Goede website makkelijk besteld snel in huis

Een fijne site waar je overzichtelijk kunt bestellen. Goede hulp bij uitzoeken van de juiste producten

Fijne producten

De toner gebruik ik na verwijderen van make-up en reinigen van mijn gezicht om de laatste restjes make up en te verwijderen. De tonic voelt fris en schoon aan. Vervolgens gebruik ik de face oil, deze houdt m’n huid zacht en soepel. Het serum gebruik ik voor de nacht. Ik merk echt dat m’n huid rustiger aanvoelt sinds ik deze producten gebruik. Ik ben er heel blij mee. Nb de gezichtscrème gebruik ik niet meer. Zelfs de mildste vorm, zorgt voor irritatie. Deze heb ik na een tip van de Jetske Ultee vervangen voor een crème oil of Olaz.

Fijne producten die werken voor mij

Heel fijn voor mijn gevoelige huid.

Goede producten met een goede service!

Ik gebruik al jaren de producten van dr. JETSKE ULTEE. De producten worden hygiënisch verpakt en hygiënisch voor gebruik. De service is altijd vriendelijk en behulpzaam. Zelfs de naservice is uitstekend. Alles is 1 zin : goede producten die hygiënisch worden verpakt met een uitstekend voor- tijdens- en naservice! Vooral de service in deze tijd is ver te zoeken in vele bedrijven, maar dit team bij dit bedrijf geeft uitstekend service! Mvg, Wendy

Heerlijke zachte huid na gebruik van de producten.

Verwen momentje voor mezelf!

Betrouwbare, milde producten waar mijn huid blij van wordt

Ik gebruik de producten van Dr. Jetske Ultee al jaren en ik wil niets anders meer! Mijn huid is een stuk rustiger, egaler en voelt eindelijk echt gezond aan. Wat ik vooral fijn vind, is dat de producten mild en wetenschappelijk onderbouwd zijn, geen onnodige parfum of irriterende stoffen. De moisturizer is mijn favoriet en de exfoliant heeft mijn huid echt veranderd met minder onzuiverheden en een mooie glow. Ik vind het prettig dat Dr. Jetske Ultee duidelijke uitleg geeft over wat elk product doet en waarom bepaalde ingrediënten worden gebruikt. Je merkt dat het merk echt is ontwikkeld met kennis én liefde voor de huid. Kortom, betrouwbare producten die doen wat ze beloven. Ik raad ze iedereen aan die zijn huid serieus wil verzorgen!

Mooie producten en snelle levering.

Heerlijke verzorgingsproducten

Alle producten voor het gezicht voelen zacht aan. Heb een zeer gevoelige huid en kan het goed verdragen. Vitamine A creme werkt heel goed en de huid wordt echt gladder. Gebruik nu alle gezichtsproducten van Jetske Ultee en blijf dat zeker doen.

Goede klantenservice/begeleiding

Fijne begeleiding in het gebruik van de producten.

4 en 5 sterren

De clay powder is voor mij nieuw in het gebruik bij de andere producten. 2x gebruikt, dus kan nog niet een echt oordeel erover hebben, daarom 4 sterren De rest van de producten zijn altijd prima. Door mijn leeftijd tintje lichtere foundation en concealer nu. Staat mooier! De producten die ik al gebruikte 5 sterren.

Al jaren mijn beste skincare

Ik heb een lastige huid: vet en vaak puistjes. Sinds 15 jaar gebruik in de producten van Uncover en daarmee is 90% van de onrust van mijn huid verdwenen.

Beetje allure!!

Het zou gastvrij staan om er een proefje bij de verpakking te doen.

Al jarenlang trouw aan goede producten

Al jaren gebruik ik trouw een aantal producten als basis. Naast goede verzorging is dit ook quality time voor mijzelf, elke dag opnieuw.

Wil geen andere toner meer

Deze toner is perfect voor mijn onrustige huid Droogt niet uit maar goed en mijn kleur is egaal Totaal geen rode vlekjes meer Top product Ik gebruik t wel samen met t stappenplan ) Blijf dit ook zeker gebruiken Mvg Jolanda

Fijne producten

Fijne producten met duidelijke uitleg over de werking en ingrediënten. Handige verpakkingen met pompjes.

Snelle bezorging

Goede ervaringen

Alle producten die ik tot nu toe heb zijn fijn

Elke maand koop ik er weer wat bij en ik ben heel tevreden. Het is echt ‘mijn merk’ geworden. Ik gebruik nu de moisterizer, exfoliant, de poeder, de foundation en nu ook de Concealer. Ik ben fan!

Alle producten zijn Toppers , ik wil en gebruik nooit meer wat anders

Deze geweldige serum van Dr.Jetske Ultee,gaat overal met mij mee.

Smeert heerlijk, en huid ziet er mooi uit.

Beste producten ooit!

Ik heb altijd een droge, allergische huid gehad. Producten werkten niet of even. Dit werkt heel fijn. Mijn huid ziet er goed uit.

Eerlijk product

Smeert fijn uit ! Hoog aan werkzamer ingrediënten,scheelt hoop losse potjes. En heel fijn dat ik het onder mijn ogen kan gebruiken . Dus waar voor je geld ,en doet wat het zegt!

Zelfs mijn man gebruikt het!

Dat zegt toch genoeg, Geen gehannes meer met speciale potjes voor “de man” hij heeft het door dat niet de geur of mooie reclames het verschil maken maar daadwerkelijk de ingrediënten en die zijn van Jetske Ultee top

Fantastische producten

Ik heb meerdere producten en tot nu toe valt niets tegen en wordt ik alleen maar enthousiaster. Ook verdraag ik alles erg goed wat helemaal fijn is. Ik verdraag normaal erg weinig dus dat zegt wel duidelijk iets.

Uitstekend!

Fijne producten. Doen wat ze moeten doen! Hele goede klantenservice!

Pure verwennerij voor je huid!

Was huiverig om weer wat nieuws te proberen, maar dit gaf ik eerder moeten doen! Fantastisch! Vitamine A serum is zo fijn. Nu de body Cream proberen.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA