Filter

prima winkel

Snelle levering, 2 koltruien waren prima, goede kwaliteit. Het pak was te donkergroen naar mijn zin.

Mijn bestelling was niet op tijd bij het afleveradres omdat het niet goed verzonden was door de leverancier. Het werd geretourneerd naar Gents en zij hebben mij rechtstreeks mijn bestelling verstuurd zodat ik het op tijd in huis had. Contacten waren goed. Actiegericht.

Snelle levering goede kwaliteit mooie afwerking

Maat niet juust

Leuk smokingoverhemd, maar maatvoering anders dan Ledub. Helaas te klein.

goede service en persoonlijke aandacht

bestelling via webshop geplaatst waarvan 1 product niet kon worden geleverd. ik werd gebeld om te bespreken hoe dit op te lossen. top, welke webshop belt de klant nog in deze tijd! in overleg besloten dat ik naar een winkel zou gaan om een vergelijkbaar product uit te zoeken. dat heb ik vandaag gedaan en prima geholpen, in de winkel waren ze op de hoogte van mijn komst. dat noem ik service.

Kwaliteit

Prima, snel en zorgvuldig verpakt. Goede ouderwetse kwaliteit

wordt goed geholpen klant vriendelijk en behulpzaam uiterst tevreden

Winkel in Utrecht bezocht, maat genomen, gewenste smoking helaas niet beschikbaar in de winkel, maar wel online. Zeer snelle levering en mede door het goede advies van de verkoopster perfect passend!

Geweldige service

Keurig bedrijf. Snelle levering!

Overzichtelijke site. Mooie producten. Goede prijs. Snelle levering.

Service goed snelle levering.

Echter een erg groot verschil in maat 52 en 54. We hadden haast en wij wilden de maat omruilen in de shop in Breda maar daar hadden ze niet de kwaliteit die wij op internet besteld hadden. Dus toch via internet besteld is op tijd geleverd.

perfecte service & snelle levering

perfecte service & snelle levering

Precies goed

Perfecte pasvorm, prima kwaliteit

Meedenken

Helaas was het hemd dat ik besteld had uitverkocht. De klantenservice heeft mij perfect geholpen met het aanbieden van een ander hemd en ter compensatie heb ik ook korting gekregen aangezien het ander hemd duurder was

Goed produkt voor goede prins

Goed. Bezorging wel een dag te laat maar dit ligt eerder aan de vervoerder denk ik.

Uitstekende kwaliteit voor een zachte prijs

Perfect zittende kleding voor een goede prijs. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Bestelling gedaan binnen 1 dag binnen De mensen zijn heel loyaal naar de klant toe Kwaliteit pak super voelt goed aan en klopt helemaa

van de winkels en levering zeer goed.

Wat ik bovenaan vermeld is enkel voor GENTS, de levering op donderdag oké, maar post.nl die vond het pakje niet, op de code kon ik niet rekenen en wist ik niet wanneer het pakje zou geleverd worden. Maar zending en kwaliteit van de colbert verraste helemaal. Tot de volgende!!

Mooi op tijd bezorgd.

Goed werkende site. Bestelling snel geleverd. Goed verpakt.

Voor herhaling vatbaar

Goede, overzichtelijke site. Ruim aanbod tegen schappelijke prijzen. Bestellen, afrekenen, zending ontvangen gaat makkelijk en snel. Zelfs het chatten is correct en klantvriendelijk. Ik had twee hemden besteld, waarvan er een te klein was. Makkelijk kunnen omruilen in de dichtstbijzijnde winkel. Ook hier geholpen door een uiterst vriendelijke verkoper.

Helemaal goed

Excellent

Over overzichtelijke site, ‏ zeer goede service, echt een top bedrijf. Van mij krijgen ze 10+ En de warme douche kop.En de warme douche kop

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ