fantastisch

hele fijne produkten. SUPER service!!

Zeer tevreden over Skincare.

Vanwege mijn vitiligo heb ik een goede bescherming .

Fijn product, erg fijn op een droge huid

Met dit winterweer zeker aan te raden. Net wat extra voeding voor je huid. Gebruik niet te veel, dan word het te vet.

De face oil voor het eerst gebruikt. Dit bevalt echt heel goed. Mijn huid voelt zachter aan en gehydrateerd de hele dag. Ik werk op een operatiekamer en dan heb ik aan het einde van de dag vaak een droge trekkerige huid. Nu helemaal niet meer. Heb ook het idee dat je er een glowy look van krijgt. Ik hoop dat hij in het assortiment blijft! Ik kan nu al niet meer zonder.

Altijd blij als mijn bestelling weer binnen is.

Vanaf de start van uncover gebruik ik de toner en de dagcreme. Af en toe de exfoliant. Ik heb veel producten uitgeprobeerd maar niets kan tippen aan de uncover producten. De toner vind ik echt heel fijn. Geen droog en strak gezicht meer als ik het na het douchen gebruik. De dagcreme trekt goed in en laat geen irritant plakkerig laagje achter op de huid. Ik heb nu ook de cleanser besteld en een paar dagen gebruikt. Mijn huid word daar lekker zacht van.

Goed voor je huid en je humeur!

Fijne voedingsstoffen die je huid merkbaar goed doen. Geen geurstoffen en wel goede emulsies! Ik blijf de producten zeer graag gebruiken, Na jarenlange zoektocht kijk ik nergens anders meer naar.

Heerlijk

Heb eigenlijk van heel veel producten huiduitslag. Waarvoor ik ook diverse crème via de dermatoloog heb gekregen. Deze producten van Jetske Ultee kan ik heel goed tegen. Ben er zo blij mee, gebruik de hele lijn huidverzorging. Super fijn

Betrouwbare producten!

Na veel uitgeprobeerd te hebben blijf ik toch bij de producten van Jetske Ultee Skincare. Fijn voor je huid, prettig verpakt en vooral betrouwbaar van samenstelling! Ben nu de make-up aan het uitproberen en wellicht dat ik ook deze in mijn dagelijkse routine ga gebruiken!

Fijne producten en snelle levering

Al langer gebruik ik de producten van dr. Jetske Ultee Skincare en ze bevallen me goed. Daarom blijf ik ze steeds opnieuw bestellen: goed voor mijn huid!

Fijne producten om te gebruiken!

fijne producten

Fijne producten , gebruik de hele lijn voor een normale tot droge huid & vitamine A serum. En de bodylotion en zonnebrand. bestelling is bijna altijd de volgende dag. Enige jammeren is de verpakking alles in [gerecycled] plastic, het oog wil ook wat;) De face oil daarentegen zit in een mooie glazen flesje, hele verbetering!

Probleemloos de winter door met Face oil

Wat een ontzettend fijn product is dit. Mijn huid is in de winter nogal droog en wordt vlekkerig maar sinds ik de Face Oil gebruik is dat echt verbeterd. Ik gebruik het als laagje over mijn dagcreme, vooral op mijn wangen. Maar het meest gebruik ik de Face Oil als nachtcreme en dat zie je 's ochtend echt aan mijn huid, niet droog en veel rustiger. Overigens. door de kou van nu krijg ik kleine wondjes op mijn handen en ook daar werkt het heel fijn! Ik ga mijn tweede flacon aanschaffen...

Super fijne producten en nadat je besteld hebt de volgende of tweede dag al binnen

Kom huid voelt zacht aan en ziet er fris uit!

Vernieuwde versie een verbetering

De vernieuwde cleanser geprobeerd want de vorige vond ik minder goed in de make-up verwijdering. Deze is wel een vooruitgang maar kan mijn inziens nog ietsje verbeterd worden. Verder ook heel tevreden over de overige producten van Jetske.

Het blijft wat vettig…

Het lijkt of ik er pukkeltjes van krijg, te vet voor mijn huid? Ik probeer nog iets langer maar anders stop ik er beter maar mee. Alle producten vind ik verder heerlijk dus hoop dat deze uiteindelijk ook goed zal bevallen.

Super snelle levering en fijne producten zonder poespas

De producten zijn gewoon goed en je doet lang mee. Huid is gewoon in betere conditie Enige reden voor geen vijf sterren is dat de reiniging niet meteen je make up goed verwijderd.

Alleen maar fijne producten

Ik was al fan van alle verzorgingsproducten, maar nu ook van de foundation!

Mooie, zachte producten voor een gezonde huid

Na een goed online advies en een snelle levering ben ik heel blij met de producten uit het 5 stappenplan. De producten verzorgen goed en voelen heel licht. Het feit dat de flesjes tegelijk een mooi en no-nonsense design hebben, is ook een sjieke eye-catcher in de badkamer :) Wat nog handig zou zijn? Een (handbaggage) reisformaat van de cleanser en toner!

Heerlijke producten

Ik gebruik de lijn voor de normale tot droge huid. Mijn huid heeft geen oneffenheden meer en voelt niet meer droog aan. Ook zijn de producten altijd de volgende dag in huis.

De producten zijn ongekend goed en service perfect

Ik ben al enige jaren klant. De producten zijn van uitmuntende kwaliteit en dat is te zien aan mijn huid. Klantenservice zeer goed.

Ruime keus, snelle levering , goede service

Duidelijke omschrijving bij alle skincare producten.

Goede ervaring met het bestellen bij Dr. Jetske. Handige site met duidelijke toelichting bij alle producten. Zo kun je makkelijker de goede keuzes maken. Bestelling wordt slot geleverd en zit goed verpakt.

Zacht en geschikt voor een rosacea huid

Het is de derde keer dat ik deze foundation heb gekocht, dus een bewijs dat die mij bevalt.

Erg fijne producten

de producten zijn fijn en de omschrijving en gebruik van de producten staan goed beschreven op de website.

Fijne producten die ook echt werken

Alle producten bevallen goed!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA