Filter

Goed bedrijf

Bestellen ging makkelijk. Versturen was snel het product voldeed aan de kwaliteitsnormen

Al de tweede keer bij Gents gekoop en allemal super

Aparte leuke kleding niet te duur

Aparte leuke kleding, niet te duur. Waarbij het assortiment per seizoen wisselt.

Kwaliteit en snelle levering

Heb 4 dames gilets gekocht, prachtig. Goede kwaliteit en voor iedereen betaalbaar.

Mooie kleding duidelijk omschreven met goede pasvorm

Duidelijke website en makkelijk bestellen

Redelijk snel geleverd, mooie kwaliteit voor niet al dure pak

Super online begeleid met de aankoop!

Online via de chat begeleid met de aankoop van een smoking Snelle en keuring verzorgde levering

Uitstekend, snel, prijs/kwaliteit prima in orde

Ik ben zeer content over de snelle online service. Voor kantoor en dagelijks werk kan ik uitstekend bij jullie terecht.

De service gaat net een stapje verder!

Als iets niet klopt in de bestelling wordt je persoonlijk gebeld!!

Top service snelle levering en vriendelijke medewerkers

Super snel geleverd en goed geholpen in de winkel

Uitstekend.

Product goed verpakt tot brievenbuspakket. Levertijd in orde. Kwaliteit: prima

Goede kwaliteit

Ik had een blouse bestelt en hij kwam overeen met de foto was snel verzonden ik ga hier zeker vaker bestellen

Goede prijzen en goed assortiment

Genoeg keuze voor goede prijzen, verder ook prima geholpen.

Goede service en goed geholpen

Ik heb mijn maten opgemeten op basis van de maattabel. Bij het bestellen heb ik toen perongeluk een fout gemaakt door het overhemd 1 maat te klein te bestellen. Hierdoor heeft een medewerker van Gents telefonisch contact opgenomen omdat de combinatie van maten erg ongebruikelijk was. In overleg met de medewerker zijn de maten toen aangepast, maar helaas wat alles toch net iets te klein. Daarna toch maar even bij de winkel langs geweest. Daar ben ik super goed geholpen door een erg vriendelijke medewerker. Wacht nog op 1 artikel dat in de winkel niet beschikbaar was en nog nagestuurd word. Goede service en er wordt echt met je mee gedacht als klant.

Super leuk geholpen door jan echt een vakman

Wij zijn vandaag met ze vieren langs gekomen bij gents in adam super goed geholpen door Jan in tijden zijn we niet zo leuk geholpen echt een aanrader om vaker te komen wat een topper! We komen zeker terug.

Goede service.

Duidelijke site mbt maten. Het product voldoet aan de beschrijving.

Positieve ervaring vanwege de service, En bereikbaarheid zowel per telefoon als per email. Je voelt je serieus genomen als klant Mijn keuze viel op Gents vanwege het materiaal 'katoen' voor broek en shirts. We zouden ook colbert en truien willen bestellen, maar de materiaalkeuze spreekt ons niet aan. Liever meer betalen voor 100+ wol of linnen.

Prachtige producten, super service

Alles super geregeld en perfect product

Perfecte service

Online besteld, maar de maat was niet helemaal goed. Daarna naar de winkel gegaan en daar uitstekend geholpen, ik kreeg goed advies, verschillende maten geprobeerd en en juiste maat is nu in bestelling bij de winkel

Mooie overhemden

Bij het uit pakken zittenze vanst in het midden vsn het overhemd dat geeft gaatjes erg jammer. Verder zit het het echt mooi en goedkoop. Zeer tevreden!

Snelle service en goede kwaliteit pakken

Snelle levering, goede passende maat! Goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs!

goed, ik ben zeer te vrede over de vlotte reactie en vlotte afhandeling

Ik heb 1 overhemd blumenfontein maat L teruggestuurd om te ruilen voor maat xL, maar nog steeds niet ontvangen. groeten CJ. Vermeij 3319 PD Dordrecht Koningstraat 124 Tel: 0623015375

Geen probleem

Ruime keuze gepaard met een duidelijke toelichting, zowel online als in de winkel. Kan werkelijk geen negatief punt bedenken, behalve dat de website even vastliep, maar dit kan net zo goed aan mijn eigen verbinding hebben kunnen liggen.

Alles klopt

Prettig, aangenaam. Snelle levering.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ