Top product

Gebruik het iedere dag mijn huis ziet er zoveel beter uit

Hele fijne producten

Fijne producten en levering zoals afgesproken.

Hele fijne producten

Sinds ik de producten van dr Jetske Ultee gebruik, is mijn huis enorm verbeterd.

In één woord: VOLMAAKT!!!

Was al uiterst tevreden , echter heeft het kleimasker en de nieuwe exfoliant plus de huidolie daar nog een hele grote stap aan toegevoegd!! Ben dan ook VOLMAAKT tevreden!!!!!

Een blijvertje

Via een vriendin heb ik met deze producten kennis gemaakt. Hoewel ik zelf geen allergie voor gewone cosmetica vertoon, heb ik ze toch besteld. En het is een ongelooflijk resultaat. Continu ben ik zoekende naar een product dat mijn huid jonger en frisser maakt. Het bestaat dan toch. Voorlopig gebruik ik vooral de moisterer en de sun screen 30. De serum staat op mijn verlanglijstje. Maar op dit moment ben ik eigenlijk al zó tevreden.

Goed smeerbaar !

Fijne smeerbare crème !

Echt top produkten

Ik gebruik de hele lijn al jaren en vind het super fijne producten De producten voor de zon zijn ook super fijn..

Helpende producten

De verzorgingsmiddelen van Dr. Jetske zijn verzorgend, beschermend en helpend bij onrustige huid.

Topproducten die echt wat doen voor je huid

Ik gebruik al jaren de producten van Jetske Ultee en ben er heel blij mee. Daarom raad ik t iedereen aan.

Goed ontvangen .

Snelle levering ..

Ontzettend fijn

Ik gebruik de basisproducten van Jetske al jaren en iedere keer als er iets nieuws komt en het bij mijn huidtype past probeer ik het. Iedere keer opnieuw sta ik versteld. Ik heb nog nooit irritatie gehad (wat voorheen wel vaak was) en alles doet ook echt iets voor mijn huid.

De complete huidverzorging samen met de concealer, powder en bronzer zijn erg goed! Met alles ben ik erg blij!

Verbetering!

Ik zie echt verbetering van mijn huid! Glow en vooral gezond en rustig!

Snelle levering, altijd tevreden!

Goed advies, heerlijke producten.

Genieten

Iedere dag is het een genot om de producten van Jetske Ultee te gebruiken. De huidverzorgingsproducten voor zowel gezicht als body maar ook de make-up producten zoals de concealer, foundation èn bronzer werken fantastisch.

Goeie service

De producten worden altijd snel geleverd met een leuk en positief kaartje erbij!

Ik gebruik al jaren Jetske Ultee producten. Ik kan niet meer zonder.

Mooi product

Mijn huid ziet er met de dag beter uit. De huid voelt heerlijk stevig maar toch zacht aan en heeft een mooie gezonde kleur. Gewoon mooi om naar te kijken. Net als naar het ontwerp van de flacons een sierraad in de badkamer.

Heel fijn masker

Wat een heerlijk kleimasker. Het reinigt je huid goed en hydrateert goed. Ik krijg er een mooie gloed van.

Fijne producten

Gebruik de producten met veel plezier.

Zoals altijd prima!

Zonbescherming is nummer 1 op mijn lijstje! Altijd, het hele jaar door.

Fantastisch merk met goede producten

Ik gebruik al jaren het stappenplan van jetske en ben super tevreden. Niet alles is voor mijn huid nodig maar de basis gebruik ik elke dag. Ook de zonnebrand is fijn, ook voor mijn kinderen die nog wel eens een allergische reactie op andere zonnebrand hebben.

Heel tevreden over verzorgingsproducten

Ik heb een gevoelige huid en voelt zalig aan. Ik krijg regelmatig complimenten dat ik straal.

Fantastische foundation!

Dit is alweer de derde keer dat ik de foundation van Jetje Ultee heb besteld. Zachtste en meest natuurlijke foundation die ik ooit heb gehad. Je hebt maar weinig nodig, hij voelt zijdezacht aan en strijkt licht weg. Het enige onhandige is dat de dop niet goed op de flacon blijft zitten en dus in m’n toilettas altijd losschiet. Verder uiterst tevreden! Een echte aanrader!

Ik gebruik de skincare van Jetske Ultee nu een paar jaar. Ik vind de 5 stappen makkelijk en handig in gebruik. Ik heb het gevoel dat ik mijn huid hierdoor optimaal verzorg. Mijn huis voelt zacht en glad aan.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA