Filter

Vooral goedkoop.

Late levering. Veel te klein voor de maat en niets mee te beginnen. Terugsturen kost geld. Ik hoop dat ik nu wel mijn geld terug krijg.

Snel geleverd, bestelling perfect afgehandeld. Geeft vertrouwen naar de toekomst.

Zie boven zie commentaar hierboven.

Prijs kwaliteit

Goede service en een mooi hemd goede prijs kwaliteit

Teleurgesteld

Dagen gewacht op bestelling. Beoordeling Gents al op de mail. Niets ontvangen. Telefonisch contact met klantenservice dan is u bestelling onderweg... Drukte bij koeriers ws. Een dag later.. u bestelling is niet leverbaar.

Was goed geregeld

Was snel geleverd

Bestelling komt niet

Trui besteld, 10 dagen geleden

Jammer dat het een week geduurd heeft

Als je adverteert dat de bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt stuit het mij tegen de borst als de bestelling pas een week later aankomt.

Mailcontact gehad over een kerstbestelling. Heel vriendelijk geholpen.

Goeie schoenen, en service

Postnl faal maar gents stuurde opnieuw zonder kosten te berekenen.

Op tijd en snel geleverd

Op tijd geleverd en was snel

Top geholpen in de Van Woustraat Amsterdam en ook online snelle service.!

Wij werden echt super geholpen in de winkel. Alle aandacht en geen gehaast. Ook een latere online bestelling werd binnen 2 dagen bezorgd.

Zeer goede service

Zeer goede service

Snelle levering, mooi product

Mooi , shirt. Snelle levering

Hou van de trui

Geweldige trui en prima deliver tijd

Goed via chat geholpen en prima product

na wat de twijfel over de maat, heb ik via de chat informatie opgevraagd en uiteindelijk een prima smoking pantalon besteld. goed op maat en prima kwaliteit .heel netjes bezorgd en zeer goed verpakt

kersttrui is mooi, maar voor mij iets te krap

voor een videosessie met greenscreen had ik gekozen voor een trui met lampjes zonder groen erin.. Mooie kwaliteit, maar helaas XL als maximale maat.

Snelle levering in de winkel te Breda.

Goede kwaliteit trui.

Lang gewacht

Goed maar duurde lang voordat het bezorgd werd

Pak snel geleverd, zelfs een telefoontje gehad om te vragen of een maat wel klopte, aan de hand daarvan nog even een maat veranderd zodat die ook goed paste. Super dus.

gewoon top

niks mis mee goede kleding en snel geleverd een aanrader.

Goed shirt

Prima pasvorm en fijn de extra lange mouwen van het katoenen shirt.

zeer tevreden. Pluspunt bovenop : flexibiliteit

Mijn ervaringen met Gents zijn tot op heden steeds uitstekend geweest. Men houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ik heb vertrouwen.

Prima prijs en kwaliteit

Mooi assortiment voor goede prijzen de artikelen voldoen volledig aan mijn verwachting

Super top!

Wij hadden door een fout van ons een probleem gecreëerd met de levering. De binnendienst was enorm behulpzaam en trok de fout recht waardoor wij alsnog optijd het pakket konden ontvangen. Super top binnendienst

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ