verwennerij voor mezelf

De producten vind ik heel prettig om te gebruiken en verzorgen mij zo goed. Door de prijs ben ik er heel zuinig op. Des te meer geniet ik er elke dag van.

Al jaren fan

Ik ben al jaren fan van de producten van jetske ultee. Van Gezichtsverzorging, make up en ook de zonnebrand. Je hebt het snel in huis, vaak de volgende dag. Je hebt zelfs de keuze om met post of dhl te laten versturen. en de service is ook erg prettig. Snel contact!

top

Top producten!

Super mooie producten

De make-up is heel fijn. Ik had nu de foundation besteld. Ik meng twee kleuren en het verstopt niet je huid en dekt voldoende en gaat tevens niet in je huidlijntjes zitten. Super mooi om de concealer erbij te gebruiken.

Jetske's producten zijn een verwennerij voor mijn huid

Prettig smeerbare producten, die een duidelijke verbetering van mijn huid geven zonder enige allergische reactie.

Ik kan niet meer zonder de producten van Dr.Jetske Ultee

Heerlijke producten, mijn huid voelt gezond en strakker aan.

Heel fijne producten!

Het resultaat maar ook het gebruik elke dag weer is heerlijk en het maakt je steeds een beetje mooier!☺️

Hele fijne producten

Sinds een maand gebruik ik de producten van Dr. Jetske Ultee en ik ben fan ! Niet eerder heb ik een combinatie van producten gehad die me zo goed bevallen én resultaat geven. Erg fijn voor mijn 60+ huid.

Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik is mijn huid stralend mooi.

Het vijf stappen plan is iedere dag een must voor mij. Daarnaast zijn de body crème en de handwash zacht en aangenaam in gebruik. Vitamine A serum geeft mijn huid net dat meer wanneer het nodig is. Overigens gebruik ik op mijn handen zowel de exfoliant als het vitamine A serum om jonge handen te houden. Met weinig producten het beste resultaat. Dat is voor mij Jetske Ultee.

Prima zonnebrandcreme

Smeert goed uit voor een glade huid. ruikt een beetje in het begin. Een klein prikje als je het in je ogen krijgt maar veel minder dan bij andere merken. Geen allergische reactie. Tevreden en een aanrader.

Geweldige producten!

Mijn huid ziet er veel beter uit sinds ik de producten gebruik. Ik word er heel blij van en wil niets anders meer.

Superpriducten ook voor de oudere huid

Aanvankelijk was ik sceptisch. Ik ben 64 jaar en heel mijn leven al een zeer vette en onzuivere huid, ook bij het ouder worden is dit niet veranderd. Heeft enige voordelen qua rimpels maar verslapping niet. Veel last van onderhuids vetbultjes en meeeters. Mijn huid straalt weer en heeft een subtiele glow, dus niet vet glimmend. Ik gebruik de serie voor normal to oily skin. Onlangs het serum azelaic acid toegevoegd voor de steeds weer terugkerende vetbultjes. Binnen één week verbetering zichtbaar en na eerste verpakking geheel verdwenen, zelfs mijn schoonheidsspecialiste was onder de indruk. Omdat verstevigende crèmes nogal rijk en vet zijn is dit geen optie. Ik kijk uit of er hiervoor nog een product komt die verstevigd en niet vet is.

Snelle levering goede verpakking en altijd een mooi kaartje dank jullie wel. Top

Snelle volledige huidverzorging

Na aanschaf van een basis pakket, gelijk begonnen. Het is een zeer fijne lijn zonder dat je 5 / 6 moet gebruiken. Het smeert heerlijk, trekt snel In en werkt de gehele dag. Zonnecrème is heerlijk. Ik zou dit iedereen aanraden

Top zonnebrand

Dit is het 3de jaar dat wij een grote bus zonnebrand gekocht hebben. Fijn voor het hele gezin en hij smeert heel fijn, en er blijft geen witte waas op je uit

Fijne producten die op elkaar zijn afgestemd! Smeert fijn en voelt goed gehydrateerd.

Goede service en fijne producten

Snel geleverd en fijne website!

Perfect, al jaren mijn favoriet

Eerlijk, snel geleverd, goede service door Dr. Jetske Ultee De producten zijn gewoon goed.

Bevalt uitstekend maar voor milieu zijn verbeteringen nodig!

Producten zijn bijzonder prettig voor mijn huid en boordevol goede ingrediënten. Mijn poriën zijn niet meer zichtbaar en raken niet verstopt waardoor acne geen kans krijgt. Ik gebruik praktisch de hele lijn van huidverzorging tot make-up. De prijs is best wel pittig maar denk dat de samenstelling van hoge kwaliteit dit rechtvaardigt i.t.t. veel producten waar die wel goedkoper zijn, echter dit niet kunnen waarmaken. Jammer genoeg de volgende milieu technische minpunten die de score met 1 ster naar beneden brengt: Het is niet vrij van microplastics, in dit geval hoop ik op verbetering! De verpakking wordt opgevuld met kunststof materialen waar ik elke keer weer van schrik, waarom geen papier variant?

Het ontvangen was weer een feestje!

De producten waren goed verpakt en - zoals ik al zei - is het ontvangen ervan een feestje! Ik ben al vele jaren erg tevreden met het comfort waarmee je deze producten gebruikt. Natuurlijk is het resultaat het belangrijkste en daar mag ik elke dag in de spiegel van genieten.

Heel tevreden, geen irritaties en een blije huid!

Ik gebruik al een aantal jaren de gezichtscreme (normale huid) en de cleanser. Daar ben ik heel tevreden over. Het blijft een prijzige aangelegenheid, maar ik heb het er wel voor over. Mijn huid is rustig en blij, ik heb weinig oneffenheden of pukkeltjes meer. Er zit geen rotzooi in, wat ik erg belangrijk vind. Je hoeft er niet heel veel van te gebruiken, dus kunt er gelukkig wel even mee toe ;-) Ook de exfoliant heb ik een tijdje gebruikt, maar die heb ik nu niet meer nodig. De Suncare (30) gebruik ik ook! Top vind ik die. Verder altijd prima service qua levering!

Geweldig gewoon

Jullie producten, zijn gewoon goed en ik.kom steeds bij jullie terug. Dus in een woord geweldig gr karin

Hele fijn producten en de service is fantastisch

Fijne huidproducten voor elk type huid. Goed advies via mail gekregen. Geen verzendkosten en regelmatig korting of inzetten van spaarpunten maakt deze producten ook betaalbaar, met prima prijs-kwaliteit verhouding. Inmiddels ook aardig wat familie en vrienden die op mijn aanraden de producten van Jetske Ultee gebruiken :)

Prettige en effectieve producten

Ik kan geen vergelijkend warenonderzoek doen, maar ik ben meer dan tevreden met de producten. De cremes voelen allemaal prettig aan. Ik ben ooit begonnen met de sunscreen gezichtscrème, vond het lastig een prettige creme te vinden waarvan je niet het idee hebt dat je een ‘plakkaat’ op je gezicht hebt. Die van Jetske is een blijvertje, netzoals, inmiddels, de cleanser, moisterizer en andere producten.

Prima producten

Voor elke huid een oplossing

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA