Top producten
Gebruik de producten al erg lang en ik ben er heel tevreden mee. Huid is erg verbeterd er door.
Marieke
Den Haag
Laden reviews...
1.437 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 10.960 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De reviews geven een duidelijk beeld van tevreden klanten; de kwaliteitsproducten leveren merkbare resultaten. Levering is over het algemeen snel en de verpakking is degelijk. Klanten waarderen ook de heldere productinformatie en de behulpzame klantenservice. De algehele toon is zeer positief.
Marieke
Den Haag
Op dit moment kan ik alleen nog het bestelproces beoordelen. Het bestellen ging makkelijk en vlot. De website is heel overzichtelijk. De producten gebruik ik nog maar een paar dagen. Dus daar kan ik nog niet echt iets over zeggen. De verpakkingen en flacons zien er luxueus uit. Ik vertrouw erop dat de producten goed gaan bevallen.
Hilde
Zwolle
Ik ben tevreden over de snelle levering en de algemene kwaliteit van de huidverzorgingsproducten van Jetske Ultee. Sommige producten hadden even tijd nodig voordat mijn huid eraan gewend was, maar na een periode van consequent gebruik merkte ik duidelijk verschil. Mijn huid is rustiger geworden, voelt meer in balans aan en ziet er gezonder uit. Daarom ben ik over het geheel genomen positief over zowel de producten als de service.
Antoinette
Venray
Mijn huid kalmeert en herstelt optimaal.
Tineke
Oost
Al jaren gebruiker van de producten! Perfect voor mijn gevoelige huid. Overzichtelijke website, snelle levering in een duurzame verpakking!
Gabrielle
Nijverdal
De creme zit in een fijne verpakking. Ook werd het heel snel bezorgd. Ik vind het serum en de creme alleen erg lang blijven plakken. Dat is het minpunt van de artikelen. Ondanks dat het zo plakt heb ik wel het idee dat mijn huid er goed op reageert.
wil
Amsterdam
Ik gebruik de producten nu twee jaar en ben er erg tevreden over. Ik gebruik de hele gezichtslijn en het klei masker. De foundation en de poeder zijn ook erg fijn.
Renate
Utrecht
Al jaren gebruik ik de producten van Jetske met een goed resultaat. Bij een huid met rosacea zijn goede producten belangrijk.
S
Rotterdam
Fijne producten die doen wat ze beloven. Mijn huid voelt fijn aan.
Jetske
Dordrecht
Ik gebruik al jaren de skincare van Jetske Ultee. Mijn huid ziet er goed uit, de producten zijn prettig en gemakkelijk te gebruiken.
22 September 2026
Yvonne
Leiden
Super producten.
22 September 2026
Joke
Leende
Ik heb van alles geprobeerd voor mijn rosacea en eindelijk producten die het rustiger maken. De moisterizer is heel erg fijn, zeker in combinatie met de toner en cleanser.
Erika
Gorinchem
Inmiddels gebruik ik al enkele jaren de producten van Jetske Ultee en ik ben nog steeds zeer tevreden.
Nanda
Eindhoven
Sinds 2 jaar gebruik ik alle gezichtsproducten van Dr Jelske Ultee en ik ben er meer dan tevreden over. De producten zitten in een verpakking met een pompje wat heel gebruiksvriendelijk is. Ook de make-up lijn is echt fantastisch, de foundation is top, heel natuurlijk zonder een opgemaakte uitstraling te hebben.
Hanneke
Nijetrijne
Greta
Nieuw Buinen
Ik gebruik al jaren alleen nog de producten van Jetske Ultee. Het heeft echt enorm veel verschil gemaakt, mijn huid is op mijn vijftigste eindelijk rustig en stralend. Het is ook erg fijn dat ze zo veel informatie deelt en je altijd contact kan opnemen voor advies.
Oane
Amsterdam
Past goed bij mijn huid en de aanpak voor mijn huidverbetering.
Maxime
Maastricht
Fijne producten, mooie verplakking, makkelijk doseren
Ingrid
Amsterdam
Goede producten die doen wat er van ze beloofd wordt.
Marianne
Noordwijkerhout
De huidolie maakt mijn hiuds zacht
Ineke
Zwolle
Na ruim zeven jaar ervaring met Jetske Ultee kwam ik laatst tot de conclusie dat dit merk voor mij hét voorbeeld is van hoe een bedrijf in elkaar hoort te steken. Alles klopt gewoon. Fantastische producten, goede klantenservice, snelle verzending, persoonlijk advies, mooie vormgeving, geproduceerd in Nederland en ik vergeet vast nog wat pluspunten. Ik lees ook graag in de nieuwsbrieven waar Jetske en team mee bezig zijn om het merk weer naar een hoger niveau te tillen en ons te voorzien van de beste producten/kwaliteit/service. Konden we voor alles wat we consumeren maar een “Jetske Ultee” hebben. Als ik dit toch (met mijn parfum allergie!) in haarproducten kon vinden…
Dominique
Rijswijk
Ik gebruik al jaren veel producten van Jetske Ultee, omdat ze goed hun werk doen, mijn gevoelige huid er goed tegen kan en ik er jong mee uit blijf zien (ik ben 60). Soms is het wel even zoeken welk product het beste bij je past, en sommige vind ik niet prettig, maar dat is persoonlijk. Wat me vooral bevalt is dat je maar een paar producten nodig hebt om al je skincare mee te doen.
Anita
Hilversum
Een paar jaar geleden had ik last van een geïrriteerde huid. Dermatoloog kon geen allergie voor bepaalde stoffen vinden. Op advies van vriendin producten van mw. Ultee gebruikt. Nu weer een mooie huid. Reuze bedankt!
Margie
Amsterdam
De huidverzorgingsroutine werkt bijzonder goed. Vooral als je de belangrijkste doelen weet. Dat is uitzoeken soms. Ik ben daarom onlangs overgestapt van de producten voor een droge huid (die passen dacht ik beter bij een oudere huid) naar die voor een normale huid. Samen met het vitamine a serum heb ik daardoor minder grove poriën en oogt de huid frisser.
Aline
Utrechtse Heuvelrug
Al jaren gebruik ik de producten van Jetske, zonder uitzondering geweldig voor mijn huid. Ik heb psoriasis en met de bodycrème houd ik het goed onder controle.
Janny
Scherpenzeel