Geweldig!

Smeert goed uit, plakt niet en geeft geen witte waas. Er fijn product!

Fantastische producten, stuk voor stuk

Inmiddels gebruik ik, met mijn zeer gevoelige huid, bijna alle producten van dit mooie merk en ik ben er heel blij mee!

Prima !

Ik beveel Dr. Jetske Ultee Skincare zeker aan !

Mooi product, snelle levering, niet duur.

Fijne producten

De verzending was heel snel, de volgende dag was het er al. Je weet dat je kwalitatief goede producten ontvangt. Ik vind het wel aan de prijzige kant, vandaar 4 sterren.

terug naar het vertrouwde

Voorheen gebruikte ik voor een lange periode de producten van Jetske Ultee. Hoewel ik heel tevreden was, werd ik tóch verleid door andere skincare-trends die ik via social media zag. Die deden me geloven dat ik meer producten nodig had. Uiteindelijk had ik een routine waar je u tegen zegt, en geen betere resultaten als toen ik het ‘simpele’ vijf-stappen regime gebruikte. Nu ben ik weer terug en na de eerste week heb ik een veel kalmere huid gekregen. Ik vind het dus een echte aanrader!

Ik ben fan.

Ik gebruik al meer dan 10 jaar producten van Jetske en ik geloof dat ze werken. Althans ik hoor regelmatig dat mijn huid op mijn vijftigste er goed uitziet. Ik blij!

Fijne producten met prima ingrediënten.

Superfijne producten, gemakkelijk om een keus te maken (gelukkig niet eindeloos veel verschillende opties). Snelle levering. Ik blijf klant!

Super zonnebrandcrème

Al jaren deze zonnebrand voor hele gezin, kinderen en mijn man vinden dit fijne zonnebrand crème; smeert goed uit en geen plak/geur!). Nu ook de speciale gezicht en de 250ml factor 30 & 50 besteld, ideaal voor op vakantie :)

Heel fijn product

Het is een fijn product, ik krijg altijd uitslag van zonnebrand maar bij deze niet. Hij smeert ook heel fijn.

Fantastische foundation

Ik bestelde de foundation voor mijn schoonmoeder en voor mezelf de kleurtemperaturen. Deze ben ik aan het testen en als ik de juiste kleur heb ga ik deze zeker bestellen

Goede producten

Super goede producten die ook iets doen voor je huid.

Super fijne producten heel blij mee

Simply the best!

Al meer dan twee jaar gebruik ik producten van Dr.Jetske. ik heb populoze rosacea die blijft rustig alleen met producten van Dr.Jetske ik gebruik complete routine met toner, azelaic serum, moisturiser, spf 30, powder en soms corrector en foundation. Allemaal fantastische producten die echt doen wat ze beloven en mijn huid niet irriteren maar helpen gezond en in balans blijven! Ook Body crème is in ons huis favourite.en zeker vanaf lente spf 50 ook in gebruik! Dankjewel Dr.Jetske voor deze fantastische producten!

Verzorgend

Gebruik de toner nu voor het eerst. Het is niet alleen verfrissend, maar ook verbeterend. Mijn dagcreme wordt erna goed opgenomen en voelt als een boost:) fijn product!

Prima Suncare

Al verschillende keren de Suncare besteld, Nooit meer een andere.. Prima product en snelle levering.

Bestelling was er de volgende dag

Zeer snelle levering

Mijn huid straalt als nooit ervoor!

De beste skincare voor mijn huid. Als ik het even niet gebruik merk ik dit direct aan mijn huid. Ik zou geen favoriet product kunnen kiezen. Ze zijn allemaal top!

Perfecte foundation, smelt samen met mijn huid en laat een mooie, egale gloed achter.

Wil niets anders meer ...

Alle producten die ik gebruik zijn fijn en goed voor mijn huid, zonder poespas. Het gebruik ervan heeft even tijd nodig om aan jouw huid te wennen maar dan gebeurt er echt iets met je huid die ervan gaat stralen.

Onmisbare verzachting bij gevoelige huid

Door mijn behandeling met immunotherapie heb ik last van jeuk, een gevoelige en droge huid. Ik gebruik al langer meerdere producten van Jetske Ultee, maar de body cream is voor mij echt een uitkomst. De crème trekt snel in, voelt niet vet en geeft direct verlichting. Het helpt mijn huid kalmeren en maakt haar weer zacht. Voor mij is dit geen luxeproduct maar een dagelijkse steun. Ik ben dankbaar dat ik iets heb gevonden dat echt werkt, zelfs in deze lastige tijd voor mijn huid.

Snelle levering, ongelooflijk, maar superfijn!

Fijne hulp

Ik heb de online huidtest gedaan, ik gebruikte eerst de producten van mijn moeder. Die waren al fijn, maar ik merk nu echt verschil, omdat ik nu producten heb gefocust op het krijgen van een egale huid. Ik merk dat mijn gezicht zacht is en dat ik minder last heb van puistjes.

Altijd goede service

Bestelling verloopt altijd vlot, producten de volgende dag in huis, en netjes verpakt. Leuk dat er een kaartje bij zit, dit geeft toch ook een persoonlijke touch.

Fijne en goede service

Heel behulpzaam en weten van de producten af!

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam