Fijne producten

Ik heb de moisturizer, suncare, cleanser en toner. De reden waarom ik voor Jetske Ultee heb gekozen is dat het een Nederlands merk is en ik veel positieve reviews had gelezen. De producten zijn fijn in gebruik.

Heel blij met de repair cream

Goed advies gekregen van Famke, mijn huid was geïrriteerd en op advies van Famke repair Cream besteld. Na 1 week gebruik , de irritatie weg , mijn huid is weer hersteld.

Sinds 2018 mijn favoriet

Ik gebruik sinds 2018 de Suncover van Jetske Ultee. Eerst jarenlang de SPF 30, nu voor het eerst de SPF 50 besteld. Heel tevreden.

Zachte créme

Ik ben fan van de dag- en nachtcreme. Het smeert goed, mijn huid reageert er ook goed op. Inmiddels gebruik ik meerdere producten van dr Jetske Ultee. Zonbescherming, bodylotion, foundation....Ideaal.

Hele fijne concealer

Ik gebruik deze concealer nu een paar dagen, maar ben meteen enthousiast. De structuur is als een zachte crème, smeert goed uit en blijft de hele dag zitten.

Top producten!!

Ik gebruik de producenten van het 5 stappenplan van Jetske en ben daar meer dan tevreden over!!

Super snel bezorgd en de produkten zijn geweldig

Alle bestellingen tot nu toe zijn altijd super gegaan. Zeer snelle verzending, altijd goed verpakt en er zit altijd een super leuk kaartje aan de bestelling toegevoegd.

Heerlijk voedend

Mijn eerste flesje olie liet ik per ongeluk kapot vallen na het eerste gebruik. Echt balen! Nu een nieuwe besteld. Zo 'n fris, fijn gevoel op de gezichtshuid!

Heerlijke produkten

De produkten doen mijn huid goed. Fijn dat ze reukloos zijn, lekker smeren en elkaar aanvullen. De foundation (gebruik ik pas een paar dagen) wordt ook goed opgenomen.

Dit werkt echt!

Ik heb sinds een aantal jaren ineens last van rocasea. Van alles geprobeerd maar niks werkte of maakte het erger. Het maakte me wanhopig. Nu gebruik ik meerdere producten van Dr. Jetske Ultee en is mijn huid stukken beter. De sleutel is wel écht geduld hebben en consistent blijven, het duurt een paar maanden voor je verschil gaat zien.

Onvoldoende zonbescherming

Al jaren la roche possay en vichy mee op vakantie naar zonbestemmingen. Elke 1,5 uur smeren en een enkele keer verbrand geweest. Nu met deze zonnebrandcreme meteen op dag 2 verbrand terwijl ik ruim smeer en elke 1,5 uur aanbreng. De zonnebrand lijkt te vlekken of schiften bij enige transpiratie. Geeft ook een forse whitecast. Hydrateert wel goed, dus vandaar de 2 sterren. Ik ben dus niet tevreden en heb tijdens mm vakantie nieuwe zonnebrand van mn vertrouwde merken gekocht.

Gehydrateerde huid zonder vette plakkerige huid

Ik zie dat mijn huid het goed doet op de producten van de roze lijn, de toner spray is heerlijk verfrissend en door de niet te vette dagcrème blijft mijn huid goed gehydrateerd. Ik moest in het begin wennen aan de cleanser omdat ik altijd een schuimende reiniging was gewend maar dit is uiteindelijk zo veel fijner voor mijn huid die na de reiniging niet meer droog aanvoelt.

Superfijne en natuurlijke make up

Ik gebruik nu al een paar jaar de bronzer van Jetske Ultee. De make up voelt heel erg natuurlijk, de kleur is natuurlijk en de hoeveelheid die aan de kwast blijft zitten is perfect ten opzichte van de hoeveelheid die je op je gezicht wil aanbrengen. Nu heb ik mezelf net ook de brush cadeau gedaan en ik moet zeggen: elke ochtend is een traktatie om de bronzer aan te brengen!

Goede producten en heel snel geleverd

Doorgaans fijne en goed geformuleerde producten bij Uncover! Jammer dat er in sommige producten microplastics zitten.

Fijne producten

Mijn huid voelt het best zonder allerhande serums van andere merken en alleen moisturizer en sum are van jetske ultee

Tevreden

Had eerst advies gevraagd ivm mijn huid .Advies kreeg ik de dag erna via mail. wat een fijne sevice

Ik gebruik nu ruim een jaar bijna de hele lijn van Jetske, en ik heb nog nooit zo’n rustige en stabiele huid gehad. Elke keer verbaast het me weer hoe mijn huid een echte boost krijgt van de producten. Zelfs mijn bezoekjes aan de schoonheidsspecialist zijn inmiddels minimaal. Kortom: fan!

Super tevreden

Het product clay powder bevalt mij heel goed. Een heerlijke masker voor mijn gezicht. Het reinigt diep en is een goede combinatie met de andere producten van jetske utee. Bv de vitemine A serum. De suncover heb ik al jaren. Dat bevalt mij ook heel goed

amazing!!

ik kijk er iedere ochtend en avond naar uit om mijn gezichtsroutine uit te voeren met de producten van Jetske Ultee. heerlijk gevoel en mijn huid is ontzettend goed verbeter. ook de make up lijn vind ik heel fijn!

Erg blij mee!

Ik gebruik sinds een tijdje de producten uit het 5 stappenplan en de make up. Mijn (rosacea)huid knapt hier erg van op!

De producten doen wat ze beloven

Hoewel ik moeite moet doen om de producten te bekostigen, want voor mij vrij kostbaar, blijf ik toch bij deze skincare. Fijn dat het ongeparfumeerd is en fijn dat er altijd duidelijke informatie is over het product.

Heerlijke body milk

Zials altyd goed

Creme voelt goed aan

Voor het eerst wat besteld en kwam hier terecht omdat ik op zoek was naar een crème voor mijn huidaandoening zomergist. De bodycreme bevat ingrediënten die goed zijn voor mijn huid. Fijn dat er geen geur aanwezig is en de substantie voelt goed aan. Ik heb tot nu toe geen irritatie of huid reactie op gekregen. Als ik een aantal maanden verder ben kan ik het product beter beoordelen. Maar omdat er zoveel natuurlijk ingrediënten in zitten ben ik vooral fan. Dit is zo belangrijk voor mij. Daarnaast kon ik makkelijk vragen stellen en werd ik snel beantwoord. Op een heel vriendelijke en geïnteresseerde toon wat heel prettig is omdat dit maakt dat je je begrepen voelt. Fijn zo een 1e bestelling en ervaring.

Fijne olie

De olie is op natuurlijke basis en dit geeft het gevoel dat het echt iets doet voor je huid. De luxueuze uitstraling waar het in zit geeft een verwengevoel...

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA