Super fijn

Ik ben erg blij met de producten! Nu natuurlijk nog afwachten hoe mijn huid er op reageert na een tijdje.

Product is prima, flacon niet

Product is klasse. Echter komt er na 1x gebruik niets mee uit de flacon als ik de bovenkant indruk. Niet fijn en niet blij mee

Top product!

Het enige product waarvan zelf mijn gevoelige huid rustig wordt en van gaat stralen! Voor mij nooit meer iets anders op mijn huid dan de producten van dr.Jetke Ultee.

Mijn huid voelt minder strak

De repair cream is echt een extra boost en mijn is echt goed gehydrateerd.

Hele goede produkten.

Hele fijne produkten . Nooit meer exzeem gehad. En snelle levering.Een 10, Is het echt waard. Super.

Gewoon goed

ik koop hier eigenlijk alleen de zonnebrandcreme en daar zeer blij mee. Verder makkelijk winkelen en snel geleverd, dus prima!

Fijne zonnebrandcrème!g

Ik voel me beschermd tegen de zon op Aruba. Met de wetenschap dat het koraal niet wordt aangetast is het ook fijner zwemmen.

Meteen al verschil

Na een paar dagen al een zachtere en schonere huid. Na een week al echt verschil, dus ben benieuwd hoe het bevalt na lange termijn gebruik. De extra strong exfoliant heeft ook zeker geen invloed op mijn Rosacea huid dus daar ben ik ook wel erg blij mee. Zal het zeker blijven gebruiken.

Prachtig product, helaas niet voor mij.

Ik had zo gehoopt dat deze poeder mijn huid mooier zou maken. Helaas, mijn fijne lijntjes en poriën zijn meer zichtbaar en de poeder is te droog voor mijn gemengde 60+ huid. Ik heb hem rechtstreeks op mijn schoongemaakte en met moisturizer verzorgde huid aangebracht en dag later over de foundation van Jetske Ultee (sample). Toch beveel ik hem van harte aan, mooie kleur en goede neutrale dekking.

Snelle levering van een top product

Ik heb een hele droge, gevoelige huid en kan niet tegen alle producten. De producten van dr. Jetske zijn top, De moisturizer is heel fijn het hydrateert super. Kortom ik ben ben er blij mee!

Klasse

No nonsens produkten die doen wat ze moeten. Je ziet er goed uit en het voelt lekker. Een slimme keuze ❤️

Heerlijke foundation

Of smeert t ook fijner als het ‘veilige’ make up is?

Heel tevreden!

Snelle levering en fijne producten.

Ik koop NOOIT meer andere producten sinds ik een jaar of 10 geleden Uncover ontdekte.

Ik heb een gevoelige huid en heb jarenlang gezocht naar fijne gezichtsproducten. Uncover voldoet aan al mijn verwachtingen. Mijn huid is mooier en rustiger dan ooit.

Prachtige producten

Ik weet altijd dat de samenstelling in orde is, dat geeft rust.

Echt een gladdere huid

Ik heb het een tijd niet gebruikt totdat ik het echt miste. Het is eennheel fijn product

Verrassend

Heel handig om de juiste foundation kleur te kiezen is de kleuren pallet bestellen

Heerlijk

Al vele jaren gebruik ik de producten. En dat blijft ik doen. Mijn favoriet is tochten repair cream. Vooral in de winter. Voor mijn handen en lippen het meest.

Foundation is SUPER

Zie bij volgende review

Zachte huid

Een paar pompjes na het douchen en de hele dag een zacht en fris huidgevoel! Waar andere bodyproducten nog wel eens irriteren of uitdrogen, is deze body cream nauwelijks merkbaar, maar lekker lang werkzaam. Blij mee!

Heel fijne producten

Ondertussen heb ik al heel veel producten van Jetske. En ze bevallen allemaal heel goed. Als ik een min puntje moet noemen is de suncare die is wat vettig. Maar doet daarnaast wel goed z’n werk.

Goede peeling. Vanaf de tweede dag merkte ik een verbetering in de textuur van mijn huid. Een aanrader.

Bestelling snel en op tijd

Producten voldoen aan mijn verwachtingen. Voor het eerst de Oil besteld en heerlijk….!! Doet mijn huid na een maandje Spanje erg goed..

Het is makkelijk voor om trouw te zijn aan de producten van Jetske ultee.

Effectief en verzorgend

Waardevolle productlijn voor mijn 60 jaar oude huid!

Makkelijke bestelling, snelle levering. Heel tevreden met makkelijk verwerkende goede producten waar ik me erg prettig bij voel en die mijn huid er goed uit laat zien

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA