Uitstekend, mede door uw inzet

Fijn product

Ik gebruik het al jaren en ik wil niet meer anders.

Echt top!

Ik ben al jaren fan van de producten van Jetske, ook is ze heel milieubewust. Dat spreekt me ook erg aan. Want de producten komen in verpakking op maat naar mij toegestuurd. De producten van haar doen wat ze moeten doen, je huid goed verzorgen en er stralender uitzien! Ik ben haar zeer dankbaar!

De producten van jetske Ultee voelen al jarenlang als een betrouwbare bondgenoot

Prettige en eerlijke producten met een eenvoudige aanpak, 5 stappen en klaar. De toner is een van mijn favoriete producten evenals de repaircreme. Ik gebruik de producten al jaren, vriendelijke groet, Jacqueline van den Bos

De producten zijn heel fijn voor mijn gevoelige huid.

Een fijne website, veel informatie en gemakkelijk te gebruiken. De levering is keurig verzorgd.

Geweldige, zachte, verzorgende producten.

Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik heb ik voor het eerst het gevoel dat ze iets voor mijn huid doen. Producten zonder parfum, heb nooit geen huid irritaties meer.

Super producten voor de huid

Ik gebruik nu al zo'n 2 jaar de producten voor mijn gezicht van Dr. Jetske en deze bevallen mij uitstekend. Sinds vorig jaar gebruik ik ook de suncare en bodylotion. De bodylotion trek snel in en houd je houd lekker soepel,en ik heb geen last meer van een droge huid en schilfers.

De producten van dr Jetske Ultee doen wat wordt gezegd!

Na 6 weken was mijn couperose voor 50% weggetrokken. Op mijn neus was een ontsierende ouderdomvlek ontstaan, deze is bijna niet meer zichtbaar! Ik overwoog om mijn gezicht te laten laseren, maar dat is nu niet meer nodig! Heel blij mee!!!! Ik gebruik de cleanser, moisturizer en suncover 30 spf.

Huidverbetering!

Ik ben jaren geleden begonnen met de moisturizer omdat ik een gevoelige huid heb. Zeker mijn ogen kunnen geen irriterende stoffen verdragen, ik krijg direct dikke ogen. Met de moisturizer nooit last van gehad. Al snel uitgebreid met een exfoliant en Azelaic acid serum wat mijn rosacea huid echt goed deed! Altijd gedacht dat het onzin was om ook een toner en cleanser hiervan te gebruiken want een goedkope zou ook goed zijn. Sinds kort gebruik ik het 5-stappen plan en mijn huid is nog beter dan die al was!! Ik kan het iedereen aanraden!!

Alles op elkaar afgestemd en fijn om te gebruiken

Fijne producten, geen geur die stoort, alles is op elkaar afgestemd en daardoor kijk ik niet meer naar al die veelbelovende advertenties met verleidingen. Ik gebruik Jetske Ultee en daarmee uit.

Doet wat het moet doen !!

Niks van gelogen echt fijne producten

Hele fijne producten. Vlotte levering.

De cleanser, tonic en moisturizer zijn erg makkelijk te gebruiken voor ochtend- en avondroutine. De Suncare werkt heel goed. De exfoliant is een aangename extra reiniging. Nooit meer uitslag of rode huid na gebruik van verzorgingsproducten.

De Allerbeste

Geloof mij , Dr. Jetske Ultee Skincare,is gewoon de allerbeste skincare die er bestaat. ik moet eerlijk bekennen dat ik weer eens een uitstapje heb gemaakt naar een merk wat voor mij op dat moment voordeliger was. Mede omdat ik de producten van Dr.Jetske best wel prijzig vind. Maar desondanks blijf ik vanaf nu eeuwig trouw aan de producten. Mijn huid reageert hier het allerbeste op , en is gelukkig weer rustig. Van mij een Dikke 10 Maar ik hoop dat de prijzen niet duurder gaan worden ;)

super goed product !

super goed product

Zeer tevreden..Verbaasd over het goede resultaat

Ik gebruik het 5 stappenplan. Mijn huid is rustig. Poriën zijn veel minder zichtbaar. Wangen minder rood. Minder pukkels. Rustige huid. Al met al verbaasd dat dit nog haalbaar was met mijn huid. Dikke 10. Zeer blij dat een vriendin mij wees op deze lijn.

Fijne cleanser, gezichtsreiniger

Fijne gezichtsreiniger, geen trekkerig gevoel na gebruik. Blij mee

Mijn huid is na 3 maanden gebruik veel mooier. Ben erg tevreden!!

Zijn geweldige producten

Sinds ik deze producten gebruiken zie ik er zo stralen uit

Top product

Geen 10, omdat je niet weet hoeveel er nog in zit en niet een nieuwe creme op tijd kan bestellen.

Top!!

Heldere website, snelle levering

Precies goed

Ik word er onzichtbaar mooier van !

Top voor gevoelige huid en ogen!

Bestelling was snel binnen. De artikelen zijn parfumvrij dus daarmee voor mij heel fijn. Voor mijn wat oudere, droge huid was de glow olie subtiel zichtbaar. Maar in tegenstelling tot de meeste andere olieën kan ik deze glow olie heel goed verdragen. Geen prikkende ogen of jeukende huid meer!

Een heerlijke zachte iets glanzende oil

De huid ziet er verzorgd uit door de lichte glans en voor de oudere huid ideaal!!

Inmiddels gebruikt mijn hele familie en vrienden deze producten…. En dat komt omdat ze mijn huid zo mooi , zo gezond strak en glanzend vonden !!!!

Mijn huid voelt (voedt) zich weer goed

Ik gebruikte al jaren de producten van Jetske Ultee voor mijn rosacea - die overigens bijna meteen een stuk rustiger was na kort gebruik- maar toch ben ik een klein jaartje “vreemd gegaan” door over te stappen naar een ander merk. Sinds een kleine twee weken gebruik ik weer de reeks van Ultee en mijn huid voelt meteen goed. Ik blijf nu trouw!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA