Doen wat ze zeggen.

Stralende huid zonder pukkels

Zin’s ik de producten gebruik ziet mijn huid er gezond en stralend en gladder uit. Eerder altijd wel een pukkel op de kin. Nu nooit meer.

Voelt goed!

Ik gebruik de set skincare producten sinds kort. Ik ben tevreden ermee, mijn huid heeft een mooie glow! De zonnebrandcrème is ook heel fijn!

Heerlijke producten, die comfortabel zijn voor je huid!!

Duidelijke website, waarop je snel kunt vinden wat je zoekt. Dat maakt bestellen eenvoudig. De producten zijn goed en heel comfortabel voor de huid. De ene dag besteld, de volgende dag producten al in huis!

Onaangename geur non-profitzonnebrandcrème

De non-profitzonnecreme smeert goed uit maar de geur vind ik echt niet aangenaam. Die geur is niet aanwezig in de zonnebrandcrème voor het gezicht en handen.

TOP!

Snelle levering bij pakketpost, zorgvuldig en verantwoord verpakt

Ik heb veel geprobeerd, maar de producten van Jetske Ultee bevallen het beste.

Ik heb veel geprobeerd, maar de producten van Jetske Ultee bevallen het beste.

Fantastische producten

Fantastische producten! Sinds het gebruik van deze producten van alle jaren lange ellendige en pijnlijke huidproblemen af!!!

Gezicht voelt trekkerig

Ben blij dat ik een sample kon kopen, want na aanbrengen van de foundation (01) voelde mijn gezicht trekkerig. Het werd niet beter en ik heb het er na een half uur afgehaald. Helaas. Ik heb geen droge huid, maar reageer soms wel op crèmes. Het zag er wel mooi uit op mijn huid.

prima producten, erg huidvriendelijk en erg vlotte verzending

heb nu een aantal keren besteld en gebruikt met diverse producten. Bevalt prima: goeie service, snelle verzending en uitstekende producten: erg huidvriendelijk en werkt goed

Fijne producten en snelle service

Ooit begonnen met de producten van Jetske Ultee op aanraden van mijn moeder. Ik ben er erg tevreden mee en blijf ze gebruiken.

Goede service en begeleiding

Duidelijke uitleg, goede begeleiding via de whatsapp voor advies en blij met de bestelling. De producten zijn fijn om mee te werken

Eindelijk een product die werkt

Na advies van een huidtherapeute ben ik aan de slag gegaan met de producten die mijn huidprobleem kan verhelpen. Ik merkte al binnen 1 week verbetering en rust op mijn huid.

Fijne producten

Sinds een tijdje begonnen met de producten. Het bevalt me erg goed. Mijn huid voelt erg prettig

Goed om terug te zijn :)

Na een uitstapje naar een ander merk (cadeau gekregen) weer terug naar de skincare van Jetske. Producten voelen toch het prettigst. Niet te vet, niet te zwaar, precies goed eigenlijk. Geen uitstapjes meer :)

Fijne webshop, fijne producten

De webshop is erg fijn, snelle verzending. De producten zijn ook heel prettig, wetende dat er echt onderzoek achter zit en er ook echt werkzame stoffen in zitten en geen troep.

Fijne productlijn zonder poespas of te luxe verpakking

Ik heb ondertussen mijn hele huid lijn omgezet naar de producten van Jetske. De producten voelen erg fijn op mijn huid waardoor ik minder reactie heb zoals roodheid of onregelmatigheden. Ene dag besteld is de volgende dag al in huis!

Je krijgt precies dat wat de site vermeldt

De producten zijn prettig in gebruik en doen echt wat voor mijn huid.

snelle levering van uitstekende producten

Ik gebruik al enkele jaren de producgten van Jetske. Zowel de gezichtsverzorging als de zonproducten en make-up. Zonder uitzondering volledig naar tevredenheid. En, ook niet onbelangrijk, in een mooie verpakking, een sieraad op mijn wastafel.

De beste verzorging voor mijn huid

De producten van Jetske Ultee doen wat ze beloven. Vol met goede stofjes met bewezen werking. Geen product waar je vooral voor de marketing betaald, maar een eerlijke en goede prijs-kwaliteit verhouding. En ik hou van de zachte, lichte texturen, neutrale geur en rustige look van de verpakkingen. Het past me allemaal als een “tweede huid” ;)

Fijne producten voor mijn huid

Mijn huid is rustiger en stralender. Ook de make-up is erg fijn en licht op de huid. Het is heel natuurlijk.

Heel effectief en milieubewust

Deze producten zijn zeer werkzaam,veilige stoffen, milieuvriendelijk en met echte kennis geproduceerd! Geen verkooppraatjes,! Dus voor mij niets anders!

Pakketje is een cadeau voor mijzelf

Mijn pakketje is met zorg ingepakt en snel aangekomen. De producten zijn van top kwaliteit. Geweldig voor mijn huid.

Beste ooit

Wat mij vooral opvalt is, hoe zacht de producten zijn voor mijn ouder wordende huid, heb ze nog maar 3 dagen uitgeprobeerd, maar ze bevallen me heel goed.

Mijn go to moisturizer

Voor mij de beste moisturizer. Soms probeer ik nog wel eens iets anders maar mijn huid gaat echt zo goed op de producten van Jetkse. Trek goed in, niet te vet en ook geen issue met puistjes. Werkt gewoon ontzettend goed. He vitamine a serum is ook echt heel fijn

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA