Geweldige producten

Sinds kort kennisgemaakt met een aantal producten van Dr. Jetske Ultee. Ik ben fan!

Selectieve gebruiker

Op basis van make up adviseur ben ik producten als toner, exfoliant, serum, moisturizer en blush gaan gebruiken. Ik ben erg tevreden over de eerste drie en de blush. Afgelopen week de repair crème erbij gekocht. Ik ben niet enthousiast over alle producten omdat ze niet allemaal goed voelen. Ik blijf een selectieve gebruiker en zal m’n verzorging ook elders blijven zoeken. Verder snelle bezorging van de producten. Daar niks op aan te merken.

Wil niets anders meer!

Ik gebruik alle producten van Jetske al jaren. Laatst 1 keer overgestapt naar een ander merk maar mijn gezicht schreeuwde weer om de producten van Jetske. Ik ga nooit meer vreemd.

Mooie producten

Ik ben altijd bezig met huidverzorging. Ik heb heel lang Craith gebruikt, van de schoonheidsspecialiste, maar dat was zo ontzettend duur. Ben me toen steeds meer gaan verdiepen in de producten van Jetske en ben nu helemaal overgestapt. Wat een fijne producten! Geurloos, wat ik heel prettig vind, luchtdichte verpakkingen met pompjes, wat super hygiënisch is. En m'n huid is zo mooi in balans. Het is iedere ochtend en avond een heerlijk verzorgingsmomentje. Ik kan deze producten iedereen aanraden!

Super producten

Mijn huid is door het 5 stappenplan enorm opgeknapt. Zo blij dat ik voor de producten van Jetske Ultee gekozen heb.

Al voor langere tijd fijn gebruik van producten

Over een paar jaar ben ik uitgebreid naar gebruik van het 5-stappenplan en ben erg tevreden. Producten hebben een fijne consistentie, irriteren niet en geen vervelende geuren. Helpt mij ook om minder aan mijn gezicht te zitten waardoor ook minder onderhuidse ontstekingen, al komt dat met periodes wel opzetten.

Fijne producten!

Heb nu voor de tweede keer de bodylotion besteld. Mijn huid is enorm verbeterd. Heel tevreden. Deze keer de concealer voor de eerste keer in de lichte kleur besteld. De consistentie en de kleur bevallen goed. Door de stift vorm is prettig omdat ik de vlekjes makkelijk kan aanstippen. Helaas liet de vulling vandaag al los. Hij blijkt helemaal onderin afgebroken waardoor.

Verademend!!

Ik heb heel veel skincare geprobeerd in de afgelopen jaren. Maar als dit zo fijn en effectief al binnen een paar dagen.. Mijn huid is veel rustiger en de droogheid is weg.

Alles wat je huid nodig heeft

Direct een opluchting te voelen vanaf het eerste gebruik van de producten. Nu 1,5 maand aan de slag en huid voelt veel beter en straalt een stuk meer!

Top produkten…

Geweldig….niet meer woorden voor…

Stralend zachte huid

Sinds ik de producten van Jeske Ultee gebruik heb ik zelden oneffenheden op mijn huid. Ik maak met veel plezier en aandacht mijn gezicht en lijf schoon en verzorg mijn huid daarna met de verzorgingsproducten.

Perfecte levering, uiterst effectieve produkten

Alles klopt!

Cleanser droge huid

Na de kou van de afgelopen weken werd mijn huid erg droog. Na de cleanser gewisseld te hebben voelt mijn huid weer zacht aan

Super olie

Mijn huid wordt egaal en zacht van deze olie, hoop dat het product in het assortiment wordt!

Duidelijke website

Snelle levering en duidelijke website

Ik gebruik elke ochtend en avond de 5 stappenplan en heb gemerkt dat mijn Pigmentvlekken wat lichter word. Ben zo blij, ik vond het verschrikkelijk al die bruine vlekken.

Snelle levering en zeer fijne producten

De producten van Dr. Jetske Ultee zijn één van de weinige skincare productlijnen waar ik vertrouwen in heb. Geen onnodige ingrediënten zoals parfum e.d. en bij elke ingrediënt staat uitleg wat hij doet en waarom hij erin zit. Mijn huid reageert er heel goed op en ik heb een gevoelige huid. Mijn huid straalt en is in zeer goede staat (ben 42 jaar). Het is één van de weinige merken waarbij ik me niet voel alsof ik in de maling wordt genomen.

Veel goede producten en ook veel keuze.

Alles wat je in een face olie zoekt

Ik schrijf nooit een review over een product , maar de face olie van uncover skincare is echt fantastisch. Je huid voelt niet vettig aan en wordt er super zacht van. De olie gebruik ik voor het verwijderen van make-up , als body olie, en meng het door mijn crème . Zelfs je haar wordt er super zacht van. Ik hoop echt dat deze olie blijft! Ik ben fan !

Roodheid en bultjes zijn erger geworden.

Helaas is dit merk niet geschikt voor mijn rode huid. Ik krijg juist meer last van irritaties en roodheid. Het is ook nog behoorlijk aan de prijs. Helaas is dit weggegooid geld.

Fijne producten

Fijne producten. Snelle verzending. Ik ben een tevreden klant

Top product

Fijne toner die de laatste restjes vuil van je huid afhaalt en heerlijk verfrist en verzacht, zeker voor mijn huid met rosacea.

Goede keuze gemaakt !

Mijn kleurkeuze voor de foundation was goed gelukkig … vond het wel spannend !

Altijd tevreden

Sinds drie jaar gebruik ik de verzorgingsproducten van Jetske tot mijn volle tevredenheid. Heb altijd topmerken gebruikt maar die kunnen niet tippen aan deze lijn. Ga nooit meer over naar een ander merk want dat kan alleen maar tegen vallen.

Heerlijke olie!

Ik heb de limited olie besteld na het lezen van diverse posities reacties en kan deze alleen maar beamen. Heerlijke olie waar je een zachte huid van krijgt.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA