Mijn huid is een stuk verbetert sinds ik haar producten gebruik. Voor mij geen andere meer. Ook de make up heb ik van haar. Je doet lang met de producten, zo val de prijs weer mee. Ze stuurt altijd advies gratis mee.
Uw spullen zijn voor ons fantastisch.
Heel tevreden.
Na jaren zoeken naar de juiste verzorging voor mijn huid, blijf ik bij de producten van Jetske. Goede wetenschappelijke onderbouwing, zuivere ingrediënten en het belangrijkste een mooie, rustige, verzorgde huid.
Al lange tijd op zoek naar iets dat mijn huid rust zou geven, en nu dan echt gevonden. Net begonnen met het stappenplan, heb ik al veel minder rode vlekjes, ook voelt mijn huid niet meer trekkerig aan. Mijn gezicht gaat weer stralen. Dit gaat veel goeds beloven. Dank!
Jetske is heel deskundig. Schrijft en geeft interviews in landelijke tijdschriften, zij wordt vaak gevraagd over haar expertise. Haar producten zijn safe, goed en zorgen voor een mooie huid. In de tram zei een jonge gast van een jaar of 30 een keer out of the blue wat 'a beautiful hydrateerded skin do you have'. Ik ben 66. Was geen oneerbaar voorstel. Het klopt gewoon. Brigitte
Eindelijk heb ik hem gevonden: zonnecrème zonder prikkende ogen bij het zwemmen. De kids zijn er alvast dol op en vinden het insmeren plots wel leuk! Voor de rest ook trouwe gebruiker van de goundation en concealer: zo’n frisse en natuurlijke uitstraling; voelt ook niet zwaar of als make-up. Uiteraard ook fan van de mousturizer en exfoliant. Blijf zo’n fijne producten maken. Wat ik persoonlijk ook wel heel leuk zou vinden is een aanvulling van het make-up gamma met een natuurlijke Blush (liefst crème of stick) en een fijne lippenstift. Grtjs uit België !
Na de bestelling direct en snel geleverd. Top!
Mijn huid is zoveel beter geworden sinds ik de produkten gebruik En de zonnebrand ook geweldig!!
Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik ziet mijn huid er veel beter uit en dat blijft ook zo ik gebruik de producten al jaren en ook komt er af en toe een nieuw product zo fijn!
Fijne producten, gewoon een aantal producten die goed werken en waarvan je weet dat ze goed zijn voor je huid, geen heel scala aan verzorgingsmiddelen. Heel fijn. Altijd correcte en super snelle levering. Ook interessante blogjes.
Ik heb de body Cream besteld omdat ik die eerder had gehad en het een hele fijne bodycrème vind. Toen ik hem ontving gelijk gebruikt en vond meteen de geur niet prettig (zelfs een beetje bedorven). Contact opgenomen met het bedrijf en ik kreeg een nieuwe; de andere teruggestuurd. Ook deze had de, voor mij, niet prettige geur. De samenstelling was wat veranderd waardoor de geur ook anders was werd mij verteld. Ik heb deze Bodycream ook teruggestuurd, wat ik erg jammer vond aangezien het een favoriet was. Ik elk geval was de service fantastisch en er zijn genoeg andere producten die wel fijn zijn.
Goedendag, dank u wel voor het delen van uw ervaring met de Body Cream! Wat vervelend om te horen dat u de geur als niet prettig heeft ervaren. Het klopt inderdaad dat we de samenstelling van de Body Cream hebben aangepast om hem duurzamer te maken en tegelijkertijd net zo zacht en smeerbaar te houden zoals u van dit product gewend bent. We zijn blij om te horen dat u de Klantenservice als fijn heeft ervaren en we helpen u graag verder wanneer u verdere vragen heeft! Met vriendelijke groet, Annelijn | Team Dr. Jetske Ultee
Goede producten en snel bezorgd
Ik gebruikte voorheen de foundation van image skincare. Ik vind de foundation van Jetske ultee fijner qua structuur. Het is een foundation met een goede dekking, maar die je niet voelt zitten op je huid. Echt een aanrader!
Azelaic acid serum gebruikte ik eerst Is fijn in gebruik ook voor mijn huid Nu vitamin a serum gebruikt Daar krijg ik vlekjes van Al om de dag gebruikt Maar nog steeds rood Mijn huid voelt wel fijn aan
Dag Wilma, fijn om te horen dat het Azelaic Acid Serum zo goed bevalt. Leuk dat je nu ook het Vitamin A Serum hebt toegevoegd aan je routine. Soms moet je huid inderdaad weer even wennen aan een nieuw product. Ik ben benieuwd hoe lang je het Serum nu gebruikt. Zojuist heb ik je een mailtje gestuurd. Graag kom ik met je in contact om je verder te helpen!
De producten zijn super en de bezorging is echt heel snel!
De bodycream is de heerlijkste crème voor mijn droge huid. Alle andere producten voelen ook heel fijn aan voor mijn verouderende droge huid
Mijn huid ziet er zichtbaar beter uit als ik de producten van Jetske gebruik.
Hele fijne producten, ik ben al jaren een trouwe fan!
Na een ingreep in mijn gezicht maakte ik me zorgen over de heling van het litteken dat behoorlijk geïrriteerd bleef. Lag het misschien aan de rosacea die ik ook heb? Via Google kennis gemaakt met de producten van Jetske Ultee en enthousiast begonnen met de producten uit het 5 stappenplan dat de volgende dag al in huis was. Kon ik toch nog wat extra’s doen voor het litteken? Via mail contact gezocht met de huidtherapeuten voor advies. Ik ben heel blij met hun adviezen en steun die ik per omgaande kreeg - echt heel bijzonder! Dus paar dagen geleden uitgebreid met Repair Cream. Ik heb er veel vertrouwen in.
De reden dat ik deze zonnebrand heb besteld is dat ik een dagelijkse zonnebescherming binnen mijn gezin wil zonder allerlei troep en ongewenste ingredienten. Ik heb een literfles besteld welke op het aanrecht staat. Ik leer mijn kindjes dan ook om elke dag de UV te checken op mijn telefoon, en bij UVA4 of hoger hun armen en gezicht in te smeren alvorens ze naar school gaan. Het product is makkelijk smeerbaar door de fijne vloeibare samenstelling. Daarnaast laat het ook geen witte waas achter op de huid. Ook hoef ik voor mijn oudste zoon die een eczemische huid heeft geen aparte zonnebrand meer te kopen aangezien hij hier goed op reageert. So far allemaal pluspunten. Als ik dan een minpuntje zou moeten noemen dan is dat voor mij de geur van het product. Het is een beetje een onaangename niet verklaarbare geur die je sterk ruikt met aanbrengen. Na aanbrengen is deze geur wel een stuk minder.
Beste Shanti, bedankt voor het delen van je ervaring! Wat ontzettend fijn om te horen dat de Suncover zo goed bevalt, ook bij je zoon met een eczeemgevoelige huid. Dat is nou precies waarvoor we deze zonnebrandcrème hebben ontwikkeld. Wij vinden dat het product voor elk huidtype geschikt moet zijn. De geur van Suncover (en onze andere producten) is wellicht anders dan je gewend bent. Onze producten bevatten geen parfum of geurstoffen. Parfum en geurstoffen kunnen namelijk in combinatie met de zon vervelende vlekken in je huid veroorzaken en de huid irriteren. Onze ervaring is dat de geur na het intrekken van het product wel snel minder aanwezig is.
Lang gezocht en nu gevonden. Fijne skincare voor het hele (puber)gezin.
Producten snel in huis en al bijna 14 jaar gebruik ik dit merk omdat de producten heel goed zijn en betaalbaar
Voor mij de beste en veilige huidverzorging.
De producten zijn heel fijn en ook de service is top!!! Echt producten die doen wat ze moeten doen en je ziet ook echt resultaat na consequent gebruik! Zeker een aanrader
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA