Een feestje om te smeren

Fijn om na een luisterd oor tijdens een intake nu echt gericht aan de slag te gaan met mijn rocacea en verstoorde huidbarriere.

Enige product waar mijn huid tegen kan!!!

Na een fantastisch telefonisch overleg met een medewerker (complimenten), de moisturizer en zonnebrand besteld. Ik mocht alles uitproberen, want als een product niet goed is, mag je het gewoon terug sturen. Ik ben allergisch voor ALLE huidproducten en make-up (goedkoop en duur), maar tot mijn grote verbazing...GEEN enkele reactie, enkel een verbeterde huid. De zonnebrand kan ik zelfs op mijn gezicht smeren! Ik heb nu ook de bodycreme besteld en kan zeggen, dat dit ook weer een fantastisch product is. Na een jarenlange zoektocht naar huidverzorgingsproducten waar ik niet op reageer (ik word er ook niet jonger op...), ben ik echt superblij me de producten van Dr. Jetske Ultee. Ik ben fan!

Ik vind het heel erg stinken

Ik vind de geur vreselijk , ik heb het 1 x gebruikt maar het blijft in de kast staan helaas

Met alle producten tevreden

Voorafgaand een goed advies dmv het invullen van een vragenlijst. Ik heb daardoor de cleanser, exfoliant en de zonnebrandcrème gezicht SPF30 besteld. Ze zijn heel prettig in gebruik, zeker met de instructie die je meegestuurd krijgt!

Balans

Met de producten die zorgvuldig gemaakt zijn ervaar ik na een paar dagen al balans. Jeuk is verminderd en na week bodycream is de jeuk verdwenen. Een wondermiddel. Jetski Ultee heeft haar toverstaf gebruikt bij het vervaardigen van haar producten. Safe, betrouwbaar, kennis.

Super tevreden!

Mijn huid is in optima forma door de producten van Jetske Ultee! Heel blij mee!

Mooiere huid zonder poespas

Geweldig!!

Wat een geweldige producten! In nog geen week zie ik echt verschil en dat maakt mij zo blij. Ook een geweldige goede ervaring in Huizen gehad waarbij ik goed ben voorgelicht.. Een en al top!

Smeert goed uit en trekt snel in.

Droge huid? Smeer de skincare en je voelt je weer goed verzorgd.

Voortreffelijk

Mijn vriendin gebruikt het al jaren. Ik ben het ook gaan kopen voor mezelf wn de kids.

Tot nu toe bevallen de producten goed.

Fijn bedrijf

Tevreden over de site en meeste producten. Verzending altijd top. Niet alle producten passen even goed bij mijn wensen

zeer tevreden

voor de eerste keer goed

Fijn

Cleaner en extra strong exfoilant: Mijn huid voelt goed en rustig, straalt zelfs in de eerste week al meer (hoewel roodheid in eerste instantie iets meer werd). Pomp systeem is handig en verbruik daardoor minimaal product. Levering was snevlot. Kan nu nog niet beoordelen of mijn pigmentvlekken en rimpeltjes minder worden, daar is langer tijd voor nodig.

Top product

Fijn dat het 1 product is oor zowel dag en nachtcrème. Trekt snel in en het is niet plakkerig. Dit product raad ik ook aan familie/vrienden. Super blij ermee

Al jaren klant

Fijne producten, al jaren klant. Ik durf geen ander product meer te gebruiken! Helemaal content

Beste produkten voor mijn gevoelige huid!

Voor mijn gevoelige huid zijn deze produkten al jaren de beste produkten!! Nooit meer trekkerig gevoel.!! Geweldige informatie over de produkten en over wat goed is voor de huid!!

uitstekend

Met het begin van de producten was het even wennen nu na 10 dagen voelt het beter aan . Ben op leeftijd wat de huid kwetsbaar maakt en problemen heeft met vlekken en zonne schade (altijd zonnecrème gebruikt) maar toch . Hoop dat het rustiger wordt naarmate het gebruik van uw producten. Vriendelijke groet Marrigje

Fijn merk dat voor mij werkt

Mooie producten en een routine die voor mij werkt. Veel info over de diverse producten zijn te vinden op de site en de huidtherapeuten zijn goed benanderbaar bij vragen.

Netjes verpakt snel geleverd

Top product

Deze Suncover SPF50 smeert goed uit en beschermt heel goed tegen de zon. We zijn er erg tevreden mee. Volgend jaar zal ik de grootste verpakking bestellen.

Nvt

Fijne producten

Vind het top producten.

Superfijne suncover in een handige fles

Al vaak op zoek geweest naar een fijne zonnebrand, zonder troep, die makkelijk smeert. Dit is een aanrader. Zeker met het pompje. Smeren ook de kinderen zich snel en makkelijk in.

Heerlijke zachte verzorgingsproducten

Heel fijn product geen overgevoeligheidsreacties

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA