Filter

Prima, snelle levering

Donderdagavond besteld, zaterdag ochtend in huis. Helemaal top!

Tevreden

n/a

prima!

Goede combinatie van internetbestellen en ophalen in een winkel.

Het chatten werkt heel goed, wordt snel en adequaat gereageerd.

super snelle levering

Ik bestelde een shirt voor een event de dag erna en de levering was er op tijd. super bedankt

Goede kwaliteit en goede service!

In de winkels ervaren medewerkers met goede smaak.

Excellent bedrijf

Ik ben 63 jaar ik heb nog nooit zo een uitstekende service ervaart via het internet geburen. Wat een excellente service. Ga zo maar door van mij krijgen jullie 10+ en de warme Douche Kop. 👍

In één woord geweldiggggg!

Per toeval online tegen gekomen. Besteld ! Super snelle reactie en ophalen in winkel in Maastricht heel fijn. Handig , snel , correct en vriendelijk

Snelle levering en service

Artikel in verkeerde maat besteld, 2 dagen later de goede maat in huis, top

Fantastische winkel

Zelfs voor grote mannen hebben ze mooie pakken voor een mooie prijs. In de winkel top service. Online super en snelle levering.

Voldoende informatie om de juiste keuze in maat te bestellen.

Zeer gebruiksvriendelijke website. Correcte afhandeling.

Bestelde artikel voldoet aan mijn verwachtingen.

Bestelde artikel voldoet aan mijn verwachtingen.

Goede hulp en snelle levering

Ik wist mijn maten niet die ik nodig zou hebben. Toen samen met de service erover gehad deze maten besteld en het zat best. Ondanks dat niet alles op voorraad was en iets uit de winkel rechtstreeks moest worden verzonden kwam dat alsnog dezelfde dag aan.

Snelle levering van 2 kostuum blouzen

Uitstekende service

Pak besteld voor een gala maar was te groot. Ben toen naar de winkel gegaan en ben uitstekend geholpen! Goede service!

Mooie kleding en snelle service

Mooie kleding en snelle service

prima, informatieve medewerkers en mooie kleding

heel goed

snel gelevert

Slelle levring, goede kwaliteit, alleen maat is wat aan de kleine kant

Goed advies

Goede advies en service

Gents biedt volop variaties met een goede balans tussen prijs en kwaliteit

Mijn eerste ervaring met Gents is zeer goed. Goede kwalitatieve PAK, tegen eerlijke/betaalbare prijs. Ik vind het belangrijk dat de maten/stof/model overeenkomen zoals op de site wordt weer gegeven. Ik ben nu van plan om ook mijn andere kleding stukken bij GENTS te kopen. Wat ik zelf prachtig vindt is dat je de producten vooraf in de winkel kan bekijken en voelen see/feel experience. Om te ondervinden om mijn goede ervaring niet eenmalig is.

uitstekend

supersnelle service, telefonische hulp bij probleem was super tuxedo was mooi en paste perfekt zeeer tevreden van deze zaak

Prima en snel afgeleverd

Gents is een van de weinige zaken die pantalons levert die wasbaar zijn. De pantalons hebben een goede pasvorm en een goede kwaliteit.

Superservice

Artikelen waren razendsnel binnen. Het jasje bleek te klein. Telefonisch superfijn te woord gestaan en geadviseerd. Jasje omgeruild in de winkel, eenmaal thuis (mijn man kon niet mee om te passen, omdat we weer op het laatste moment alles nog moesten aanschaffen), bleek ook deze niet te passen, dus WEER terug (nu ging ie wel mee) en ook nu weer heel goed geadviseerd en probleemloos en snel ongeruild. Vriendelijke, spontane mensen en snelheid; perfect!

Gewoon goed. Fijne prijs

15 Lemelerbergweg