Fijne producten en snelle service

Ooit begonnen met de producten van Jetske Ultee op aanraden van mijn moeder. Ik ben er erg tevreden mee en blijf ze gebruiken.

Goede service en begeleiding

Duidelijke uitleg, goede begeleiding via de whatsapp voor advies en blij met de bestelling. De producten zijn fijn om mee te werken

Eindelijk een product die werkt

Na advies van een huidtherapeute ben ik aan de slag gegaan met de producten die mijn huidprobleem kan verhelpen. Ik merkte al binnen 1 week verbetering en rust op mijn huid.

Fijne producten

Sinds een tijdje begonnen met de producten. Het bevalt me erg goed. Mijn huid voelt erg prettig

Goed om terug te zijn :)

Na een uitstapje naar een ander merk (cadeau gekregen) weer terug naar de skincare van Jetske. Producten voelen toch het prettigst. Niet te vet, niet te zwaar, precies goed eigenlijk. Geen uitstapjes meer :)

Fijne webshop, fijne producten

De webshop is erg fijn, snelle verzending. De producten zijn ook heel prettig, wetende dat er echt onderzoek achter zit en er ook echt werkzame stoffen in zitten en geen troep.

Fijne productlijn zonder poespas of te luxe verpakking

Ik heb ondertussen mijn hele huid lijn omgezet naar de producten van Jetske. De producten voelen erg fijn op mijn huid waardoor ik minder reactie heb zoals roodheid of onregelmatigheden. Ene dag besteld is de volgende dag al in huis!

Je krijgt precies dat wat de site vermeldt

De producten zijn prettig in gebruik en doen echt wat voor mijn huid.

snelle levering van uitstekende producten

Ik gebruik al enkele jaren de producgten van Jetske. Zowel de gezichtsverzorging als de zonproducten en make-up. Zonder uitzondering volledig naar tevredenheid. En, ook niet onbelangrijk, in een mooie verpakking, een sieraad op mijn wastafel.

De beste verzorging voor mijn huid

De producten van Jetske Ultee doen wat ze beloven. Vol met goede stofjes met bewezen werking. Geen product waar je vooral voor de marketing betaald, maar een eerlijke en goede prijs-kwaliteit verhouding. En ik hou van de zachte, lichte texturen, neutrale geur en rustige look van de verpakkingen. Het past me allemaal als een “tweede huid” ;)

Fijne producten voor mijn huid

Mijn huid is rustiger en stralender. Ook de make-up is erg fijn en licht op de huid. Het is heel natuurlijk.

Heel effectief en milieubewust

Deze producten zijn zeer werkzaam,veilige stoffen, milieuvriendelijk en met echte kennis geproduceerd! Geen verkooppraatjes,! Dus voor mij niets anders!

Pakketje is een cadeau voor mijzelf

Mijn pakketje is met zorg ingepakt en snel aangekomen. De producten zijn van top kwaliteit. Geweldig voor mijn huid.

Beste ooit

Wat mij vooral opvalt is, hoe zacht de producten zijn voor mijn ouder wordende huid, heb ze nog maar 3 dagen uitgeprobeerd, maar ze bevallen me heel goed.

Mijn go to moisturizer

Voor mij de beste moisturizer. Soms probeer ik nog wel eens iets anders maar mijn huid gaat echt zo goed op de producten van Jetkse. Trek goed in, niet te vet en ook geen issue met puistjes. Werkt gewoon ontzettend goed. He vitamine a serum is ook echt heel fijn

Ik had gelijk weer positieve zin

Net voorjaar en zo oppassen met de uv stralen en dan is de heerlijke zonnecrème van Yetske echt geweldig. Ruikt niet beschermd en merkt niet dat je het op hebt. Ik heb nu ook de brush en bronzer erbij genomen voor het zonnige effect en dat was het echt. De zon niet voor nodig en dat is voor mijn huid echt heel fijn.

Nog niks ontvangen

Ligt niet aan produkt maar aan postnl Post nl kan steeds niet leveren op mijn opgegeven adres. :pakket automaat bij de Coop Gouda driewegplein

Gebruik al heel lang deze producten.

Hele fijne en goede producten voor je gezicht. Ook de bodycreme en de suncover 30 zijn zo fijn. Bestel de grote fles en gebruik een lege fles van de bodycreme om mee te nemen. Geen witte vlaag, goed uit te smeren en we verbranden niet ! TOP product !

Mijn huid wordt er blij van

De cleanser, toner en moisturizer .... en mijn huid voelt heerlijk gevoed aan! Ook de zonnebrand vind ik zeer prettig in gebruik, tewkt goed in en plakt niet.

Ik kom iedere keer weer terug bij de moisterizer van Jetske, de beste die er is!!!

Mijn ervaring,na een uitstapje/ vergissing naar een ander merk, gelukkig weer met de producten van Jetske begonnen. De beste!

Top producten

Zo enorm tevreden met de producten.

Beoordeel ik nu de bestelling of de producten?

Het bestellen gaat prima. Heel fijn dat je zelf op kan geven wanneer je het wil hebben. Bij mij hoeft dat eigenlijk nooit de dag erop te zijn. Moisteriser gebruik ik al jaren, prima spul. Face oil voor de 1e keer en koop ik niet weer.

Duidelijke site, snelle levering van producten en niet overdreven hinderlijk met mail.

Ik gebruik van Jetske Ultee de make-up producten, zoals powder, concealer en foundation. Prima, voor zover van toepassing minerale, producten die prettig in gebruik zijn. Snelle levering en altijd zorgvuldig verpakt.

Huidproblemen verdwenen

Sinds het gebruik van de producten van Jetske Ultee zijn mijn huidproblemen zo goed als verdwenen en is mijn huid veel rustiger.

Fijne producten

Ik gebruik meerdere producten van Jetske Ultee en deze bevallen zeer goed voor mijn gevoelige huid.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA