Uitstekend merk

Mijn ervaring met Vitamin A serum kan ik nog niet geven. Heb het produkt net binnen maar ik gebruik de produkten van Jeske ultee al sinds 2013. Dat zegt genoeg, lijkt mij. Uiterst tevreden dus

Sinds kort ben ik overgestapt op de producten van Jetske Ultee. Ik vervang alles langzamerhand. Toch zie ik duidelijk een verbe******! Na zo'n korte tijd. Wel duur, maar de inves****** zeker waard.

Heel fijn

Ik vind de producten van jetske fijn werken. omdat mijn huid er rustiger van word.

Super foundation!

De foundation van Jetske is geweldig. Het blend met je huid en het lijkt alsof je geen foundation op hebt. Het verbergt de vlekken, donker of rood, waardoor je een natuurlijke frisse uitstraling krijgt. Mijn leeftijd is 59. Ik kan niet zonder en heb altijd 1 op voorraad! Ik sta klaar om meer producten te gaan gebruiken. Heel tevreden!

Fijne producten.

Overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen en goede informatie van producten.

Produkten erg fijn en onderhoudend voor mijn huid.

Ik gebruik nu ruim vijf jaar de produkten van Jetske Ultee. Ik gebruik de vijf produkten uit de vijf-stappenplan. Vooral de zonnebrand spf30 vind ik geweldig. Ik ben veel buiten en ik gebruik het ook in de winter. Ik heb nu de exfoliant extra-strong gekocht voor mijn wat oudere huid, 69 jaar :)

Super fijne producten

Heerlijke producten. Ben super blij mee

Fijne creme

Trekt goed in de huid overdag en ‘s nachts, voelt goed aan op de huid en plakt niet. De Clay Poeder is top, daarna een zachte huid, Ik houd het 10 min. op, daarna haal ik het eraf met koud water. De huid glanst weer.

Prima product en snelle levering

Goed werkzaam product en snelle levering

Zeer goede producten!

Vitamine A product is geweldig. De exfoiliant voor normaal tot vette huid is ook geweldig. Je huid wordt er echt vrij snel egaal en glad van. Ik was verbaasd. Ik had het wel verwacht, maar niet zo snel. Ik heb een gecombineerde huid. De dagcreme voor normaal tot vette huid bleef plakken op mijn wangen. Dus had ik voor de zekerheid voor mijn wangen de dagvreme normaal tot droge huid erbij gekocht. Dezs dagcrème blijft niet op mijn wangen plakken. Mijn wangen voelen nu heerlijk aan. De bodycream is echt een product dat je in huis moet hebben. Vooral voor mijn droge benen. Ze voelen nu zacht aan. Ik ben zeer tevreden.

Het is nog wat te vroeg om het resultaat van het vitamine A serum na een week te beoordelen

Nog iets te vroeg om het resultaat van het serum te beoordelen

Zacht voor de huid

Fijn product

Mijn huid hersteld en zacht

De producten van DR Jetske Ultee is voor mij een uitkomst. Met mijn sclerodermie (auto immuunziekte via huid) reageer ik op veel producten, terwijl zowel de body creme als sun protector die met name belangrijk is met deze aandoening voel ik mij beschermd en reageert mijn huid hier prima op.

De dagcrème voor droge huid - niet te zwaar

Na contact met jullie heb ik het advies gekregen om de producten voor een droge huid op te starten. Ik ben 48 jaar, heb een gemengde huid die vaak heel trekkerig en jeukerig aanvoelt. Het advies is om een zachte melkachtige reiniger te gebruiken, zoals die van Jetske Ultee Skincare, maar ook de dagcrème voor droge huid. Ik merkte eigenlijk al vrij snel resultaat. Mijn huid voelt een stuk comfortabeler aan. De crème is niet zo zwaar, dat verraste me wel, maar het doet wel zijn werk. Gelukkig zitten er anti-oxidanten in en geen parfum, want met ouder te worden merk ik dat mijn huid heel gevoelig wordt zodra ik een product aanbreng met een goed geurtje. Wanneer mijn huid zich weer wat "gereset" heeft, zal ik ook de exfoliant met glycolzuur aankopen. Ik raad het aan aan mensen die last hebben van irritatie en al veel producten hebben uitgetest. Geloof me, ik heb al zoveel geld uitgegeven aan van alles en nog wat, dus ik kan het wel weten denk ik ;-).

Heeelijke producte

Goede producten die ook echt iets doen voor je huid.

Producten zijn eerlijk en heerlijk!

Ik heb al jaren een blij huidje! Geen verkeerde, belastende ingrediënten voor je huid. Maar eerlijke en vooral heerlijke producten. Ook belangrijk: hele snelle levering en prima service.

Geweldig fijne producten!

Van stappenplan tot en met make up, helemaal geweldig! En vaak ook snelle levering, volgende dag al in huis. Super!

perfecte producten , perfect geleverd!

Al jaren een zeer tevreden vaste klant vanwege de goede kwaliteit die geleverd wordt.

Mooie producten van echt goede kwaliteit.

4 jaar geleden begonnen met een eerste product uit de verzorgingslijn en telkens een nieuw peoduct toegevoegd, onlangs het vitamine A serum. Wederom een mooi product was de verzorging compleet maakt.

Fantastisch!

De moisturizer is fantastisch. Fijn pompje zodat er geen bacteriën en zuurstof bij de crème kan komen. Crème trekt goed in, plakt niet. Huid voelt meteen heel zacht en verzorgd aan. Na paar weken zie je ook echt verschil in huidtint, structuur, pigmentvlekjes vervagen iets en fijne lijntjes worden minder. Huid moest wel even aan de crème wennen.

Eerlijke, heerlijke en werkzame prdukten

Al jaren gebruik ik je producten en ben een echte fan! Ze zijn goed voor mijn niet helemaal onproblematische huid en fijn en (niet onbelangrijk) zuinig op gebruik.

Hele goede prudukten

Sinds ik deze pruducten gebruik krijg ik complimenten over mijn huid. Terwijl mensen niet weten welk merk ik gebruik. Mijn huid straalt meer. Ook de klantenservice vind ik uitstekend. Reageren snel en denken mee.

Heerlijke producten

Ik gebruik het vitamine A serum en het Azelaic serum voor het eerst en het zijn fijne producten. Makkelijk te doseren en trekt snel in. Ik gebruik het nu een week dus is nog tekort om resultaat te zien maar ik heb goede hoop.

Eerste keer wat besteld bij D’r.Jetske . Snelle levering en verzorgd pakketje. Heel tevreden!

Producten zijn prima maar de verpakking van de moisterizer is elke keer een probleem.

Het sysysteem van het pompje bij met name de moisterizer vind ik niet fijn. Vaak lukt met niet om er iets uit te krijgen, moet je heel vaak pompen . Als de verpakking bijna leeg is kun je het laatste restje er ook niet uithalen. Ik zou zeggen, stop het gewoon in een potje met een spateltje.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam