Filter

Topervaring, prijskwaliteit goed!

Snelle persoonlijke service en topjasje voor de feestdagen!

Prima kwaliteit maar beetje lang

Prima kwaliteit blouse maar beetje te lang voor mij

Goede kwaliteit, snelle service

Bij Gents koop je voor weinig geld een pak van goede kwaliteit. Ook verzenden ze snel.

Goed en snelle levering

Helemaal tevreden

Netjes afgehandeld

Alles is keurig geregeld zowel per telefoon als per mail netjes afgehandeld. Het enige min puntje is dat ik twijfelde aan de maat overhemd en per chat de juiste maten van borst en buik opgegeven had het overhemd toch niet goed was zodat ik alles moest omruilen.

Aan te bevelen

Prima en snel. Keurig verpakt

Super!!!

2 overhemden gekocht Maat exact zoals aangegeven Kleur exact zoals aangegeven Prima koop !!!

Hele snelle service

Snelle goede service

Snel en precies zoals omschreven

Goed en snel

Snel en correct

Snel en correct geleverd

Top colltrui en top service

Gewoon zo door doorgaan

Badjas

Badjas besteld duurt erg lang, betaal ook niet eerder eerst leveren!

Betaalbaar en leuke smoking voor mijn puber

Had de smoking besteld via internet. Overhemd was een pure gok qua maat. Maar ik werd keurig gebeld door Gents met de vraag of het overhemd niet te groot was. Het is aangepast, goede maat overhemd is bij bestelling en de bestelling is gelijk verstuurd. Mijn zoon heeft nu een goed passende smoking voor een leuke prijs en is er blij mee. Dank voor de snelle bezorging en het belletje voor het overhemd.

super

wij zijn zeer tevreden over Gents

makkelijke website, volgende dag al geleverd

Betaalbare shirts.

Topppp!!!

Helemaal oké!

Precies goed en snel geleverd.

Maten volgens maten tabel gemeten en de lange mouwen versie besteld. Binnen 48 uur thuis geleverd en past als gegoten. Voor mensen met langere armen kan ik de 7 maat achter de grootte b.v. XL7 aanbevelen. Hopelijk breidt Gents de strijkvrije overhemden assorti uit, Genst heeft mooie effe maar mis wel mooie strijk vrij overhemden met dessin. Hopelijk binnenkort ook via Gents te bestellen!! Graag een terugkoppeling over jullie opvatting hiervan.

Niet goed

Iets besteld 1,5 week gewacht op mijn bestelling vervolgens gebeld werd er gezegd dat die onderweg was en 3 dagen later een mail is niet op vooraad!

Vlot

Vlot en netjes

Is prima!

Niet voor herhaling vatbaar!

Ik doe 1 bestelling. Ik krijg 3 pakjes op verschillende dagen thuisgestuurd. Ik merk dan op dat nog steeds niet alles compleet is geleverd. dan zakt mijn broek al af als dat zo gaat .... De maten vallen verschrikkelijk klein uit, ondanks dat we op advies wat stond geschreven een volle maat groter hebben besteld. Wel een hele aardige meneer aan de lijn gehad die een aantekening heeft gemaakt dat het ontbrekende artikel niet was geleverd. Kleding bestellen doe je zo niet plezierig. Niet aanbevelenswaardig om via internet te bestellen, omdat ze daar hun zaakjes niet voor elkaar hebben. Wel in een van de winkels je kleding kopen. Vriendelijk en behulpzaam!

product niet aanwezig

Leuk aanbod, maar lage score omdat ze niet hebben wat ze aanbieden. Kwamen met een alternatief dat er in de verste verte net op lijkt. Wel adequaat gereageerd en ze hebben mijn geld netjes teruggestort.

Ontevreden over niet leverbare maat

Mooie producten die helaas niet in maat 58 leverbaar zijn. Vriendelijke klantenseevice

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ