Fijne producten

Nu ik de producten van dr. Jetske Ultee gebruik, heb ik veel minder last van rosacea! Eindelijk iets gevonden dat werkt en fijn is in gebruik.

Super snel ook nog

Naast dat de producten gewoon geweldig zijn, is de levering ook nog eens supersnel. Voor 23:30 besteld, volgende dag geleverd!

Geweldig product

Bijzonder mooi en fijn product, heel erg blij mee .

Zeer effectieve producten!

Ik heb de cleanser, moisturizer en exfoliate extra aangeschaft voor mijn droge, gevoelige huid. Van de toner en suncare had ik nog voldoende. Ik ben over het algemeen tevreden met de producten! De cleanser maakt mijn huid goed schoon zonder dat mijn huid trekkerig aanvoelt, wat ik super belangrijk vind met mijn gevoelige huid. De exfoliate werkt effectief maar toch mild, waardoor mijn huid niet geïrriteerd raakt. De moisturizer hydrateert uitstekend, vooral gedurende de winter en tijdens mijn wintersportvakantie voelde mijn huid duidelijk beter verzorgd en minder droog dan normaal. Tip voor verbetering: ik zou graag zien dat de moisturizer in een grotere flacon verkrijgbaar is — vooral ideaal voor de winterperiode en wintersport! Al met al fijne producten die doen wat ze beloven voor een droge, gevoelige huid.

Fantastisch!

Er is nagedacht over de ingrediënten, in de juiste balans en voor elk type huid. Na een half jaar gebruik constateer ik een duidelijke verbeterIng van mijn huid. De lijntjes vervagen, pigmentvlekjes worden lichter en mijn huid straalt meer. De bestelling is de volgende dag al in huis en klopt altijd. Ook fijn dat je met je verdiende punten korting kunt krijgen. Ik zou niet meer zonder kunnen en willen en kan het iedereen aanbevelen.

Mijn grote favoriet ❤️

Prachtig merk! Super voor mijn huid, zonder irritaties. Natuurlijke ingrediënten. Mooie verpakking. Voor mij nooit iets anders!!!

Snel en uitstekende levering

De producten ken ik al heel lang en werken geel erg goed.

Heel tevreden

Gebruik al jaren de producten en ben al jaren zeer tevreden. Het doet wat het belooft. Ook de levering is top . Dus een echte aanrader .

Eerlijke en heerlijke product dat goed werkt.

Gebruik al een aantal jaar de producten van Dr. Jetske. Met name de moisturizer wordt ook graag door de rest van de familie gebruikt. Voelt lekker zacht, fris en trekt goed in.

Gewoon goed

Fijn product voor de huid,wil niets anders meer. Geldt ook voor al die andere fijne producten.

Snelle service, uitstekende producten

Ongeveer 2 weken geleden mijn eerste bestelling geplaatst voor de exfoliant, toner, vitamine A serum en de spf 30. Mijn huid zag er de laatste tijd wat dof uit, lijntjes in mijn gezicht vielen meer op. Sinds ik deze producten gebruik zie ik er een stuk frisser uit! Ik ben helemaal fan.

Ik kan niet meer zonder.

Ik gebruik meerdere produkten van dr, Jetske Ultee en ze zijn allemaal even fijn in gebruik. Mijn huid wordt er zacht en soepel van.

Super produkt

Het serum is een topprodukt. Het verkleint echt de vergrote poriën

super product

de concealer is een fijn product. goed resultaat

Altijd GOED

Ik bestel al vele jaren, en het is al jaren PRIMA

Na een periode van huidirritatie, na de crème, een paar keer opnieuw gestart met de moisturizer. In de ochtend deze en voor de nacht iets anders wat aanbevolen is door een medewerkster. Nu gaat het prima!

Fijn producten!

Fijne producten, mijn huid straalt helemaal!

Hele fijne producten

De make-up is heerlijk. Het lijkt of je niets op hebt gedaan, maar dekt wel mooi.

Beste skincare

Elk product van Jetske voelt als een feestje voor mijn huid: ze zijn super verzorgende en stuk voor stuk bomvol ingrediënten die echt wat doen voor je huid. Ja, het is een investering, maar nu ik 41 ben wil ik het beste voor mijn huid. En dat is jetske. Dus voor mij meer dan alles waard. Daarnaast ook top klantenservice en medewerkers die op een professionele wijze met je meedenken. Het enige waar ze nog iets meer stappen in mogen zetten is het stukje duurzaamheid. Maar ook op dat gebied ligt er vooruitgang in het verschiet

Helpt echt

Ik heb rosacea en deze producten maken mijn huid echt rustig en mooi.

Geen trekkerig gevoel

Ben super blij met alle producten

Altijd heel snel in huis.

De producten doen mijn huid goed.

Al meer dan zes jaar gebruik ik bijna alle producten van Uncover en ben ik nog altijd dik tevreden.

Goed als altijd!

Als altijd snel en goed geleverde prachtige producten!

Hele fijne producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Mijn huid is er stralender uit gaan zien door het gebruik van de producten van dr Jetske Ultee.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam