GE-WEL-DIG! ❤️

De producten gebruik in al jaren. Mijn huid is rustig, mooi glad en stralend!

Heerlijk in gebruik heb nu ook de donkere kleur fantastisch

Zelfs mijn man is fan!

De Zonnebrandcrème besteld voor mijn man en nu is hij ook fan! Hij gebruikte al de exfoliant, dus overtuigen om de Zonnebrandcrème te gebruiken hoefde ik niet echt. Wellicht tijd voor een mannenlijn, Jetske?!

(H)eerlijke producten

Al vele jaren gebruik ik de reiniging en verzorgende producten. Het voelt lekker aan. Ben er blij mee.

Fijne producten

Fijne producten voor mijn gevoelige huid die weinig kan verdragen. Ze prikken niet, geven geen uitslag of droge velletjes naderhand en zijn fijn in gebruik. Blij mee!

Geweldig product en zeer goed smeerbaar

Beste zonnebrandcrème die ik ken

Goede prijs voor een goede zonnebrandcrème. We gebruiken deze al jaren. Elk jaar een verse fles voor ons hele gezin. Makkelijk te pompen in een kleiner flesje voor een dag weg. Bescherming is goed, verzorgt de huid prima en zit geen rare geur aan.

Fijn voor elke huid

Ik leerde dit merk ooit kennen toen ik op een kinderdagverblijf werkte. Inmiddels zelf een dochter met een gevoelige huid, het minste kan zorgen voor een opvlamming van eczeem.. Maar deze zonnebrand, van de week uitvoerig getest! Geen klachten, ik ben fan!!

Meer dan tevreden.

Jaren geleden kwam ik via mijn dochter achter dit product. Mijn dochter zoekt altijd naar de beste producten voor haar huid, want ze heeft een hele gevoelige huid. En omdat ik in mijn zonnebrandcrème geen aluminium wil, kopen we al jaren dit product. In de ochtend smeer ik me in en ik ben de hele dag goed beschermd. De creme trekt er goed in en ruikt heel natuurlijk. Nu heeft mijn vriendin dit product inmiddels ook gekocht.☺️

Effectieve en huidvriendelijke producten

Ik gebruik intussen verschillende producten van Dr. Jetske Ultee. Ik ben hier ooit mee begonnen omdat ik producten zocht zonder schadelijke stoffen, vriendelijk voor mijn gevoelige huid en toch effectief en werkzaam. Kan niet anders zeggen dan dat ik die hier gevonden heb!

Sun cream

Slechte bescherming, smeert niet fijn en onaangename geur.

Alle producten van Jetske zijn fantastisch.

Van cleanser tot foundation, alles bevalt uitstekend…… al jaren gebruik ik de producten.

Fijn product .

Ik ben het serum pas aan het gebruiken dus echt veel ervaring heb ik niet maar wat voelt de serum heerlijk zacht aan op mijn huis dus dat beloofd wat voor de aankomende tijd. Heb er veel vertrouwen in.

Fantastisch! Behalve de zonnebrand

Ik gebruik al jaren de gezichtsverzorging en ben erg tevreden. Ik gebruik de cleanser, toner, exfoliant en gezichtscreme. M’n huis gaat er goed op. Ook de bodylotion is van harte aan te bevelen. Inmiddels probeer ik ook al een paar jaar de anti zonnebrand, zowel de suncare als de suncover maar helaas gaat mijn huid hier slecht op. Een witte waas en instant zweten zodra ik de producten heb aangebracht. Niet heel charmant in het gezicht maar ook niet op het lichaam omdat met het zweet ook de lotion van de huid loskomt en dus blijft de witte waas. De suncover laat ook echt wel een wittige waas achter. Ik geef het op. Degezichtsverzorging is echt top!!!

Mooie producten

Fijne zonnebrandcrèmes, die goed zijn voor je huid en lekker smeren.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Het vit a serum maakt mijn gezicht glad en dat terwijl ik 71 jaar ben. Heel blij met alle produkten. Het serum is mijn favoriet!

Heerlijk skinritueel met deze producten

Fijne producten die elkaar aanvullen in je skinritueel. Door de pomp is alles makkelijk te doceren en gebruik je niet teveel.

fantastisch

sinds ik de producten gebruik is mijn huid zo opgeknapt, ik wil nooit meer wat anders

Mooi dekkende make-up

Fijne make-up. Dekt mooi. Ik heb alleen een fout gemaakt en heb de zes donkere kleuren besteld i.p.v. de lichte. Ik ben blond en licht van huid, dus er valt weinig te experimenteren met deze donkere make-up.

Ik ben fan!

Mijn huid ziet er heel goed uit sinds ik de producten gebruik. Smeert lekker, voelt goed en de make-up is prachtig. Ik ben alleen niet zo weg van de olie. Deze verzacht mijn huid weliswaar, maar ruikt echt niet lekker vind ik. Tot slot vind ik de service top!

makkelijke routine

Eindelijk een makkelijke en goed werkende routine gevonden met de producten die uit de huidanalyse kwamen. Geen eindeloze zoektochten meer en onnodig geld uitgeven aan producten die ook nog een schadelijk waren of niks deden. Deze producten voelen super fijn en gaan langer mee dan verwacht!

Zichtbaar betere huid zonder vettig gevoel

Twee weken geleden ben ik gestart met de moisturizer van Dr Jetske Ultee — en eerlijk: ik ben echt verrast. De crème trekt super snel in, voelt totaal niet vettig en mijn huid oogt zichtbaar rustiger en egaler. Precies wat je wilt zonder gedoe of een zware laag op je gezicht. Het leukste? Ik ben nu een weekendje weg met vriendinnen, zij hebben ‘m ook geprobeerd… en binnen no-time waren ze net zo enthousiast. Resultaat: meteen meerdere bestellingen geplaatst. Kortom: een blijvertje in mijn routine.

Geweldig goed resultaat!

Mijn man kreeg een zonneallergie en best wel heftig. De behandeling bestaat uit het gebruiken van een zonnebrandcreme 50+ en die zijn niet op recept verkrijgbaar. Deze zijn best prijzig en vaak in een kleine verpakking verkrijgbaar. Bij mijn zoektocht kwam ik dus uit bij Suncover van Dr. Ultee. Ik heb deze aangeschaft omdat het grotere verpakkingen heeft en een goed verhaal m.b.t. de ingrediënten. De creme smeert goed uit (laat wel een licht laagje achter; zink?) en trek goed in. Ook bij bewolkt weer geen allergieverschijnselen. (dat hadden we wel) Rode vlekken en warme huid zijn verdwenen en ik smeer 1 of 2 x per dag en zon wordt vermeden. Buitenshuis wordt wel een pet of hoed gedragen en natuurlijk rest van de huid bedekt. Absoluut aan te bevelen!

Ik start de dag met glow oil en mijn huid zegt " dank je wel". De textuur is licht en de olie verdeelt mooi over de huid. Trekt snel in, na 10 minuten kun je gewoon je make-up eroverheen doen. Plakt niet mijn huid voelt gevoed en soepel aan. De glow oil is een prachtig product, een aanrader, dank je wel.

Eerlijke verzorging voor je huid

Na gewenning een hele fijne verzorging voor het gezicht. Resultaat is een gehydrateerde zacht aanvoelende huid zoner oneffenheden.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA