Pluspunten

Heb 4 producten besteld van het 5-stappenplan en ze zijn allemaal even fijn. Kan merken dat mijn huid er gladder en zachter van wordt.

Naast bovenstaande producten heb ik de budget zonnebrand besteld. Goede prijs voor de hoeveelheid, fijne substantie, smeert lekker. Maar ondanks alle positieve punten hieraan, smeer ik hem liever niet, want ik vind de geur ontzettend onaangenaam. Waarschijnlijk persoonsgebonden en hebben anderen er geen last van. Maar helaas voor mij.

Pluspunten

Fijne producten, ik gebruik de stappen nu 1 jaar. mijn huid ziet er beter uit! Minder rode plekken. Ook de tip van Jetske uit haar blog opgevolgd om vaseline body spray zonder parfum te gebruiken en dat werkt goed. daar ben ik ook blij mee.

Een reispakketje zou fijn zijn, met een andere ml hoeveelheid, want nu is het een te kleine of te grote fles. Het is wel zoeken naar alle tips en trucs, ook in het blog. misschien nog wat beter indelen op onderwerp?

Pluspunten

No nonsens, veel informatie, goede produkten, snelle verzending.

WEBSITE Ik zou graag elk artikel apart willen reviewen zoals op andere beautysites ipv enkel de service zoals hier op Kiyoh. Iets dat mi minder relevant is voor een bedrijf met een klein assortiment. De info en dan met name de contributies van mede lezers en Jetske in de blogs is ondoenlijk om allemaal door te lezen; een gerichtere zoekfunctie zou heel fijn zijn, maar dat heb ik al eens eerder aangegeven. PRODUKTEN De moisturizers, toner en exfoliant vind ik perfect! De reiniger voelde wel heel fijn, maar verwijderde niet goed genoeg mijn make up. De SPF vind ik echt vreselijk! Het voelt als Pritt op mijn gezicht, wat een plak gedoe. De non-profit SPF vind ik ook veel te waterig zeker in een warm land, ik vond hem daarom minder dekken/betrouwbaar. De make up mocht van mij ietwat minder vloeibaar, ietsje meer dekkend. Je moet ook echt goed hydrateren anders zie je hem toch op de huid liggen of in je poriën, ook kruipt hij wat in de lijntjes, wel mooie kleuren en voor mij tot nu toe het beste alternatief zonder rotzooi erin voor een droge rosacea huid, mooie satijn finish, maar de houdbaarheid is niet zo lang omdat het zo waterig is. De bronzing Poeder vind ik ook fijn. SAMPLES Ik ga veel op reis en het zou fijn zijn om de samples los te kunnen bestellen, zoals gezegd: ik gebruik niet de SPF (en zeker niet de lage SPF15). De grote toner fles is niet handig om mee te nemen, dus dat moet ik altijd zelf in een flesje omgooien/spuiten: een beetje ee

Pluspunten

Mooie stijl, en heerlijke producten. Ik gebruik een aantal spullen al jaren..

Misschien de prijs, ik kan helaas niet altijd alles betalen.

Pluspunten

Dat de producten fantastisch zijn wist ik allang, maar de klantenservice is ook nog eens super! (bedankt Hugo!) Niets anders dan lof voor Jetske, haar geweldige producten en sterrenteam.

Ik heb geen verbeterpunten. Mijn ervaring is enkel positief.

Pluspunten

Prettige en lichte producten die echt werken.

Pluspunten

Wat ben ik blij zeg!! Wauw nooit gedacht dat dit mijn dagelijkse leven zou veranderen maar ja! Ik was altijd zoekende en maar kopen en maar kopen. Leverde niks op alleen onnodige kosten tijd en een onrustige huid . Ik heb rosacea rode huid wat op echt alles reageert en me geen raad meer wist. Tot ik op een dag aant googlen was en jetske ultee haar blog tegen kwam en alles heb gelezen en der hele blog had uitgespit . Ik was overtuigd en kwam bij uncover terecht, ik besloot dat maar eens te proberen... nou ongelofelijk! Ik kan zeggen dat dat het beste is wat me over kwam. Wat een wereld van verschil een rustige glanzende frisse huid! Ik gebruik uncover voor de normale tot droge huid moisturizer heerlijk smeert goed uit en geeft een mooie gezonde glans de toner is ook super voeld gelijk gehydrateerder en maakt me huid rustig. Dan de suncare super spf 30 erg fijn geen witte waas wel beetje plakkerig maar dan zit me foundation muurvast hahah geen probleem dus , alleen maar beter. Alleen de cleanser is niks voor mij omdat het niet volledig mijn makeup makkelijk kan verwijderen verder ook een top product hoor! En natuurlijk mijn geheim als iemand mij het vraagt de exfoliant glycolzuur elke avond droge huid is weg en er komt een stralend huidje voor terug sochtens. wauw heb het al iedereen aanbevolen. Kan niet meer zonder. Mensen ga er voor dit is echt geweldig ook erg leuk zijn de proefverpakkingen kan je het even aanvoelen en proberen. Ik ben in elk geval om. Bedankt super!

Graag de toner wat goedkoper want die is zo op . En een hydraterend serum lijkt me super. En een maskertje hmm.. verder geen verbeter punten ik vind het super zo!

Pluspunten

Een hele goede service. Snelle levering....Binnen twee dagen had ik de producten al binnen. De producten zelf vind ik prima. Mijn huid straalt. Veel complimenten mogen ontvangen.

Jazeker....Misschien een idee om er ook een masker aan toe te voegen. En de suncare 30 heb ik in mijn bezit. Maar deze gebruik ik niet. Het laat namelijk een erg vette en witte waas achter op het gezicht. Ook laat het velletjes achter. De moisturizer voor de vette huid is erg vet. Het laat echt een laagje achter op de huid. Maar goed....Dit verhelpt ik zelf om het hierna nog even te deppen met een tissue.

Pluspunten

Snelle service en goede adviezen. Zeer goede producten. Ik voeg wel een dunne olie toe aan de verzorging anders blijft mijn huid wel wat trekkerig. Zo lang mijn portemonnee het toe laat, gebruik ik nooit meer iets anders. Dank.

Pluspunten

Na heel veel lezen en googelen op huidverzorging, kwam ik terecht bij dr. Jetske Ultee. Ik heb meteen het Huidboek besteld en het helemaal "verslonden". Als eerste heb ik de Repair cream besteld omdat ik last had van een jeukende en rode huid bij de hals. Deze creme heeft heel snel mijn huid "gered" en ik was af van de jeuk. Ook in mijn gezicht had ik regelmatig jeuk en roodheid. Vervolgens heb ik de Moisturizer en de Exfoliant besteld en kort daarna ook het Vitamine A serum. De opbouw heb ik langzaam gedaan zoals geadviseerd. Ik gebruik de producten nu sinds 1 juni 2017 en mijn huid jeukt niet meer, trekt niet meer en de roodheid is ook veel minder. Mijn huid glanst en ziet er al beter uit en ik verwacht dat dit nog zal verbeteren. Sinds vorige week, heb ik ook de Suncare in huis en ik ga ook de Cleanser en Tonic bestellen. Ook de foundation staat op mijn lijstje. De producten werken echt en zijn eenvoudig in het gebruik. Ook heb je geen 10 verschillende potjes nodig zoals ik voorheen had. Ik had dit echt jaren geleden moeten ontdekken. Dat had me veel geld en ellende bespaard, want ik heb kapitalen aan mijn verzorging uitgegeven. Wel zou ik het fijn vinden als er een keer iemand naar mijn huid kan kijken, want ik denk dat er nog wel wat te halen valt. Hopelijk wordt dit mogelijk in de toekomst. Ik ben echt heel perfectionistisch en ben heel stipt met verzorging van mijn huid en deze producten zijn echt de allerbeste die ik ooit heb gehad. Voor mij geen ander merk meer.

Misschien uitbreiden met een gezichtsmasker?

Pluspunten

Zeer fijne producten, doen wat er wordt beloofd. Verpakkingen zijn ook handig in gebruik. Pakketje werd snel verzonden en was netjes verpakt. De zonnebrandcrème is een favoriet!

Meer kleuren foundation uitbrengen: de lichtste is de donker voor mij. Daarnaast weet ik zeker dat de donkerste juist weer te licht is voor enkele van mijn vriendinnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over jullie producten, de moisturizer en het vitamine A serum.

Ik heb veel moeite met de verpakking. Het is een prachtig doosje, maar zodra het product is uitgepakt belandt het in de prullenbak. Dat kan toch eigenlijk niet meer in deze tijd van verspilling. Kunnen jullie de producten ook in een bubbeltjesenvelop versturen? Ik vermoed dat er meer mensen blij mee zouden zijn.

Pluspunten

Goed advies. Zeer fijne producten. Netjes snel geleverd.

Tot heden geen verbeterpunten Ga zo door. Succes.

Pluspunten

Ik heb inmiddels alle producten van Uncover Skincare en er zijn geen betere, in het bijzonder voor een gevoelige huid. Ook tijdens en nu na de overgang met heel veel veranderingen van mijn huid zijn de producten alleen maar super: geweldige kwaliteit, heel gemakkelijk in het gebruik, de verpakkingen zijn helemaal verbeterd. Mijn huid is geweldig verzorgd. Ook de service en het advies is altijd heel fijn geweest.

Het betaalsysteem is heel ongemakkelijk als er iets veranderd moet worden of door de achterliggende "automaat" niet verwerkt wordt zo als gewild. Er bestaat "terug" knop voor een correctie. Ook komt het voor dat er ineens 2 gelijke bestellingen in het systeem staan bij een opgegeven bestelling en betaling. Het ergste is dat ook nog spaarpunten voor gekochte producten verdwenen doordat het systeem een bestelling als geannuleerd inboekt terwijl de bestelling met creditkaart werd betaald. Dit voelt echt als bedonderd worden terwijl het blijkbaar alleen maar door een slecht betaalsysteem ontstaat, Dus, een echte verbeterpunt voor een normaal gesproken geweldig ondernemen met een super service en vak personeel

Pluspunten

Ik was ten einde raad. Al vanaf mijn pubertijd een onrustige huid met regelmatig redelijk wat acne. Ik heb heel wat lijnen uitgeprobeerd, de kans gegeven en uiteindelijk maar getolereerd. Het ligt tenslotte aan mijn huid en niet aan de producten, dacht ik dan. Iemand adviseerde mij om eens naar een huidspecialist te gaan, of een schoonheidsspecialiste. Iemand adviseerde om eens meer geld uit te geven aan huidproducten. Iemand adviseerde mij het huidboek. In september las ik het huidboek uit. Ik heb toen gelijk al mn geld verzameld, mn ogen dicht geknepen en op 'kopen' geklikt. Alle vijf de stappen. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar al na een paar weken werd mijn huid ongeloofwaardig rustig. Sindsdien is mijn huid glad, gewoon glad! Geen puistjes, geen bultjes, zelfs de littekentjes lijken langzaam te verdwijnen. Nu adviseren mensen mij om niks te gebruiken 'is het allerbeste voor je huid'. Ik hoef niet meer te luisteren, ik weet inmiddels wat het beste voor mn huid is. Heel veel dank!!

Ondanks dat de producten prijzig lijken, zijn ze erg zuinig in gebruik (wat het weer voordelig maakt) Geen tips, alleen hulde

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over de moisturizer en de exfoliant, ik merkte al na een week positieve veranderingen. Voor mij zijn dit blijvers.

De moisturizer legt een laagje over je huid, wat ik aanvankelijk eerst storend vond. Zeker als je geen make-up draagt, wil je niet glimmen, maar ik doe er mijn foundation overheen. De cleanser vind ik persoonlijk vervangbaar door een ander (budgetvriendelijker) merk. De toner vind ik op zich ook geen meerwaarde. Ik heb een 3-tal maanden de toner erbij gebruikt, maar merk geen verschil. Bij de suncare vind ik het vervelend dat je eigenlijk om de 2/3uur moet smeren. Ik doe mijn foundation over de suncare, maar ben niet van plan om mij om de 2/3 uur te herschminken. Ook vind ik de producten heel prijzig... zeker als je meerdere producten gebruikt van Uncover en nog eens verzendkosten moet betalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik gebruik de producten nu een jaar of twee. Ben vooral tevreden over de cleanser, moisturizer en het vitamine a serum.

De suncare vind ik minder: laat een plakkerige, witte waas achter op je gezicht. Ook het gezichtspoeder valt tegen: al na enkele weken braken er stukken van het compactpoeder af, waardoor het in brokjes op de kwast komt te zitten, die dan weer vlekken achterlaten op lichte kleding of vloerbedekking. Inmiddels is al het poeder verbrokkeld, niet handig.

Pluspunten

Erg fijne producten met een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Pluspunten

Prima service, snel antwoord op vragen via de app.

Pluspunten

Ik gebruik de producten van Uncover Skincare nu een aantal maanden en heb net een nieuwe bestelling gedaan met ook de Repair Crème. Het bevalt erg goed al moest mijn huid wel even wennen. De service is top! Er was een probleem met een verpakking en dit werd keurig en snel opgelost.

Online bestellen is natuurlijk handig en snel, maar ik mis ook wel een punt waar je even je huid kan laten zien om te bepalen of je de juiste keuzes maakt. Ik heb af en toe grote, onderhuidse ontstekingen en dan twijfel ik soms aan de juiste productkeuze.

Pluspunten

Uitstekende producten, ik gebruik de hele lijn nu 7 maanden en mijn huid heeft er nooit beter uit gezien. De wetenschappelijke achtergrond is ook solide, geen quasibewezen nonsens. Ik ben zeer tevreden over de gezichtsproducten!

De suncover spf 30 voor het lichaam stinkt nogal. De eerste maanden van gebruik ging het nog, maar inmiddels heb ik het weggegooid ivm de weeïge, zure lucht. Geen parfum is heel fijn, maar ik stink liever niet. Ook geeft dit vreselijke gele vlekken in je (witte) kleren die er niet meer uitgaan. Erg jammer, want de filters zijn super!

Pluspunten

Ik gebruik sinds een aantal maanden de Uncover Skincare producten voor de normale tot droge huid (incl. de exfoliant voor de normale tot vette huid). Wat ben ik enorm tevreden over de Cleanser, Toner en Exfoliant. De producten zijn zo fijn en lief voor mijn huid! Ik heb nooit gezichtsverzorging/ reiniging kunnen vinden waar mijn huid goed op reageerde, maar dat is nu verleden tijd. Ik kan eerdergenoemde producten echt aan iedereen aanbevelen! Het is elke euro waard.

Mijn huid reageert niet goed op de Moisturizer, ondanks dat ik het langzaam aan het opbouwen was. Na het aanbrengen van de Moisturizer voelt mijn huid telkens trekkerig en brandt het op sommige plekken een beetje. Heb daarnaast ook het idee dat de Moisturizer mijn huid niet (genoeg) voedt.. Ben weer overgegaan op mijn oude gezichtscreme (Olaz parfumvrij) en die werkt fantastisch voor mij!

Pluspunten

Heel Goede service.en de producten zijn heel fijn in het gebruik,en maken de huid echt mooier.

Mijn tip een leuk tijdschrift over schoonheid,enz.

Pluspunten

Sinds een maand gebruik ik de undercover skin produkten. Inmiddels langzaam opgebouwd. Wat een fantastische produkten, Mijn wat oudere gevoelige huid doet het er prima op. Droge plekjes zijn weg, doffe huid gaat weer glanzen. Super blij ermee. Ik vind de moisturizer en suncare het fijnst. Binnenkort de Vit A bestellen als deze weer leverbaar is. Is kijken of ik daar nog meer verbetering mee kan krijgen. Maar tot nu toe heel erg tevreden!

Enige verbeter puntje wat ik kan bedenken is, dat ik het lastig vind dat ik niet kan zien hoeveel er nog in de verpakking zit.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA