Top producten en super snelle bezorging Een blijvertje

Goede producten!

Heb de producten nu iets meer dan een jaar, Je doet er lang mee! Vooral de body crème vind ik goed Geen uitgedroogde benen meer.

Alweer besteld

Alweer besteld, deze producten bevallen mij zeer goed. Ik ben eind zeventig jaar, er zijn al veel producten door mijn handen gegaan maar ik vind jullie producten heerlijk het doet echt iets voor mijn huid en dat zijn géén loze beloftes.

Altijd goed

Heerlijke producten, snelle service. Kortom: Top!!

Ik gebruik de producten nu sinds 2022. En okay, de producten zijn niet super goedkoop maar mijn huid vindt het heerlijk. Geen droge huid meer maar een fijne zachte huid die er goed uitziet. Ik blijf fan!!

Altijd prima

Erg blij met alle producten van Dr Jetske Ultee. De 5 stappen plan verzorging elke dag zorgt ervoor, dat de producten ook echt werken.

Fantastische producten

Ik ben 80 jaar en gebruik alle producten al jaren tot volle tevredenheid.Niet alleen de basis gezichts verzorging ook de twee serums, repair crème, face oil en de glow clay powder, body lotion, foundation en the bronzer.

net binnen

altijd weer snelle levering

fijne producten

Meteen resultaat

Ik heb mijn crème's nu 3 dagen in gebruik en ik merk al meteen weer resultaat!

Tot nu toe goede werkzame zachte producten

Ben net een week gestart met een aantal producten en die bevallen goed. Ga er zeker mee door!

What u see is what u get!

Ik gebruik al jaren de cleanser van Dr.Jetske Ultee. Heel veel producten geprobeerd maar kreeg altijd last van prikkende ogen. Dit product is top en wil niks anders meer.

Top producten!

Ik gebruik dit merk al vele jaren en hoewel ik tussendoor weleens iets anders probeer, ook hele dure merken of juist de TikTok dupes, kom ik altijd weer terug bij Jetske. Fijne ingrediënten, niet te ingewikkeld qua stappen en goede luchtdichte verpakkingen. Het enige wat ik nog steeds mis: reisverpakkingen met name van de toner en cleanser. En een make up reiniger voor waterproof make up. (Je kunt de olie gebruiken, maar dat vind ik daarvoor te duur)

Fijne producten. Met als grote voordeel dat de inhoud tot de laatste druppel uit de flacons komt. Het laatste restje wordt dus niet weggegooid maar kan gewoon worden gebruikt. Bovendien blijf ik mij verbazen over de werkelijk waar s u p e r s n e l l e bezorging. Echt top.

Geweldige fijne produkten

Heel fijn op de huid zacht en zeer zuinig in gebruik

Zeer goeie producten gebruikt het al 5 jaar.

Echt een aanrader

Boven verwachting

Ik heb de toner, effoliant, moisturizer en serum vitamine A aangeschaft. Ik had al wel een goede routine met andere merken (cleanser, serum, dagcreme), maar op aanraden van mijn ontzettend enthousiaste moeder heb ik Jetske Ultee producten aangeschaft en die zijn boven verwachting! Mijn huid is zachter, gehydrateerder en echt mooi. In het begin wel last gehad van 1 puistje, maar dat schijnt juist goed teken te zijn. Nu ga ik me verdiepen of de cleanser ook bjj mij zal passen.

Het lijkt te werken

Ik gebruik het nu voor een 3 dagen, de exfoliant 8%, op mijn borst ziet het er veel rustiger uit nu. Ik hoop dat het zo door zet dan wil ik zeker meer producten proberen, voor een nog beter resultaat. Ik ben een man van 41

Boven verwachting

Gebruik de moisturizer nu 5 dagen en vind het een fijn product. Idd niet vet. Had eerst voor de normaal tot droge huid besteld, maar deze geretourneerd. Ik zal op korte termijn meer producten gaan bestellen en kijken wat dit doet

fantastisch

Mijn gezicht voelt superzacht aan. Na een uitstapje van een ander merk, toch weer terug bij deze producten.

Heel goed!

De service is altijd snel en goed. Ook de info is duidelijk en eerlijk.

Fijne producten en snelle.en goede service

Ik heb veel producten geprobeerd maar deze zijn top. Mijn huid voelt heerlijk aan.

Al jaren gebruiker van bijna al de huidverzorgingproducten. Nooit meer huidproblemen zoals schilfers, rode irritatie vlekken, droge trekkerige huid en zonverbranding. Pigmentvlekken verminderen zichtbaar, poriën verkleinen. Geen branderig gevoel meer.

Bestelling gaat heel makkelijk, producten zij top mijn huid knap zo goed van, wel jammer als je per ongeluk verkeerd product heb besteld...betaal je nog eens 8 euro verzendkosten.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA