Filter

geweldige serviice en kwaliteit gr,j.flapper

er goed

Mooie trui en goede kwaliteit.

Snelle en correct

Snelle en correcte levering en goede kwaliteit voor de prijs die je betaalt

Uitstekende levertijd en uitstekende schoenen

Gents doet precies wat ze op de website beloven.

Prima geregeld alles

Producten kwamen netjes aan en goed op tijd. Dus dik in orde

Goed geholpen bij Gents Arnhem

Pak gezien op internet. Via de mail de pasafspraak gemaakt in Arnhem. Snelle en plezierige reactie.

Keurige behandeling en zeker op afspraak werkt het heel goed. Keurig kostuum gekocht met overhemd en stropdas

Ik was op zoek naar een das en ik ben daarbij uitstekend en vriendelijk geholpen in de vestiging in Tilburg. Ik had al vaker producten gekocht daar en ga er de volgende keer ook weer heen. Zeker aan te raden.

Juiste maat met gooi kwaliteit

Vriendelijke & aangename klantenservice!

Mijn gekozen product was niet beschikbaar, terwijl dit op de site wel stond. Ik kreeg een vriendelijke mail met excuses en compensatie voor het ongemak! Heel fijn

goede service

foutieve levering goed opgelost, overige leveringen snel en netjes

Enkel klantgerichtheid in een fysieke winkel kan beter

Het online bestellen ging prima, de communicatie was goed. Om de pakken te passen was ik naar de winkel in Tilburg gegaan, dat was een fout. Er was 1 man die handelde alsof ik er niks van snapte en zelfs leugens vertelde over de kosten van het retour brengen van kleding. Dit is gratis af te geven bij een winkel, maar hij drong HEEL ERG aan dat ik gelijk iets moest kopen in de winkel. Zeer irritant en totaal niet meedenkend met de wensen van de klant. Verder was er nog meer zoals het opzoeken van een pak dat letterlijk zichtbaar was op de website, maar hij tikte nog meer woorden in waardoor het pak niet verscheen en zij dat hij het goed deed en ik dus als het ware een idioot terwijl het pak er gewoon stond met nummer en al. Kortom, niet gastgericht, erg opdringerig...

geweldig

Zeer snelle en correcte levering

Mooie coltrui. Prima kwaliteit.

Ben blij met deze goedgeprijsde coltrui.

Top; goede service en snelle bezorging

Allemaal netjes geregeld.

Matig

Heb gekozen voor ophalen in een winkel. Gebeld dat de hemden klaarliggen, of ik terug wil bellen voor een tijd af te spreken. Zeker drie keer gebeld, en ingesproken, NIET terug gebeld. Toen ik erlangs ging ontvangen door een wat hautaine man die mijn verhaal niet geloofde. heeft mij nog geprobeerd te bellen , ik denk, om zijn gelijk te halen. Had hier geen zin in dus heb niet opgenomen. Voor wat betreft de hemden die ik regelmatig bij jullie koop ben ik zeer tevreden!!!

Vlot en correct

Prima behandeld

Jammer dat een coltrui (wit) niet in mijn maat aanwezig was; naast de zwarte en blauwe had het een mooi geheel geweest.

Ze denken met je mee

GIede kwaliteit, lage prijs

Heb een kroegjasje en een hemd gekocht bij gents. Allebei goede kwaliteit en top voor het studentenleven. Heb er gelijk nog een gekocht!

De overhemden van Gents zijn super en niet duur en de service is top!

De vlinderdassen die ik heb besteld waren snel geleverd en van goede kwaliteit.

Snelle correcte bezorging

Zeer complete ondersteuning voor het uitzoeken van de juiste maat.

Mooi product, goede prijs, uitstekende service

Mooiecoltruien gekocht tegen aantrekkelijke prijs, snel en correct geleverd.

prima,snel en mooi!

Zie boven