Filter

Goede service en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Al jaren een tevreden klant van Gents.nl en ook nu in de coronatijd was alles goed geregeld en kon ik dezelfde dag mijn bestelling ophalen in de winkel in Breda. Ook daar nog goed geholpen!

Mooi product, snelle levering

Mooi product, snelle levering, en aan een scherpe prijs

Leuke mooie kwaliteit voor een goede prijs

6 items besteld 4 goed 2 te klein ( veel te klein ) retour gestuurd en snel mijn geld terug ontvangen prima

Vlotte snelle levering, goed advies bij online bestelling en mooie kwaliteit

Prettig online bestellen met goed advies en vlotte levering

Mooie producten!

Mooie kwaliteit van colbert, ga nog meer bestellen.

Verkeerde produkt

Volgens de bon het juiste artikelnummerde en juiste bestelling maar mijn vermoeden heb ik ipv de donkerblauw colbert de lichtblauw ontvangen. Ook netjes dus niet teruggestuurd.

Vlot verstuurd

Het gilet is vlot verstuurd en ontvangen. De foto's en omschrijving op de website komen niet 100% overeen met het product, maar goed genoeg voor mijn doel.

uitstekend

goede kwaliteit. flexibele opstelling van de firma

Prachtige trui, snelle levering

Fijne website, snelle levering. Goede maatvoering. Zeer tevreden.

Buiten gewoon goed , en zeer correct te woord gestaan.

Zeer betrouwbaar en correct in de afwikkeling van een fout mijnerzijds

Ongelooflijke service en heel mooi pak voor prima prijs. Veel dank

Goede en snelle levering. Goed en vriendelijk advies gekregen. Dit zowel online als per telefoon. Heel tevreden!

Goede levering

Verzorgde levering

Kan beter

Slechte communicatie en lange levertijd

Snel en zorgvuldig geleverd!

Zeer snel en zorgvuldig geleverd. Kwaliteit is prima!

Absoluut weer geweldig

Pasvorm + Stofkwaliteit + Enige jammer is dat je portemonnee het niet altijd toestaat meer te kopen... ;)

Actuele kleuren voor acceptabele prijzen

Bestelling van twee coltruien in verschillende kleuren, een is om onduidelijke reden niet meer voorradig en ook niet meer leverbaar. Erg jammer want het bleek een goede keus, maar helaas! .Telefonisch hiervan in kennis gesteld met belofte dat het teveel betaalde teruggestort zou worden. Binnen twee dagen het bedrag terug ontvangen. Gents is een aanrader!!

Goede prijs en kwaliteit met een snelle levering

Makkelijke site meter veel eus. De kwaliteit van de bestelde trui is zeer goed en de prijs nog beter. De levering g was erg snel.

Kwalitatief mooie coltruien en snel geleverd!

Ik heb 2 coltruien gekocht. Kwaliteit/prijs verhouding is prima en er werd snel geleverd, ondanks het slechte winterweer.

Perfecte kleding en klantenservice

Ik had maandag een bestelling geplaatst voor een pak dat ik woensdag voor de begrafenis nodig had. Vanwege de hevige sneeuwval was er flink wat vertraging bij PostNL. Daarom de klantenservice gebeld, kreeg daar een jonge vlotte gast aan de lijn die mij perfect had geholpen. Ben zelfs nog een aantal keer teruggebeld of het pak op tijd was binnengekomen. Uiteindelijk kwam de spoedbezorger dinsdag al langs voordat de PostNL bezorger er was. Nogmaals bedankt voor de snelle en kosteloze service! Heeft mij een hoop stress bespaard.

Kwaliteit

Nu al weer meerdere truien gekocht en zijn idd allemaal even mooi en goed

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Zwarte coltrui besteld. Verrassend goede kwaliteit voor deze prijs. Ga zeker weer bestellen.

Uitstekende service

Wilde het product ruilen voor een maat groter even bellen met winkel in Breda en gelijk een tweede erbij gekocht.

Vertrouwbaar en goed

Mooie pakken. Kwaliteit als beloofd. Behulpzaam.

Excelente servicio.

In een woord excelent.