Fijne verzorgings producten

De producten gebruik ik al jaren. Zowel de gezichtsverzorging als de bodycream en de zon cover. Echt fan!

perfect!

tot nu toe geen klachten ,en ik heb het idee dat er nu al verbetering is !!maar ,, ik ga de toner en de glow -oil nog bestellen . helaas vergeten bij mijn eerdere bestelling.

Gebruik het nu al jaren en krijg zeer veel complimenten over mijn huid.

Ik ben 53 en gebruik alle producten en zeker ook de exfoliant voor de nacht met vit A serum of face oil. Dames vragen zich af of ik aan de fillers zit. Gewoon een goede routine van reinigen en verzorgen met de producten van Jetske Ultee.

Positief verrast!

Heel zacht voor een droge gezichtshuid. Helpt bij verminderen pigmentvlekken. Hydrateert en verzorgd fantastisch!

Top !

Gewoon fijne producten! Ik mis alleen nog een goede oogremover. Deze gebruik ik als enige nog van een ander merk.

Doet wat het moet doen zonder de huid te irriteren. Helder stappenplan, prettige producten in het gebruik en het belangrijkste is dat ik resultaat zie zonder dat er irritatie is van de huid.

Crème voelt goed aan

Wil nog meer tijd hebben om te ervaren na verloop van tijd hoe het op de huid aanvoelt Tot nu toe positief gevoel

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over de producten, behalve met de zonnebrand. Ik vind hem zeer vettig en moeilijk uit te smeren. Daarnaast geeft hij een glimmend effect. Ik vind het belangrijk om dagelijks zonnebrand te gebruiken, maar om bovenstaande redenen gebruik ik deze zonnebrand niet helaas.

Eindelijk die zomergist weg!

Ik tobde al een jaar met steeds terugkerende zomergist (vlekjes op mijn rug en buik). Van de dokter kreeg ik Selsun, maar dat hielp niet. Nu smeer ik dagelijks mijn huid in met de body cream van Jetske Ultee en langzamerhand zijn de vlekjes allemaal verdwenen. Blij mee!

Doet wat het moet doen en zegt!

Geweldig!

Mijn huid is zoveel verbeterd met deze lijn, kan niet meer zonder en ook mijn dochter gebruikt nu de lijn voor haar huid en haar acne is helemaal weg. Fantastisch en betaalbaar !

Hele fijne producten

Ik gebruik meerdere producten, al jaren. En nog steeds heel tevreden!!

Opgelucht om eindelijk de juiste verzorging voor mijn gezicht gevonden te hebben!

Ik ben nog maar enkele dagen begonnen met jullie stappenplan, ook afwisselend met het vit. A serum en de exfoliant, maar ik voel nu al duidelijk verschil! Mijn huid is al veel zachter en fris. Ik ben verbaasd hoe mijn huid letterlijk alle producten “opzuigt”,zeker na het gebruik van de toner. Al mijn oude ( dure) producten liggen al in de vuilbak! Jullie hebben er dus duidelijk een fan bij!

Dagcreme en foundation zijn top

Dagcrème voelt heel voedend en m’n huid gaat er mooi van glanzen. De foundation is ook niet te dekkend waardoor die er natuurlijk uit ziet, zeker een aanrader!

Tevreden

Omdat ik al jaren gebruiker ben van de producten van Dr.Jetske, ben ik dan ook zeer tevreden

Top producten

Aangezien mijn neus wegens een basaalcarsinoom 18 bestralingen heeft gehad gebruik ik alleen producten van dr Jetske.Ik heb een overgevoelige huid dus eerst de zonnebescherming factor 50 als basis en dan de foundation eroverheen. Zo blijft mijn huid rustig.

Verzorgend en maar weinig nodig

Fijne concealer die oneffenheden ook heel goed verzorgd ! Alleen jammer genoeg de verkeerde tint genomen .. had deze gehad en was niet die ik nu wilde .

zeer goed.

Zeer tevreden over het 5 stappenplan.

Beste producten ooit met echt resultaat

Toevallig leren kennen door een collega, begonnen met suncare producten, nu bijna heel het assortiment verzorgingsproducten van Dr Jetske.

Heel fijne “doen wat ze beloven” producten!

Ik kende de producten al. Zo fantastisch dat ik ze weer besteld heb!!!

Ontzettend blij mee!

Sinds 9 maanden gebruik ik het 5 volledige stappenplan van dr. Jetske Ultee inclusief de meeste special care producten. En ben ontzettend blij mee! In het verleden reageerde mijn (eczeem-)gevoelige en droge huid vaak negatief op nieuwe skincare producten, tot ik het 5 stappenplan uitprobeerde. Mijn huid is rustig, glad, zacht en de droogheid is ook verdwenen! Mijn laatste aanschaft is de Glow Oil; ook een topper! Zowel een paar druppels over je make-up als finishing touch als bij een dagje zonder make-up als laatste stap: heerlijk!

Zeer te vrede met de artikelen

Omdat ik het artikel al meerdere keren heb besteld mag U van mij aannemen dat ik er zeer tevreden over ben.

De beste skincare producten!

Ik gebruik al jarenlang de producten van Dr. Jetske Ultee en ben er ontzettend tevreden over. Ze doen echt wat ze beloven en mijn huid ziet er beter uit dan ooit. Absoluut een aanrader!

Fijne producten die echt iets doen voor je huid

Ik ben begonnen met een paar producten uit het stappenplan, maar heb nu bijna alles aangeschaft, ook het masker. Exfoliant vond ik spannend, maar mijn huid ziet er zo ontzettend mooi en rustig uit. Klinkt overdreven, maar de producten van Jetske doen echt iets, ook voor een rosacea huid, in mijn geval.

kan niet meer zonder

Mijn huid kan al circa 12 jaar niet meer zonder de producten en het 5 stappen plan van dr. Jetske. Absolute aanrader voor wie goed wil zorgen voor zijn/haar gezichtshuid.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA