Fijne goed smeerbare zonnebrandcrème.

Fijne zonnebrandcrème, in groot verpakking. Handig voor op vakantie meteen handig pompje.

Concealer: blijft bij mij mooi, niet opgehoopt in de fijne lijntjes .

Ook de verzorgende ingrediënten zijn meegenomen.

Heb hele lijn gekocht. Fijne producten. Smeert goed uit plakt niet. Over 3 maanden kan ik pas beoordelen of het goed werkt. Wat fijn is, is dat op de website filmpjes staan hoe en wanneer je de producten opbrengt. Ook krijg je een heel goed advies online van de huidtherapeut na invullen vragenlijst.

Heerlijke producten!!

Fijne producten voor mijn gevoelige huid

Hele fijne producten met werkzame stoffen.

Voor mijn gevoelige en droge huid bevallen de producten die ik gebruik goed. Geen irritatie en een fijn voelende goed uitziende huid . Mijn favoriet op dit moment is het kleipoeder en de zonnebrand.De foundation is trouwens ook een aanrader. De moisturizer en de exfoliant staan daarom op de verlanglijst ;-)

verrassend geweldig!

Al een jaar of 15 aan het tobben met mijn gevoelige rosaceahuid, met wisselend resultaat maar nooit werd het écht rustig. Twee weken geleden gestart met het 5 stappenplan, nu nog in afwisseling met de schreeuwend dure producten van de schoonheidsspecialist maar het resultaat is nu al verbluffend. Ik had echt nooit verwacht dat mijn huid er ooit nog zó rustig uit zou zien. En dat is niet alleen mijn optimistische hoopvolle blik, maar de mensen om me heen valt het ook op

Fijne producten

Sinds 1 jaar gebruik ik het 5 stappenplan en bevalt mij erg goed. En het vermelden waard; een goede prijs/kwaliteit verhouding

Doen wat ze zeggen.

Stralende huid zonder pukkels

Zin’s ik de producten gebruik ziet mijn huid er gezond en stralend en gladder uit. Eerder altijd wel een pukkel op de kin. Nu nooit meer.

Voelt goed!

Ik gebruik de set skincare producten sinds kort. Ik ben tevreden ermee, mijn huid heeft een mooie glow! De zonnebrandcrème is ook heel fijn!

Heerlijke producten, die comfortabel zijn voor je huid!!

Duidelijke website, waarop je snel kunt vinden wat je zoekt. Dat maakt bestellen eenvoudig. De producten zijn goed en heel comfortabel voor de huid. De ene dag besteld, de volgende dag producten al in huis!

Onaangename geur non-profitzonnebrandcrème

De non-profitzonnecreme smeert goed uit maar de geur vind ik echt niet aangenaam. Die geur is niet aanwezig in de zonnebrandcrème voor het gezicht en handen.

TOP!

Snelle levering bij pakketpost, zorgvuldig en verantwoord verpakt

Ik heb veel geprobeerd, maar de producten van Jetske Ultee bevallen het beste.

Ik heb veel geprobeerd, maar de producten van Jetske Ultee bevallen het beste.

Fantastische producten

Fantastische producten! Sinds het gebruik van deze producten van alle jaren lange ellendige en pijnlijke huidproblemen af!!!

Gezicht voelt trekkerig

Ben blij dat ik een sample kon kopen, want na aanbrengen van de foundation (01) voelde mijn gezicht trekkerig. Het werd niet beter en ik heb het er na een half uur afgehaald. Helaas. Ik heb geen droge huid, maar reageer soms wel op crèmes. Het zag er wel mooi uit op mijn huid.

prima producten, erg huidvriendelijk en erg vlotte verzending

heb nu een aantal keren besteld en gebruikt met diverse producten. Bevalt prima: goeie service, snelle verzending en uitstekende producten: erg huidvriendelijk en werkt goed

Fijne producten en snelle service

Ooit begonnen met de producten van Jetske Ultee op aanraden van mijn moeder. Ik ben er erg tevreden mee en blijf ze gebruiken.

Goede service en begeleiding

Duidelijke uitleg, goede begeleiding via de whatsapp voor advies en blij met de bestelling. De producten zijn fijn om mee te werken

Eindelijk een product die werkt

Na advies van een huidtherapeute ben ik aan de slag gegaan met de producten die mijn huidprobleem kan verhelpen. Ik merkte al binnen 1 week verbetering en rust op mijn huid.

Fijne producten

Sinds een tijdje begonnen met de producten. Het bevalt me erg goed. Mijn huid voelt erg prettig

Goed om terug te zijn :)

Na een uitstapje naar een ander merk (cadeau gekregen) weer terug naar de skincare van Jetske. Producten voelen toch het prettigst. Niet te vet, niet te zwaar, precies goed eigenlijk. Geen uitstapjes meer :)

Fijne webshop, fijne producten

De webshop is erg fijn, snelle verzending. De producten zijn ook heel prettig, wetende dat er echt onderzoek achter zit en er ook echt werkzame stoffen in zitten en geen troep.

Fijne productlijn zonder poespas of te luxe verpakking

Ik heb ondertussen mijn hele huid lijn omgezet naar de producten van Jetske. De producten voelen erg fijn op mijn huid waardoor ik minder reactie heb zoals roodheid of onregelmatigheden. Ene dag besteld is de volgende dag al in huis!

Je krijgt precies dat wat de site vermeldt

De producten zijn prettig in gebruik en doen echt wat voor mijn huid.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA