Direct na de eerste keer, waarbij ik maar weinig had gebruikt, zag ik resultaat. Ik ben er blij mee!

Ik beschrijf nu mijn ervaring met de exfoliant, maar over de foundation ben ik ook heel enthousiast. En de zonnecrème.

Ik heb veel problemen met mijn huid gehad en werd door mijn huisarts gewezen op de producten van Jetske Ultee. Ik ben enthousiast!

Hele fijne foundation

voor het eerst deze foundation gekocht en ‘t bevalt mij heel goed. Voelt prettig op de huid, ik heb 1 pompje nodig voor een mooi resultaat. Licht dekkend, precies wat ik zocht.

Super tevreden

Snelle levering en producten met zorg ingepakt.

Heerlijke producten

Heerlijk zachte huid.

Olie waardoor je straalt

Tot nu toe ben ik enthousiast over bijna alle producten van de Jetske Ultee

Mooie producten, snelle levering

Ik gebruik de producten van Dr. Jetske Ultee al vanaf het begin. Zeer tevreden, nooit meer iets anders!

geweldige producten

producten zijn zacht voor de huid met een zichtbaar resultaat

Heerlijke fijne producten!

Heb het 5 stappen plan besteld nadat ik de producten al eens eerder heb gebruikt. Na een tijdelijk uitstapje naar een ander merk met gierende banden weer terug naar Dr. Jetske Ultee. Mooie cleane producten zonder poespas maar met duidelijke werkende ingrediënten en een luxe uitstraling. Mijn huid gaat er enorm goed op! Het is een feestje om een skincare routine te doen in de ochtend en in de avond.

Al jarenlang tevreden gebruiker van de producten van Jetske Ultee

Al jarenlang gebruik ik een groot deel van de producten van dr. Jetske Ultee. Haar ooit “ontdekt” door haar non profit zonbescherming product. Ondertussen gebruik ik al vele jaren de 5 stappen skincare, de bodylotion, de foundation en de bronzer. En ook vitamine A serum en sinds kort ook de glow oil. En mijn jongvolwassenen dochter gebruikt ondertussen ook het 5 stappenplan en de foundation en bronzer.

Snel en goed

Ik ben een “ gebruiker” van het eerste uur en ben nog steeds super tevreden over de producten en wat het doet voor mijn huid. Daarnaast een snelle bezorging waardoor ik nooit zonder komt te zitten

Heb nog geen betere producten ontdekt

Ik heb nu een aantal producten geprobeerd, zoals de zonnebrandcrème, de moisturizer en vitamine A serum. Je merkt dat het kwalitatief goede producten zijn, zonder slechte ingrediënten. Het wordt heel goed verpakt en je hebt het meteen de dag erna in huis.

Hele fijne producten,daarom gebruik ik het al jaren.

Top.

Ik gebruik het al jaren en ben zeer tevreden.

Fantastisch fijne produkten voor een heel redelijke prijs.

Ik gebruik dezevhuidverzorging nu een aantal jaren en ik ben steeds heel tevreden.

Ik ben heel blij met mijn bestelling

Ik ben heel blij met mijn bestelling!

Jetske Ultee maakt zeer goede producten.

De crèmes die ik van Jetske Ultee gebruik voldoen volledig aan mijn verwachting. Ze smeren prettig uit en je hebt de hele dag een verzorgd gevoel.

Snelle en nette levering!

Je hebt maar een beetje nodig van de moisturizer! Hij voelt heerlijk aan op de huid!! En een nette en snelle bezorging!!

Gebruik het al jaren

Mijn huid is een stuk rustiger geworden sinds ik het 5 stappenplan gebruik.

Zo blij met het 5 stappen plan!

Ik liep al jaren te tobben met mijn huid. Droge huid, schilfers, en uiteindelijk zelfs eczeem in het gezicht. Na afgelopen januari een hormoonzalf gekregen te hebben van de huisarts wat geweldig hielp maar dat na af bouwen helemaal mis ging. Ik werd smorgens wakker met een pijnlijk rood gezicht en brandende ogen. Conclusie Rosacea uitbraak door de hormoonzalf. En dus 5 maanden antibiotica slikken. In Februari las ik de reviews op Jetske Ultee. Ik schrok van de prijzen maar besloot het 5 stappen plan te bestellen en ook het azeliac serum. Na het voorzichtig opbouwen was ik zo enorm blij. Mijn huid werd rustig de droogheid verdween. En ook was mijn huid minder rood. Conclusie nu 8 maanden later heb ik rustige zachte huid. Gebruik inmiddels ook het vitamine A serum en de body cream. De body cream is ook heerlijk geen mega droge benen meer. Mijn huid is heerlijk gevoed. Ja je betaald een aardig bedrag maar krijgt er echt zoveel voor terug! Ik wil nooit meer anders!

Fantastisch spul

Deze concealer is de eerste die zelfs meer doet dan hij belooft! De pigmentvlekjes worden niet alleen meteen veel minder zichtbaar maar mijn huid voelt meteen verwend. Ik heb een huid die snel geïrriteerd is en net als de zonnebrandcrème van dit merk voelt dit spul ook meteen goed en verzorgend.

Mooie rustige huid

Ik gebruik de dr jetske ultee skincare gezichtsproducten sinds ruim een jaar en het me uitstekend. Mijn gezichtshuid voelt schoon en gevoed en heeft een mooie rustige uitstraling, die zelfs andere mensen opmerken.

Hele zachte makeup !

Super voor mijn gevoelige huid

Hele fijne producten!

Ik gebruik nu aantal dagen de producten en ik merk gelijk verschil. Mijn huid wordt rustiger, voelt heel zacht aan met een mooie glow.

Snelle levering hele fijne producten

De producten zijn heel fijn.. De producten worden ook altijd heel snel geleverd. Echt top.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA