Filter

Van de 2 online gekochte pakken viel er 1 erg klein. Na 1 telefoontje werd er een maat groter besteld en kon ik hem in de winkel komen passen. Heel vriendelijk geholpen en erg blij met 2 mooie nieuwe pakken. Ik kom graag terug!

Helaas geen grote maten, maar wel snelle levering enzo.

Compleet!

Snel en precies wat ik zocht!

Helemaal tevreden

Snel geleverd. Duidelijke maattabel. Mijn partner is helemaal blij met zijn nieuwe hemd voor onze bruiloft.

Alles naar wens

Alles naar wens, snel & mooie kwaliteit.

snele leverng

Pak besteld op tijd keurig geleverd. Jammer dat de winkel in Haarlem gaat sluiten.

perfect

Mooie winkel,vriendelijk en behulpzaam personeel behoorlijk veel keuze, goede kwaliteit snelle levering.

Super kleding voor een goede prijs! Super snelle levering!!!

Laatst non iron overhemden voor mijn man besteld. Deze zijn echt super fijn!!!. En een leukpoloshirt! Zit echt top zeg hij!!. Was super snel geleverd!!. Echt top!!.

Topservice voor bestuurskleding studenten

Afgelopen maand hebben wij als f.t. senaat der VGSN-TQ bij Gents onze bestuurskleding gekocht. De service was top! Ze hebben erg hun best gedaan voor ons, waardoor de kleding eerder binnen was dan verwacht. Daardoor konden we netjes in pak verschijnen tijdens onze inauguratie!

Eindelijk weer eens een winkel waar ik prima kan slagen.

Als bij het binnen komen in de winkel werd er vriendelijk gedaan. Verkoopster wist precies de juiste maten in te schatten. Kwaliteit van de kleding is goed en de prijs is acceptabel. Kortom, opgelucht de winkel weer verlaten met diverse aankopen in de hand. Heerlijk. Ook online prima service, goede levering en duidelijkheid. Kortom, absolute aanrader.

Bijzonder goed!

Ontzettend snelle levering en een prachtig product. Ook alle verzend informatie werd duidelijk aangegeven en het product was mooi verpakt.

Prima, ruimte voor verbetering in retourproces

Prima service en snelle levering. Pakketje dient zelf gefrankeerd te worden bij retour sturen van artikelen. Dat is jammer en niet meer van deze tijd als je het vergelijkt met andere onlinewinkels.

Goed contact snelle levering

Nette service

Prima service, iets later geleverd dan gepland maar nog redelijk op tijd. Onnodig grote doos voor klein iets

Makkelijk besteld, snel geleverd en met track en trace

Prima bedrijf, super klantenservice

Het was de 1e keer dat ik bij Gents een bestelling plaatste. Een ruime keuze uitgezocht. De pakken waren van mooie kwaliteit. Door de ziekte van mijn man is het zeer moeilijk een goed passend pak te krijgen. De man van de klantenservice heeft alles in het werk gesteld om dit te bereiken. Hiervoor ben ik hem zeer dankbaar, zelden zoiets meegemaakt. Helaas is het niet gelukt om een pak samen te stellen ,na alle moeite. Het komt waarschijnlijk ook dat het de laatste exemplaren betrof van het pak dat mijn man had uitgekozen. De volgende keer zullen wij zeker weer bij Gents bestellen. Nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp.

Kwam de Gents website bij toeval tegen

Betrouwbaar, snelle levering en ontvangen wat ik heb besteld. En als je het wil weten dan lees je verder .................................................................... ........................................................................................................................................................................................................................................................................... 4 verschillende bretels. Uiteraard met lederen lussen. Tja, of dat zo interessant is.

Goede service/telefonisch support

Reeds aantal aankopen gedaan dat geeft aan dat ik gewoon zeer tevreden ben over service en verhouding prijzen en kwaliteit.

Een top klantenservice

Ik had overhemden besteld met verkeerde manchet! Retour gestuurd en op het formulier de juiste aangegeven. Werd ik gebeld of dit de bedoeling was want de kleur was niet hetzelfde als mijn eerste bestelling. Ik wilde een overhemd die ik al in bezit had van Gents en de man bij de klantenservice heeft mij toen dezelfde toe gestuurd! Top service.....

Gekleed als een gentleman

Bij Gents kun je je laten kleden als een gentleman voor een prettig prijsje.

Grote keuze, goede kwaliteit en service

Reeds meerdere malen kleding besteld bij dit bedrijf. Steeds snelle levering en goede communicatie betreffende het verloop vd bestelling. Goede kwaliteit van de producten.

Tevreden

Een prima keus om eens iets nieuw aan te schaffen

In deze tijd is dit een prima keus om eens out-of-the box te kijken, zonder een winkel binnen te stappen.

Prima op tijd geleverd

Prima op tijd geleverd en goede kwaliteit. Prijs is ook prima!

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ