Normaal schijf ik geen review maar dit is zo’n goed product dat iedereen met een onrustige huid dit moet weten. Ik gebruik sinds 5 weken de exfoliant extra strong ( paarse variant) voor mijn zeer onrustige huid ( puistjes, pigmentvlekjes). Ik heb al meer dan 20 jaar last van puistjes en had eigenlijk al de hoop opgegeven dat het ooit nog beter zou gaan worden. Sinds dag 1 met het gebruik van dit product voel ik dat mijn huid heel zacht aanvoelt. Ik smeer elke avond voor het slapen gaan mijn gezicht in. Nu 5 weken later kan ik zeggen dat mijn hele gezicht veel gladder oogt. Ik krijg nog wel kleine puistjes maar die zijn snel weg en ik heb nog pigmentvlekjes maar dat heeft langer de tijd nodig. So far so good. Ik hoop met deze review meer mensen te kunnen overtuigen om dit product toch eens te proberen want ik weet hoe frustrerend het is en ik ben op dit moment heel blij!
Ik ben al vele jaren zeer tevreden over de produkten en de geweldige service van Jetske Ultee!
In het begin leek mijn huid na gebruik van de producten droger aan te voelen en had ik een trekkerig gevoel op mijn gezicht. Ik ben toen naar 1x per dag cleanser en toner gegaan. Na een aantal dagen deed ik dit 2x per dag en dat ging toen goed. Pas na een week gebruik zonder dat trekkerige gevoel ben ik de moisturizer om de dag gaan gebruiken en inmiddels gebruik ik die 1x per dag. De exfoliator heb ik nog niet geprobeerd, omdat ik dus langzamer ga dan het schema. Omdat ik best veel last heb van puistjes op mijn kin, gebruik ik wel al om de dag het azelaic acid serum op die plekjes. Dat gaat goed. Ik weet nog niet of het echt werkt, maar de plekjes lijken wat rustiger. Ik vind het ontzettend fijn dat er geen geuren zijn toegevoegd aan de producten!
Zeer goed service en producten. Zeer aan te bevelen.
Altijd heel snel bezorgd en keurig verpakt. Het leuke is ook dat je punten spaart die je kunt inzetten voor een korting bij een bestelling.
Ik vind de suncover spf 50 en 30 met niacinamide tegen UVA en UVB heel erg goed. :)
Al 9 jaar gebruik ik producten van Jetske Ultee, mijn huid reageert er goed op en de uitleg van alle werkzame stoffen is ook prettig.
Gebruik al jaren de zonnebrand , geweldig fijn product.
Nog niet gebruikt dit jaar.
Ik gebruik azelaine zuur van de huisarts voor de Rosacea. Ik vond het heel spannend om met deze crème te stoppen en met azelaic acid serum te beginnen van Jetske ultee maar ik ben aangenaam verrast, mijn huid is nu na 1 week gebruik heel rustig weggaan gaat Rosacea niet maar ik ben hier heel blij mee. Ik ga zeker meer producten van haar proberen.
Mijn moeder voor haar verjaardag de body cream gegeven. Ze is er heel enthousiast over, omdat ze erg allergisch is voor veel stoffen in producten van gangbare merken. Haar huid reageert heel goed op de body cream. Dus voor Moederdag nog een fles gekocht!
Net als altijd weer super tevreden met de producten. Alleen de beschermfactor 50 voor t lichaam is niet fijn Veel te dik Gelukkig mag en kan ik het terug sturen. Bedankt
Duurzame verpakking en producten zonder agressieve ingrediënten.
Ik gebruik al enige jaren producten en ben er nog steeds erg tevreden over. Ik zal het ook aan iedereen aanraden.
Makkelijk aan te brengen en het voelt fahtastisch
Ik wist niet dat de factor 50 zo op je huis blijft liggen en sporen achterlaat, vlekken, dikke crème
Goedendag Liana, Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat de Suncover SPF 50 voor jou te zwaar aanvoelde en vlekken achterliet. Dit heeft ermee te maken dat een hoge beschermingsfactor vaak meer filters bevat, waardoor de textuur voller kan aanvoelen op de huid. Ik deel graag wat tips met je. Hopelijk werken deze voor jou, zodat je het product toch nog goed kunt gebruiken en je huid mooi kunt beschermen tegen uv-straling. Ik heb je een e-mail gestuurd om verder met je in contact te komen. We nemen je feedback mee in de verdere ontwikkeling van onze producten. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen! Ik wens je een fijne dag. Met vriendelijke groet, Famke, Huidtherapeut Dr. Jetske Ultee
De producten die ik gebruik voelen zo zacht en vriendelijk
Ik gebruik al een tijdje de hele verzorgingslijn en mijn huid ziet er sinds die tijd stralend uit.
Ik heb de concealer gekocht voor het eerst en ben erg blij ermee! Dekt goed, je brengt het makkelijk aan. Top!
werkt geweldig zonder dat het plakkerig of vet aanvoelt
Dit serum voelt licht aan op de huid en helpt roodheid en onzuiverheden zichtbaar te verminderen. De formule is mild maar effectief, waardoor het ook erg geschikt is voor de gevoelige huid.
Mijn pakketje leek verloren geraakt bij PostNL. Op woensdagavond is er een nieuwe bestelling voor me aangemaakt en donderdagochtend kwam mijn bestelling al binnen! Op tijd om mee te nemen op vakantie, ik ben zeer tevreden over de producten en de service!
Ik gebruik al jaren de gezichtsproducten van Dr. jetske en ben tevreden over het resultaat mbt het totale gezicht stappenplan. Heb nu voor het eerst de zonnebrand crème voor gezicht besteld factor 15 maar vind deze erg plakkerig en vet aanvoelen. Vind het erg jammer , want heb echt zonne bescherming nodig voor m’n gezicht. Maar voor mij werkt de zonnebrand crème niet, te plakkerig, vet . De overig gezichtsproducten die ik altijd gebruik bevallen heel goed. Hopelijk komt er een gezichts zonnebrand crème die niet zo plakkerig aanvoelt.
Dag Sandra, Dankjewel voor het delen van jouw ervaring met de Suncare SPF15. Fijn om te horen dat de huidverzorging over het algemeen goed bevalt, maar wat jammer dat de Suncare niet prettig aanvoelt! Het is natuurlijk erg belangrijk om goed te beschermen, zeker met dit mooie weer wat eraan komt. Misschien in de Suncover wel wat voor jou? Deze is heel geschikt voor zowel het gezicht, als het lichaam. Ik heb je een mailtje gestuurd om met je in contact te komen. Hopelijk komen we samen tot een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Annelijn | Huidtherapeut Dr. Jetske Ultee
Fijn om na een luisterd oor tijdens een intake nu echt gericht aan de slag te gaan met mijn rocacea en verstoorde huidbarriere.
Na een fantastisch telefonisch overleg met een medewerker (complimenten), de moisturizer en zonnebrand besteld. Ik mocht alles uitproberen, want als een product niet goed is, mag je het gewoon terug sturen. Ik ben allergisch voor ALLE huidproducten en make-up (goedkoop en duur), maar tot mijn grote verbazing...GEEN enkele reactie, enkel een verbeterde huid. De zonnebrand kan ik zelfs op mijn gezicht smeren! Ik heb nu ook de bodycreme besteld en kan zeggen, dat dit ook weer een fantastisch product is. Na een jarenlange zoektocht naar huidverzorgingsproducten waar ik niet op reageer (ik word er ook niet jonger op...), ben ik echt superblij me de producten van Dr. Jetske Ultee. Ik ben fan!
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA