Filter

Goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle levering

Goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle levering

Goede service snelle levering

Mijn probleem is een pak te vinden ivm lengte door de chat ben ik op het juiste pad gezet. heb 2 verschillende maat pakken besteld zo kon ik toch de juiste maat vinden

uitstekende service

Ik bestelde de verkeerde maat. Via chat overleg. Geen probleem. Order gecanceld en betaling binnen twee dagen retour.

heelgoed

goed en snelle levering

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Order van 29-1 met no 100035050 nog niet ontvangen

Op site van Gents , terecht gekomen . Opviel .redelijke prijzen en goede kleding Voor mij , mag het asortiment wel uit gebreider gemaakt worden + snel verstuurt als het in voorraad is

Goed geregeld

Mijn bestelling was binnen maar vond toch de maat niet goed heb even gebeld en zonder wachtrij werdt ik direct geholpen. En alles direct geregeld

Lekker warm

Bij deze winkel een aantal prachtige truien gekocht voor een mooi prijsje welke in recordtempo geleverd zijn. In deze tijd komen die prima van pas. Absoluut een aanrader.

Geweldige service

Meer dan ik kon verwachten, ivm spoed kon ik de bestelling na enkele uren bij het magazijn ophalen.

Redelijk

Ik heb twee dezelfde overhemden besteld (en betaald) maar er maar een ontvangen. Ik hoop dat de tweede nog komt....

Snelle levering, goed passend artikel

Snelle levering, goed passend artikel

De bestelling had een dag vertraging omdat de artikelen niet meer op voorraad waren in het magazijn, daarvan werd ik keurig op tijd op de hoogte gesteld! 2 truien voor mijn man besteld, kan nog niets zeggen over de kwaliteit maar ze zien en voelen goed. En natuurlijk heel fijn dat je geen bezorgkosten hoeft te betalen!

Super service

ik had een verkeerde levering ontvangen en dit heeft Gents perfect opgelost door mij het juiste overhemd te sturen. Het overhemd dat retour moest kon ik bij de winkel afgeven zodra deze weer open zou gaan. Ik heb het overhemd bij het magazijn afgegeven in Amsterdam. Gents bedankt voor het vertrouwen in je klant.

Goeie service snel bezorgd

Meedenkend en oplossingsgericht

Tijdens deze pandemie moest ik een belangrijke uitvaart bijwonen. Helaas was mijn huidige pak niet meer geschikt. Online nieuwe besteld bij Gents. Ondanks kortdag konden ze toch zorgen dat ik mijn pak op tijd had. Super service. Echt gewaardeerd.

Jammer!

Ik heb onlangs voor mijn man de eerst aankoop gedaan bij Gents; een mooie grijze coltrui. Helaas bleek er een gat van ongeveer 2 centimeter in de overgang van het voorpand naar de col te zitten. Er zijn meer plekken die niet goed gestikt lijken te zijn. Ik ga nu contact leggen met de klantenservice, hoop dat ze mij adequaat zullen helpen. Nicole

Vriendelijke service, snel verzonden, volgende dag in huis, mooi pak en goede verhouding prijsk/waliteit.

Zijn zeer en altijd er Vriendelijk

Zijn zeer en altijd er Vriendelijk

Heel goede kwaliteitsvolle jas

Aangenaam verrast van de stoffen en snit! Snelle, verzorgde levering.

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs!

Bij Gents 3 overhemden besteld, snel verzonden. Prima pasvorm en een fijne stof!

Gemakkelijk en betrouwbaar

Zeer aan te bevelen

Dringend een zwart pak nodig,adres via mijn zus,besteld ,volgende dag in huis,een mmoi pak en niet duur!!!!! Hartelijk dank!!!

Prima kleding. Snel bezorgd.

Mooie kwaliteit. Goed geregeld

duidelijke website, snelle levering