Zeer prettig en ervaren personeel in de winkel in Almere. Daarnaast een vlotte levering.
Bedankt voor de beoordeling. We hebben dit gedeeld met de winkel in Almere en zien je graag terug!
zeer goed vriendelijk personeel word goed geholpen denken mee zeer snel in huis
Hartelijk dank voor de review, we zien je graag terug bij GENTS!
Snel geholpen, erg blij mee
Hartelijk dank voor de beoordeling, we hopen je nog vaak te kunnen helpen!
Ik bestelde 4 artikelen on-line; bij de thuisbezorging bleken er twee onjuist ingepakt te zijn. Ik moest daarmee naar een winkel om dat te laten corrigeren, maar deze winkel had de juiste artikelen niet op voorraad. Ik moest een week later maar eens terug komen.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. De punten die u aangeeft helpen ons bij het verbeteren van onze service. Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij hebben inmiddels telefonisch contact opgenomen om u verder te helpen. Zoals telefonisch aangegeven gaan wij er vanuit dat wij u alsnog goed kunnen helpen.
3 delig pak besteld wat vervolgens niet past waardoor ik het retour zend. Krijg als reply een mail met een heleboel overbodige vragen waarom ik het item wil retourneren na deze beantwoord te hebben heb ik na 1,5 maand nogsteeds mijn geld niet terug en/of een reactie ontvangen. Ik bestel hier nooit meer en zal verdere juridische stappen moeten ondernemen.
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat je dit zo ervaart. Wij hebben contact opgenomen per e-mail maar hebben daar helaas geen reactie op ontvangen. Daarnaast storten wij altijd geld terug indien de artikelen voldoen aan onze retourvoorwaarden. Dit houdt onder andere in dat de artikelen ongedragen dienen te zijn en dat de kaartjes niet van de artikelen zijn gehaald. Mochten er aanvullende vragen zijn kun je te allen tijde contact opnemen per e-mail en telefoon.
Goede kwaliteit product, snelle levering
Hartelijk dank, we zien je graag terug bij GENTS!
ook een retour zending netjes afgehandeld
Hartelijk dank voor de beoordeling. Hopelijk kunnen we volgende keer nog beter van dienst zijn.
Wat een prima bedrijf - zoals via de webshop als in de winkels - als je stijlvolle kostuums (of delen daarvan) nodig hebt. Niets is het bedrijf te veel om hulp te bieden als je bijv. iets niet gelijk vind in de webwinkel door een URL te sturen die het zoeken makkelijker maakt. Deskundig personeel zowel achter de website als in de winkels. Een echte aanrader (ondanks de huidige corona crisis)
Hartelijk dank voor de uitgebreide review! We blijven graag helpen!
goede service!
Bedankt voor de review!
zeer goed geholpen in de winkel in Nijmegen
Hartelijk dank voor de beoordeling, we blijven graag helpen in onze winkels!
Blij verrast wanneer de smoking na 2 dagen al geleverd werd, Geen verwittiging van uur en tijdstip. Was gelukkig thuis om 18u op een weekdag. Fijne manier van bezorging: netjes op kapstok in plastiek en met kledinghoes om veilig motvrij op te hangen.
Hartelijk dank voor de review en goed om te lezen dat de artikelen en verzending zo goed is bevallen. Ik zie dat de link om het pakket te volgen wel is verstuurd, wellicht dat deze in de map ongewenste e-mail terecht is gekomen? We zien u in ieder geval graag terug bij GENTS!
snelle levering van de strijkvrije overhemden. kwaliteit is prima.
Bedankt voor de beoordeling!
Super mooie colberts, goede kwaliteit voor een hele mooie prijs!
Mooi overhemd snel bezorgd
Hartelijk dank voor de review. Hopelijk kunnen we je nog vaker helpen!
Kwaliteit + snelheid van levering 😍
Bedankt voor de review, we zien je graag terug bij GENTS!
Snelle levering goede kwaliteit goede prijs
Hartelijk dank voor de aanbeveling!
Mooie kleding voor een redelijke prijs
Dankjewel voor de review, we zien je graag terug bij GENTS!
Denken met je mee en zorgen dat je goed de deur uit gaat! Super webshop en vriendelijke mensen, toppers!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Goed advies via chat, enkel op lengte en kilo van mijn zoon. Zat als maatwerk. Mooi pak, niet duur. Smoking , blouse, strikje 130
Hartelijk dank voor de review, goed om te lezen dat we zo goed hebben kunnen helpen!
Blouse met extra mouw lengte besteld maar niet lang genoeg helaas. (Andere merken zelfde maat voering wel goed!?) maar na even contact te hebben gehad met de werknemer van Gents, de juiste maat opgestuurd en super geholpen!!
Hartelijk dank voor de review, goed om te lezen dat alles goed is gekomen!
Original recension
Ik wilde een broek en gilet bestellen voor mijn trouwpak. Gebeld met de winkel om de voorraad te vragen. Niet op voorraad, dus dan maar online. De volgende dag werd het geleverd. Precies de juiste pasvorm en maat. Zelfs de broek hoefde niet ingekort te worden zoals bij een niet nader te noemen concurrent. Heel fijn!
Hartelijk dank voor de review, we zien je graag terug in onze winkels en webshop!
Mooi product, goede prijs en goede service
Hartelijk dank voor de review!
Helemaal top. Mij bestelling was op tijd binnen en precies de goede maat doordat ik op de site met de maattabel mijn maat makkelijk kon opzoeken. Ook goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dus ik ben dik tevreden!
Hartelijk dank voor de review, we zien je graag terug in onze webshop of in een van onze winkels!
Smoking besteld. Jasje te klein uitgevallen. Zonder probleem kunnen ruilen voor een maat groter. En ook nog supersnel geregeld. Klasse!!
Bedankt voor de aanbeveling, we helpen je graag!
Via internet besteld. Ik werd nog gebeld om de maten door te spreken. Uitstekende service! Omruilen geen probleem. Vriendelijk in de winkel en uitstekende kwaliteit.
Bedankt voor de positieve reactie!
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ