Pluspunten

Kwalitatief hoogwaardige producten. Huid wordt er gladder en zachter van. Ben er erg blij mee.

Pluspunten

Duidelijke website! Snelle levering, goede service. Super fijne producten.

Pluspunten

Betrouwbare gefundeerde informatie. Ook eerlijke beoordeling van andere merken. Altijd advies per e-mail mogelijk, wat snel wordt beantwoord. Een productlijn die kiezen gemakkelijk maakt, zonder steeds nieuwe producten die de keuze moeilijk en ingewikkeld maken.

Prijs een tikkeltje aan de hoge kant.

Pluspunten

Ik gebruik al jaren met zeer grote tevredenheid de producten van Uncover skincare. Ik heb sindsdien nooit meer iets anders gebruikt, omdat mijn huid er erg van opgeknapt is. De producten doen wat belooft wordt. De service/verzending is altijd goed geweest. Ik kan het iedereen aanbevelen omdat de gezichtsverzorging écht wat doet voor je huid.

Ik kijk uit naar de foundation! En hoop dat er meer (make-up) producten zullen volgen.

Pluspunten

Duidelijke, eerlijke informatie. Goede producten

Op website staat dat samples voor bepaalde tijd besteld, volgende dag in huis. Echter duurde het een aantal dagen. Geen probleem maar verwarde me iets.

Pluspunten

Snelle service, goede kwaliteit, goed advies

Pluspunten

Ik vind de service, de snelheid van opsturen en de kwaliteit van de produkten super! Ik vind dat mijn huid er echt op vooruit is gegaan, minder rode vlekjes en een frissere uitstraling. Ik voel me zekerder. Ik ben blij dat iemand mij attendeerde op de goede produkten en ik ben blij met de duidelijke gebruiksaanwijzing. Ook de deskundige uitleg van een arts geeft vertrouwen in de produktlijn.

Pluspunten

- goede en betrouwbare producten - snelle levering - snel antwoord via de mail op persoonlijke vragen mbt producten en gebruik.

- jammer dat verzendkosten gratis zijn bij >4 producten.

Pluspunten

Zeker een pluspunt dat je samples kan bestellen en testen. Hierdoor hoef je niet meteen de fullsize versie van het product te bestellen om te testen voor gebruik. Nog een pluspunt is de duidelijke en informatieve uitleg op de site. De ingrediëntenlijst staat er netjes bij vermeldt, hier kunnen veel cosmeticamerken een voorbeeld aan nemen. Liefst zou ik alle producten van Uncover aan mijn skincare routine willen toevoegen.

Assortiment uitbreiden met mini versies van producten. Meeneem verpakkingen voor op vakantie bijv.

Pluspunten

Goede producten, goed advies, klantvriendelijk, snelle levering, goed verpakt.

De prijs vind ik hoog, maar de kwaliteit vind ik wel goed.

Pluspunten

Betrouwbaar, zeer snelle levering, hebben zeer goede kennis van zaken. Zeer goede producten en waar voor je geld!

Pluspunten

duidelijke informatie op de website, prettig van toonzetting. fijne producten bestelling snel in huis in een aantrekkelijke verpakking

Pluspunten

Overzichtelijke website, rustige kleuren en mooie styling. Topproducten en Jetske proof

verzendkosten niet berekenen als je bv vanaf E50,- 60,- besteld. Nu geldt alleen bij bestelling van minimaal 4 producten geen kosten. Of voor bestaande klanten 1x per half jaar korting of iets anders.

Pluspunten

Deskundige medewerkers, goede klantenservice, snelle levering. En natuurlijk fijne producten.

Een wat breder productaanbod zou leuk zijn. Ik weet dat foundation in de maak is, wellicht is een lippenbalsem oid ook mooie uitbreiding.

Pluspunten

Prachtige producten, die echt wat doen voor je huid. Sinds ik uncover gebruik een veel betere en gladdere huid. Fijne huidverzorging. Duidelijk en goed wetenschappelijk verhaal over huidverzorging. Hele snelle levering, zelfs rond de drukke kerstdagen.

Pluspunten

Prettige en goede producten en snelle service.

Zorgen voor meer naamsbekendheid, vooral bij schoonheidsspecialisten

Pluspunten

Goede producten, zeer snelle levering, goede communicatie

Minder verzendkosten

Pluspunten

Zeer goede producten voor mijn gevoelige huid. Goede informatie en snelle levering.

Pluspunten

goede service, goede producten en een duidelijke uitleg over de producten.

korting acties of spaarpunten

Pluspunten

Beste huidproducten die doen wat ze beloven, wetenschappelijk onderbouwd en goede service

Hoewel de producten de prijs meer dan waard zijn, zou ik nog tevredener zijn als de prijs iets lager zou zijn

Pluspunten

Het stappenplan m.b.t. de huidverzorging is heel duidelijk. Ik weet nu zeker dat ik het juiste doe met producten waar mijn huid goed op reageert.

Pluspunten

Telefonisch snel bereikbaar (geen lange wachttijden), snel antwoord per mail. Gratis huidanalyse. Kortom: snel en deskundig advies

Eventuele kortingscode; daar de producten best prijzig zijn.

Pluspunten

Ik ben blij met de producten. Het voelt goed aan op de huid , goede ingrediënten zonder te veel andere toevoegingen. Mijn huid ziet er echt veel beter uit en dat is geen verkooppraatje. Vormgeving is eenvoudig: ik heb het gevoel dat ik voor de inhoud betaal en dat is prima.

Pluspunten

Prima service, duidelijke uitleg over de producten, erg fijn dat er nu mini's zijn waar je 4 dagen mee kunt doen. Perfect om te testen of om mee op vakantie/ weekendjes weg. Uncover producten zijn erg fijn in gebruik en mooie verpakking. Mijn huid reageert er goed op en ik heb geen last meer van onrustige droge roodachtige huid. Top dus!

Wellicht dat de verzending sneller kan. Graag nog een foundation en lippenstift ontwikkelen ;-)

Pluspunten

Snelle levering Makkelijke website Geweldige zonnebrand

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA