Ik heb deze producten nog niet zo lang maar zeer tevreden

Met mijn Rosacia klachten ben ik zo blij dat ik deze crème’s kan gebruiken en dat mijn huid rustig is geworden ook andere producten doen het zeer goed. Advies en handleiding is top

Top producten

Snel in huis en uitstekende producten.

Prima concealer, zeker een aanrader. Snelle levering, goed verpakt en prima service!

heerlijk

Pas een paar dagen gestart met de skincare en zie en voel nu verschil. Gewoon een mooie egale huid en denk zelf ook minder lijntjes te zien:) Lang getwijfeld om hele pakket te bestellen want het is best een smak geld, maar hiervoor modderde ik aan met producten.. iedere keer weer wat nieuws proberen wat toch niet lekker werkt. Ook La Roche en Vichy.. het werkt gewoon niet fijn voor mij. Deze producten trekken goed en maken m’n huid stabiel.

Fijne producten.

Ben blij met de producten.

Het doet ECHT iets voor je huid

Door de jaren heen gebruik ik de producten van Jetske Ultee. Toen ik begon had ik vooral last van onzuiverheden en een vette huid. Maar dat verbeterde zienderogen met de producten. Inmiddels is mijn huid aan het veranderen en heb ik een drogere ouder wordende huid. Ik heb nu inmiddels wat aanpassingen gedaan in de producten en ook dat werkt weer fantastisch. Ik ben fan en gebruik alleen producten van Jetske Ultee voor mijn huid en zoals ik er nu over denk blijf ik dat doen.

Fijne smooth foundation

Zeer fijn en smooth en onzichtbaar

Heerlijke eerlijke producten

Fijne werkende eerlijke producten die de huid kalmeren, voeden en verzorgen

De enige body cream die zorgt dat ik geen droge huid meer heb.

Blij mee!

Hele fijne producten die wat doen voor je huid! Blij mee : )

Heel fijn product

Mijn huid ziet al veel beter uit

Sinds enige maanden gebruik ik de producten van Dr Jetske Ultee. Op zoek naar mooie producten tegen een betaalbare prijs.Het zijn prachtige producten en mijn huid reageert er zo goed op ( vegan/geen parfum) Krijg dan anders allergische reactie rondom ogen en trekkerige huid. Ik ben eerst met de moisturizer begonnen, aangevuld nu met toner , glow oil , sun cream en nu ook de repair creme. Voor mij niets anders meer!

Zachte voedende producten

Gebruik dit merk nu al een paar jaar en zie voor zowel mijn gevoelige huid als die van mijn kinderen een groot verschil!

Een totaal verzorging die echt werkt

Ik ben inmiddels al een aantal jaren gebruiker en fan van de producten van dr Jetske Ultee. Het vijf stappen plan werkt bij mij heel goed. Mijn huid is rustig en niet droog meer. Ik word ook blij van de foundation. Zacht en verzorgend voelt het. Met een drup moisturizer erdoor net wat lichter. Blije klant dus.

Aangenaam.

Handige verpakking, goede uitleg en de producten voelen fijn aan.

Na 22 uur besteld en volgende dag al binnen!

Super snel ontvangen na bestelling in de avond ervoor. Heel fijn. Informatie rondom de producten op de Website ook prima.

Fijne en goede zonnebrandcrème

De factor 50 zonnebrandcrème smeert fijn en beschermd heel goed. Heel tevreden mee en blijf vanaf nu dit product gebruiken.

Moisturizer intensief voedend

Mijn 1ste indruk, van uw dag- en nachtcrème is positief. De crème voelt luchtig aan, dringt snel in mijn huid en als lensdrager, ondervind ik geen hinder aan mijn ogen. Ik ben benieuwd naar meer...

heerlijke zachte creme voor het hele lichaam!

Goeie creme, ruikt neutraal en dat is wel prettig. Trekt goed in.

Wat een zachte producten!

De eerste stappen gezet in het gebruiken van moisturizer, toner, cleanser. Mijn gezicht voelt veel zachter aan. Ook de bodylotion aangeschaft en deze doet ook heel goed wat moet. Zonder irritatie te veroorzaken. Dochter is er eveneens fan van. Dus ik ga binnenkort een grote bus best bestellen. :-)

Mijn huid is na een paar dagen al veel zachter geworden. Het trekt goed in en werkt fijn. Ik ben helemaal happy met m’n aankoop.

Dit product werkt uitstekend. binnen 2 dagen kon ik al een heel verschil zien dat mijn huid rustiger werd. Ik heb gelijk weer alles aangeschaft. Ik gebruik al jaren de producten van Dr Jetske, maar heb tussentijd een uitstapje gemaakt naar R.......... Had ik nooit moeten doen. Ik hoop dat het me vergeven word ;) Voor mij niets anders meer dan de producten van Dr.Jetske die doen wat ze beloven!

ik ben fan van de producten en de site van Jetske Ultee

ik gebruik de adviezen en producten van Jetske Ultee al jaren. Mijn gevoelige huid blijft goed in conditie hierdoor. Ook door de behandelingen van het Skin Care Centre in Rotterdam is mijn huid verbeterd. Ik heb de adviezen, producten en behandelingen al regelmatig aanbevolen aan anderen!

Hele fijne producten

Ik ben heel tevreden over de producten van Dr. Jetske Ultee. Ik gebruik dagelijks het 5 stappenplan en regelmatig de gezichtsolie. Heerlijk! Mijn huid ziet er rustig en egaal uit.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA