Filter

Ouderwets goed

Voor het eerst wat besteld, een van de riemen bleek te kort (korter dan besteld) Direct na melding aan gents is er een andere riem gemaakt. Volgende dag al ontvangen, terwijl ik de eerste riem nog niet geretourneerd had

goede service

Dé zaak die bij mij past!

Stijlvol, betaalbaar, goed assortiment!

Super mooie pakken voor betaalbare prijs

Mooie pakken, op maat gemaakt, voor heel betaalbare prijzen. Ook mooie accessoires te koop, zoals bijpassende sokken, shirts voor onder het overhemd, stropdassen etc. Nu in lockdown besteld en heel snel thuisbezorgd. Top!

Snel bezorgd en goede prijs/kwaliteitverhouding

Gemakkelijk bestelproces en een vlotte afhandeling. Het kostuum dat ik heb gekocht is voor de prijs van goede kwaliteit. Al met al een goede ervaring.

Goede kwaliteit en goede levering.

Goede kwaliteit en goede levering.

Snelle levering en kwaliteit

Pakken overhemden rokkostuum, goede kwaliteit voor een goede prijs

vlot, accuraat

prettig, vlot en accuraat. heb reeds rond gebazuind

goed en snelle service

Goed en snelle service

Helemaal tevreden

Prachtige kwaliteit, goede service!

Ik heb een zeer goede ervaring van Gents.nl

Ik ben wederom keurig geholpen

G

Fijne winkel

Fijne winkel

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Onlangs heb ik twee coltruien bij Gents besteld. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Vlotte levering.

Fantastische service

Ik had een aantal vragen over de maten van een pak voor een tiener. Hij stelde zelfs een ander pak voor en die was aanzienlijk goedkoper en dat is altijd meegenomen. Dus pak besteld en gelijk helemaal goed van lengte en maat. De kleur was top. Ook een overhemd erbij besteld en die was spot on qua maat. Goed verpakt in doos en een bijgeleverde hoes voor het pak. Kan niet beter. Nooit van de winkel gehoord maar zeker aan te bevelen. Gevonden via het internet.

Positief

Ik had via chat contact en de behulpzaamheid was heel positief. Mijn adresgegevens komen niet overeen met wat op het scherm kwam. Er werd mij uitgelegd dat wat ik had besteld zeker bij mij terecht zou komen. Hij zal handmatig het corrigeren en de volgende week was het gekochte item bij mij afgeleverd. Dus vandaar....POSITIEF!!!!!!!

Goede website en prima levering

Website werkt goed en de levering was snel en correct.

Goed service

Zeer vriendelijk en hulpzaam. Ik was goed bedien en kom al jaren. Bij Gents winkel.in almere

Prima service, communicatie en kwaliteit

Het bestelde colbert omruilen voor één maat groter was geen probleem en binnen een paar dagen geregeld. Het colbert met bijgeleverde kledinghoes werd keurig verpakt bij ons aangeboden. De kwaliteit van het colbert is geweldig. De klantvriendelijkheid van de medewerker aan de telefoon liet niets te wensen over. Kortom: dit bedrijf is van harte aan te bevelen voor klanten die kwaliteit en klantvriendelijkheid op prijs stellen.

Prijs kwaliteit goed.

Prijs kwaliteit is heel erg goed. Enige nadeel tov de grote bedrijven dat je artikelen retour sturen zelf moet betalen.

Netjes in orde

Makkelijk en snel bezorgd

Mooie producten en snelle service!

Goed en kwalitatief product geleverd en snelle service.

Top service en goede producten.

Super aardig, hulpbiedend personeel die ook snapt hoe de maten in elkaar zaten. Ik had de verkeerde ingegeven, kreeg een belletje, en heb nu de goeie. Top service!

Erg goed service

Good service, fast and they even called to let me know the order was ready, just too bad they didn’t got present paper

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ