Super fijn product

De toner reinigt goed laatste make up restjes en hydrateert mijn huid. Doordat hij als spray wordt aangeboden is hij goed te doseren.

Vlot geleverd en fijn product

Levering was Vlot en de producten super netjes geleverd in mooie milieu bewuste verpakking. Product bevalt nog altijd super goed.

Voor mij niets anders meer.

Sinds ik jaren geleden ben begonnen met het gebruik van de Moisturizer, is mijn huid glad en rustig geworden. Ik heb nooit meer last van pukkeltjes of vlekjes. Ook de andere producten van Dr. Jetske gebruik ik heel graag, zoals bijvoorbeeld de Suncover, de Face Oil en de Body Cream. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. Voor mij in ieder geval geen andere Moisturizers meer!

Fijne suncare

Fijne structuur, smeert goed uit. Zelfs mijn kleinkinderen zeggen dat het fijn smeert

Heel blij

De producten zijn van goede kwaliteit. Het werkt goed en de geur is neutraal. De service is ook heel goed, vandaag besteld morgen in huis. Een zeer tevreden klant.

Heel tevreden

Zó blij en tevreden met de skincare van Jetske Ultee. Ze werken echt, zonder agressieve bijprodukten. En fantastische service.

Producten werken goed

Ben erg tevreden met de verschillende producten die ik gebruik. Het is jammer dat het niet voor iedere portemonnee is.

Gewoon heel erg fijn!!!

Mijn huid verdraagt de Skincare producten heel goed en ze verbeteren mijn huid zichtbaar. Daar heb ik jaren naar gezocht. Erg blij mee!

Niks beters

Al jaren gebruik ik haast alle producten tot volle tevredenheid. En een schat aan info op de blogs.

Een leeg flesje

Ik gebruik uw producten al heel lang en nu stuurt u mij een vitamine A serum verpakking waar niets in zit! Het buisje was leeg⁉️ Maar de hand wash - voor de eerste keer besteld- is heel fijn

altijd naar mijn zin!

Keurig verpakt en meestal op de tijd die aangegeven wordt.

skin routine

Ik heb de serie skin routine sinds begin dit jaar en dat bevalt mij zeer goed. Ik zie het aan mijn huid is rustig en gehydrateerd. Wat ik ook heel prettig vind is de verpakking geen potjes maar pompjes, ook heel makkelijk mee te nemen op vakantie.

super.

ben heel tevreden

Vit A serum: erg goed

Ik gebruik het serum op een gereinigde huid voor het slapen gaan. Voelt goed, geen roodheid of zo. Na een week kan ik nog niet zeggen of het effectief is. Komt wellicht later.

Duurzaam

Fijne verzorging voor je huid.

Snelle en correcte bezorging al de volgende dag.

Met een heel gevoelige huid zijn dit hele fijne producten voor mijn huid.

Top producten die aan mijn verwachtingen voldoen!

Ik gebruik sinds een paar maanden de vitamine A serum in combinatie met de exfoliant en merk dat mijn grove poriën en pigmentvlekjes minder zichtbaar zijn . Ook de clay poeder gebruik ik 2x week en zorgt voor een frisse teint . De huid voelt echt gereinigd aan! Ook de andere producten uit het gamma zijn top zoals de moisturizer en face oil, Mij nu eens gewaagd aan de bronzer en Powder en tot nu toe ook Heel tevreden met het resultaat. Weinig werk voor een mooie zonnige kleur! Echt Topproducten!

Fantastische creme voor je gezicht!

Hele fijne en goede creme voor je gezicht. Voor een droge, gevoelige of trekkerig huid, of als je huid door de overgang bep. Ingrediënten niet of niet meer kan verdragen; dan is deze crème de perfecte dagcreme.

Nooit meer iets anders

Sinds ik de producten van jetske ultee gebruik ziet mijn huid er veel beter uit.

Prima creme met goede ingredienten

Ik heb een 2e flacon besteld omdat de creme prima bevalt en omdat de ingredienten goed zijn. Ik merk geen verschil aan mijn huid sinds ik de creme gebruik. Maar wil het een langere periode proberen. Voor de winter is de creme wellicht niet vol genoeg. Maar voor mijn licht droge huid in de avond prima.

Fantastische producten

J Ultee producten gebruik ik al jaren. Het bevalt dus heel goed en wat ik ook belangrijk vind is, dat de samenstelling van de producten bestaan uit goede ingrediënten en dat ik betrouwbare crèmes smeer.

Top !

Heerlijke zachte poederkwast! Verdeelt ook mooi en makkelijk over het gezicht :-)

Heerlijke produkten

Al eerder produkten van dr. Jetske Ultee geprobeerd en dat was wennen. De eerste keer had ik ze teruggestuurd, mijn eigen merk crème weer gebruikt maar besloot toch weer te bestellen en het meer tijd te geven om te wennen. Nu ben ik om en ga het zeker bij deze produkten houden. Mijn (oudere) huid krijgt een echte oppeper en ziet er beter uit!

Hele fijne foundation en bronzer

Ik heb opnieuw de foundation en bronzer besteld. De foundation nu in een iets lichter kleurtje wat ik nog natuurlijker vind. Het voelt goed aan en droogt niet uit en de bronzer blijft gewoon top!

Ik (wij) gebruiken al jaren de producten van Jeltsje. Dat zegt genoeg!!!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA