Erg fijn

Mooie, fijne producten, goed smeerbaar

Zeer fijne producten voor gezicht en lichaam

Ik gebruik alle producten al zeker 10 jaar zou nooit meer anders willen . Mijn gezicht(rosacea)is er heel rustig van geworden,dus kan niet meer zonder gaat overal mee naar toe!

Klantvriendelijke site, snelle levering

Eerste kennismaking met dit merk zeer positief. Op zoek naar een concealer pen voor zowel donkere kringen als hyperpigmentatievlekken en kleine onzuiverheden kwam ik op deze site terecht. Fijne produkten, een mooie mix van in dit geval goed dekkende make up en verzorgende ingrediënten.

Geweldig !!!

Ik ga nooit meer veranderen, mn huid heeft er nog nooit zo goed en gezond uitgezien. Ik gebruik bijna alle producten, al een aantal jaren. Ik heb een speciaal ( Jetske) spaarpotje elke maand vul ik dat aan zodat ik mijn verzorging up to date kan houden. Ik kijk uit naar alle mooie producten die er nog gaan komen.....

Heel fijne handcreme

Het poeder en de bronzer van Dr. Jetske Ultee gebruik ik al jaren naar volle tevredenheid. Laatst had ik de handcreme meebesteld om eens te proberen, en ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb. De creme is supervoedend (je hebt er daardoor weinig van nodig) en trekt tegelijk snel in, zonder doordringende parfumgeur. Ik heb mijn nieuwe favoriete handcreme gevonden!

De concealer is sterk verbeterd

Ik was al groot fan van de make-up maar de concealer is mijn favoriet. Het wordt heel mooi en gelijkmatig opgenomen in of verdeeld over de huid. Prijs/kwaliteit is in goede verhouding!

Zo fijn voor mijn gevoelige huid

Ik ben fan Heb alle producten

Voedend en verzorgend!

Voor de winterperiode heb ik weer het hele stappenplan met extra repair creme besteld. Wat geniet mijn huid van deze producten! Met de extra verrassing - verpakt in een heel mooi doosje - ga ik stralend de feestdagen in.

Formidabele producten

Geweldig goede cremekes , ik ben blijvende fan! Top

Perfecte verzorgingsproducten voor een stralende huid

De gezichtsverzorging is super fijn en doet wat het belooft zo ook de body lotion is geweldig. Onrustige, droge en rode vlekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. De make-up lijn is ook heel verzorgend en egaliseert heel natuurlijk.

Wil niets anders meer!

Gebruik het al een aantal jaar en wil alleen nog maar deze producten voor mijn huid; voor zowel huidverzorging als make-up:-)) Service is ook super; opmerking/klacht wordt gelijk in (re)actie omgezet. Dus alle lof!✨

Aanrader!

Fijne producten en een snelle levering. Op die manier zit je nooit zonder.

De producten zijn goed

Al 3 jaar enthousiast

Sinds ik de fijne gezichtsverzorging van Jetske gebruik is mijn huid zachter en gladder en krijg ik complimenten. Pigmentvlekken worden langzaamaan minder. Heel tevreden dus. Mijn nichtje en schoonzus gebruiken het nu ook en zijn er ook blij mee.

zachte mooi verfrisselend gevoel

de verzorging voelt heel fijn als een kado aan jezelf!

Al jaren trouwe fan

Ik gebruik al jaren de producten van Jetske en wil nooit meer iets anders!

Mijn huid is met deze producten gaan stralen.

Sinds ik de producten van Jetske gebruik, is mijn huid rustig en stralend. Ik gebruik het nu een aantal jaren en ben nooit meer naar een ander merk overgegaan. Ik gebruik de 5 stappen en dat bevalt me prima.

Beste producten ooit!

Ik gebruik de producten van dr. Jetske Ultee al jaren! In vergelijking met andere mensen van mijn leeftijd ziet mijn huid er veel beter uit. De producten doen dus echt wat ze beloven!

Stuk voor stuk fijne producten van Jetske Ultee

Mijn collectie van de producten van Jetske Ultee wordt steeds groter, wat dus aangeeft dat ik zeer te spreken ben over deze skincare. Mijn huid gaat er van stralen!

Fantastische producten en perfecte service

Ik ben inmiddels een fan van de producten, ben me ook veel meer gaan verdiepen in alles wat met huidverzorging te maken heeft.

Fantastische producten voor de gevoelige huid

Neutrale geur, zonder allerlei parfums, dus geen reacties op mijn gevoelige huid. Goede producten met de juiste ingrediënten☺️

Deze foundation is echt uitstekend. Hij heeft een lichte, romige textuur die gemakkelijk aan te brengen is en mooi met de huid versmelt. De dekking is perfect – niet te zwaar, maar toch voldoende om oneffenheden te verbergen. Bovendien blijft hij de hele dag zitten zonder te vervagen of te glimmen. Mijn huid ziet er natuurlijk, fris en egaal uit. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige foundation!

Fijne concealer! Gaat niet in de fijne lijntjes zitten

Hele fijne concealer!

The Best

Na half jaar omzwervingen weer terug toch t beste

Snel en goed

Al 1 dag na bestelling op internet wordt het bezorgd. De bezorgdienst is een goede, houd je goed op de hoogte en bezorgt zorgvuldig. Daarna kan het genieten van de artikelen beginnen!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA