Prima ervaring

Mijn ervaring is zoals gewoonlijk heel goed bij Jetske.

Geweldig !

Het zijn geweldig mooie en fijne producten. De zending van afgelopen week heb ik gisteren pas ontvangen ( had vertraging opgelopen) Ik heb deze producten dus nog niet gebruikt. Op voorraad besteld.. Ik gebruik de producten dagelijks en ben er zeer tevreden over vandaar ook deze nieuwe bestelling .

Perfect voor mijn gevoelige huid !

Ben zeer tevreden van de producten en de make-up ! Na jaren zeer dure producten en behandelingen voor ( zogezegde ) rosasea . Kreeg ik van iemand de raad : LESS IS MORE. Een tijd .. gewoon niks en dan probeerde ik eens dr. Jetske . Het resultaat is prima .. veel veel kalmere huid .. geen vlekken meer op de wangen .. soms nog een opstootje rond de neus maar schitterend Ben zo blij ermee ! Een aanrader !

Positief zoals altijd

Eerst de zonnebrandcrème, toen de extra strong exfoliant en nu ook de azaelic serum een vast deel van mijn skincare. Alleen maar positiefs op de producten aan te merken.

Een heel fijn product

Wat ik tot nu toe heb gekocht bevalt mij prima. Ik heb een onrustige en droge huid . Blijf zeker bestellen.

Gebruik het 5 stappenplan en Vit A al jaren, echt fan van!

Al meer dan 10 jaar fan

Ik gebruik al lange tijd skincare van Jetske. Sindsdien is mijn huid rustig. Ben zeer tevreden

Snelle levering, goeie communicatie!

Prima product, goede prijs/kwaliteitverhouding. Goeie communicatie en snel geleverd

Wacht al een week op mijn bestelling

Ik gebruik al jaren deze producten tot zeer grote tevredenheid. Bezorging was altijd prima. Tot deze keer, drukte, post nl, mijn fout?!

Perfecte verzorging zonder poeha!

Heerlijke fijne producten, zeker ook voor de ouder wordende huid. En voor een normale prijs, zo kan het dus ook, zonder glitters en poeha!

Love de moisturiser!

Ik bestel al enige tijd bij Jetske. Ik ben fan van vooral de moisturiser en de sunscreen. Dit zit echt in mijn dagelijkse ritueel en kan niet zonder. Mijn man gebruikt de lijn voor de vette huis en ik voor de droge huid. Ieder zijn eigen set van 5.

Topproducten

De facial oil is aangenaam in gebruik en geeft het beloofde resultaat. Nu kocht ik de body cream,ook dit is een topproduct. De huid voelt na gebruik zacht aan en ziet er strakker en gevoed uit.

Lekker en goed spul

Een vriendin zegt: je huid straalt! Meer heb ik er niet aan toe te voegen

Fijne producten

Hele fijne produkten. Heb een tijdje andere produkten gebruikt. Maar merk dan dat mijn huid daar op reageert en onrustig wordt. Dus toch maar de proukten van Jetske Ultee en dan merk ik ook gelijk dat mijn huid daar goed op reageert en weer rustig en mooier van wordt Bedankt voor deze mooie produkten!!!!

Voor mij de perfecte skincare!

Mijn huid is hier zichtbaar door verbetert, het advies is kundig en de service is top! Zeer klantvriendelijk!

Zeer prettige producten!!

Zoals hierboven!! Snelle bezorging, voelt prettig op je huid, niet vettig, trekt snel. Heel fijne producten!! Voor iedereen aan te raden!!

Fijne, eerlijke en no-nonsens producten

Al een aantal jaar gebruik ik producten van dr. Jetske Ultee en ben zeer tevreden over de producten zelf maar ook de informatie en uitleg over gebruik en werking. Ook daarnaast goede communicatie en advies over huidverzorging algemeen en gezondheid op meerdere vlakken die goed aansluiten bij het merk en visie.

Hele fijne produkt

Je doet heel lang met de produkten en ze zijn goed voor mn huid. Erg blij mee

100% tevreden

De producten zijn heel erg fijn in gebruik en met het resultaat ben ik 100% tevreden. Ik gebruik deze producten al heel erg lang en soms probeer ik een ander merk maar kom toch altijd weer terug bij Uncover Skincare. Pure producten, zonder rommel en onnodige toevoegingen, maar wel met goede werkzame stoffen die echt iets doen voor je huid. De klantenservice is echt ontzettend goed. Je wordt vriendelijk te woord gestaan via e-mail en telefonisch. Eventuele problemen worden snel en naar tevredenheid opgelost.

Fijne producten

Gebruik al een aantal jaren de producten en ben nog steeds fan van de producten.

Zelfs mijn zoon vraagt er na.

Zelfs mijn puber zoon vraagt om bij te bestellen. Hij heeft er veel baat bij. Zijn onzuivere huis verdwijnt binnen enkele dagen.

Het enige dat ik op mij huid smeer

Al jarenlang erg tevreden met de producten van Jetske Ultee. In het verleden weleens wat anders geprobeerd, maar daar werd mijn huid niet blij van. Uncover skincare is het enige dat ik nog gebruik en met resultaat!

Zeer goeie producten .

Zeer goeie producten en bestel al jaren. Snelle levering. Top

kan niet meer zonder dit serum , doet zoveel voor mijn huid en dat zie je !!

dit serum is voor mij een topper , doet zichtbaar wat voor je huid , je huid is gevoed , meer veerkracht in je huid !!

Super fijne crème!

Ik kan bijna nergens tegen, krijg snel uitslag maar tegen deze producten kan ik wel. Daar natuurlijk super blij mee! Maakt de huid zacht en soepel. Super tevreden!

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam