Het was al weer even geleden, want je doet hier best lang mee, maar ik heb de poeder opnieuw besteld omdat ik zo tevreden ben. Het is nauwelijks zichtbaar, maar matteert heel fijn. Het sluit daarbij mijn huid niet af.
Wauw, fijn dat de Powder zo goed bevalt en het je huid zo mooi matteert.
Fijne producten in mooi handige verpakkingen.
Bedankt voor de mooie review!
Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik is mijn huid rustiger geworden en ziet mijn huid er gezond uit. Ik ben er heel erg blij mee!
Dit zijn de verhalen waar we het voor doen...
De communicatie van J. Ultee is heel duidelijk. De levering is snel. Dat is fijn! geen overbodige informatie of marketing . Net als de producten. Duidelijke informatie. Indien nodig hulp. En fantastische producten!! Geen onnodige toevoegingen. Puur datgene wat je vraagt en waar je behoefte aan hebt, dat is wat je krijgt! En dat is heel erg fijn! Absolute aanrader!
Fantastisch. Namens mijn hele team: bedankt!
Ik gebruik de zonnebrand crème voor mijn gezicht en mijn huid ziet er een heel stuk rustiger uit. (Op advies van mijn huisarts). Ook fijn dat er geen parfum in zit. Dus heel tevreden.
Dat vinden wij nou weer top om te horen!
De toner is altíjd een heel fijn product, maar zeker op zonnige dagen perfect om je gezicht op een verzorgende wijze te verfrissen :) De levering is bovendien snel!
Wat een goeie tip van je betreft de Toner! En ook erg fijn dat je tevreden bent over de levering.
Ik gebruik deze zonnebrand heel het jaar door. Van de “gewone” suncare lijn krijg ik altijd last van puistjes. De non-profit versie ziet er niet alleen mooier uit qua fles, maar is smeerbaarder en hierbij geen last van puistjes. Daarnaast ook goedkoper. Erg blij mee.
Een zonnebrandcrème is altijd erg persoonlijk, fijn dat je er eentje gevonden hebt die je prettig vindt.
Sinds ongeveer een jaar gebruik ik de vijf basisproducten en de skincare. Ik ben er erg blij mee. Bovendien is de service mbt de verzending van de producten geweldig: Vandaag besteld, morgen afgeleverd en dit zonder verzendkosten.
Dag Betsie, dank je wel voor je mooie review. Erg leuk om te lezen.
De spf 30 trekt snel in en is niet plakkerig. Dus geen belemmeringen om te smeren!
Super! Veel smeerplezier.
Erg blij met de repaircreme! Mijn gezichtshuid is erg droog...en aan het herstellen van eczeem. Deze crème is precies goed, méér dan alleen vochtinbrengend en dat was/ is wat nodig is! Mijn huid voelt nu van binnenuit weer fijn!
Fijn hè.... Stiekem is de Repair Cream ook altijd een beetje onze favoriet.
Ik gebruik al een hele tijd de producten van Dr Jetske Ultee en mijn huid ziet er veel beter uit! Rimpels zijn veel minder uitgesproken, mijn teint is frisser en heeft een egale teint. Ik ben super tevreden over de producten! Omdat de producten zonder parfum zijn heb ik ook geen allergie. Ik ben er ook heel blij mee dat er geen ongezonde stoffen inzitten! De producten zijn ook altijd vers en heel duurzaam omdat ze niet van de andere kant van de wereld moeten komen! Mijn favorieten zijn, het vitamine A serum omdat het zo zacht is en de Repair cream die ik voor lippen, handen, wangen als het koud is gebruik en op elk plekje van mijn huid dat droog aanvoelt. Intussen gebruiken mijn dochters de producten ook en ze zijn ook super tevreden!
Dit vind ik altijd zó bijzonder om te lezen. Bedankt voor je mooie bericht.
Zoals altijd snel geleverd. Heel fijn!
Wat fijn om te horen!
De crème smeert makkelijk uit en beschermt goed. Ik koop geen ander merk meer.
Tien keer bedankt voor je mooie review.
Wij gebruiken al een paar jaar met veel plezier suncover, aan het begin van het seizoen bestellen we een nieuwe fles. Mooie typische vormgeving en een lichte en prettige crème. Belangrijk... de crème doet wat de crème moet doen... beschermt ons tegen de zon en verbranding.
Wat bijzonder om te horen dat jullie al jaren de Suncover gebruiken!
Mijn huid is verbeterd
Wat geweldig zeg...
Ik gebruik de producten van Uncover Skincare al sinds 2012 of 2013. De producten zijn zuinig in gebruik, houden mijn huid rustig en schoon. Ik gebruik met name de cleanser, de moisturizer, de suncare en de exfoliant en de foundation. De foundation is bij mij goed dekkend. Ik heb een gevoelige huis met couperose en rosacea. De suncare gebruik ik het hele jaar door. De service is heel goed. Doordat de producten zuinig in gebruik zijn, ben ik ook tevreden over de prijs.
Leuk, een reactie van een trouwe gebruiker! Fijn dat de producten je huid onder controle houden en je ook tevreden bent over de service.
Een crème,die goed beschermt en niet plakt. De beste volgens de consumentenbond en dat is helemaal waar. Was ook een cadeau voor mijn zoon in Spanje.
Fijn om te horen! Hopelijk is je zoon er net zo blij mee.
Ik ben al jaren heel blij met deze moisturizer! In combinatie met de exfoliant en voor de nacht het serum ziet mijn huid er prachtig uit! Ik ben iets minder blij met de verpakking, je ziet aan de buitenkant niet of de crème bijna op is.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent met de Moisturizer! Het zal voor jou natuurlijk niets nieuws zijn om te lezen dat we in onze producten werken met hoge concentraties actieve stoffen. En die stoffen blijven nu eenmaal het beste goed in een verpakking waar geen licht en lucht bijkomt. Het nadeel daarvan is inderdaad dat je de inhoud niet goed kunt bekijken.
In het verleden alle mogelijke merken gebruikt voor gezichtsreiniging en verzorging, maar nu al een paar jaar deze lijn van dokter Jetske. Nooit meer pukkels, minder glim, alleen die zwarte mee-eters komen nog steeds terug. Maar daar kan niks tegenop ben ik bang. In elk geval super tevreden en ben blij dat ik dit heb ontdekt zodat mijn dochter de zoektocht bespaard kan blijven :-)
Bedankt voor de mooie review over onze producten Linda. We hopen dat jij (en je dochter) nog lang plezier hebben van de huidverzorging. Mocht je advies willen over wat je kunt doen aan de mee-eters mag je ons altijd een berichtje sturen. We denken graag met je mee.
Wat ik zo fijn vind aan deze webshop is de uitleg van alle ingrediënten die in de producten zitten en het bijpassend advies. De producten worden netjes ingepakt en snel verzonden. Kortom, 5 sterren voor deze webshop!
Daarop willen wij simpelweg een groot dankjewel terugzeggen!
Fijne zonnebrand crème zonder parfum. Precies wat ik zocht.
Al jaren ben ik fan van de producten van Jetske ultee. Ze bevatten echt ingrediënten die iets doen voor mijn huid! En de prijs-kwaliteitverhouding is dan ook echt top! Deze zonnebrand spant de kroon. Super product tegen een fantastische prijs!
You made my day! Bedankt voor je mooie woorden.
Ik ben nog steeds blij met de producten van jetske ultee
En daar worden wij nou ook weer heel blij van!
Gebruik de hele lijn van Jetske, sindsdien geen droge huid of uitslag meer. Voorraad ingeslagen omdat ik ga verhuizen naar het buitenland, maar blijf haar producten gebruiken
Wat fijn om te lezen dat je huid is verbeterd na het gebruik van de producten. Wist je dat we bestellingen ook naar sommige landen in het buitenland kunnen versturen? Mocht je hier vragen over hebben, stuur ons gerust een berichtje.
Mijn onrustige huid wordt vrijwel meteen zachter en rustiger door de herstelcreme. Door rosacea en allergie voor UV, heb ik een erg gevoelige huid.
Dat is zeker geweldig, meer dan geweldig zelfs.
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA