Jammer dat ze ons winkelbezoek afsloot met een medisch advies over de mobiele telefoon in mijn borstzak. Dat bleef ons langer bij dan de overigens perfecte service die zij bood.

Goed produkt en zeer goede service. Bij gesloten afhaalpunt onmiddelijk nieuwe zending verzorgd, dit keer aan huis zonder extra kosten. Daags erna in huis. Prettig telefonische contacten. Chapeau!

Machetteknoppen beschadigt

Machetteknopen beschadigt geen tijd meer voot omruiling

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ