Goede ervaring met het bestellen bij Dr. Jetske. Handige site met duidelijke toelichting bij alle producten. Zo kun je makkelijker de goede keuzes maken. Bestelling wordt slot geleverd en zit goed verpakt.

Zacht en geschikt voor een rosacea huid

Het is de derde keer dat ik deze foundation heb gekocht, dus een bewijs dat die mij bevalt.

Erg fijne producten

de producten zijn fijn en de omschrijving en gebruik van de producten staan goed beschreven op de website.

Fijne producten die ook echt werken

Alle producten bevallen goed!

Zeer goed!!

Ik gebruik het al een jaar, heb al een aantal keren de producten besteld. Voor body en gezicht. Ook merk ik resultaat en totaal geen irritaties. Echt een aanbeveling.

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren.

Ik gebruik de producten al jaren en t bevalt heel goed. Het stopt de huidveroudering niet maar het remt het wel zeer zeker af. Ik zie mijn huid mooier worden als ik de producten gebruik. En daardoor voel ik mij ook beter en mooier!

Facial oil

Het flesje is te klein ;) ik gebruik het heel graag. Heel zacht. Ik haal make-up van de ogen ermee af en dat is een verbetering op de jojoba olie die ik gebruikte. Daarna hele routine van Jetske U. en dan olie op het gezicht. Love it

De producten doen wat het beloofd

De bodycreme gebruik ik al jaren, blijft de fijnste die er is! Nu de repair creme erbij voor m'n dochter haar gezicht voor in de winter. Smeert erg prettig uit. Al met al heel tevreden

Ik wilde nooit een face oil, maar ik ben om!

Voorheen moest ik er niet aan denken om een olie op mijn gezicht te smeren met mijn op sommige plaatsen vette en daardoor glimmende huid. Door de goede reviews toch overstag gegaan en besteld en na een kleine week gebruiken, ben ik fan! Ik glim juist minder, omdat mijn huid minder talg aanmaakt doordat de olie goed zijn werk doet. Van een glimmende huid ben ik naar een mooie glow gegaan... Aanrader!

Geweldige producten.

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Top producten

De productenlijn van dr. Jetske is een cadeautje voor mijn huid. Het voelt prettig aan en mijn huid ziet er gezond uit!

Olie

Zo zacht! Eindelijk iets wat mijn super droge huid beschermt.

Deer goed

Fijn in gebruik treat goed in de humid en krijg egale look!

Gebruik de producten al jaren. Een enkele keer koop ik iets anders maar keer altijd snel terug!!

ontzettend fijne producten

Gebruik al jaren de producten van Jetske Ultee. Probeerde wel eens iets anders maar toch weer snel terug naar dit fijne merk!

Prima producten en snelle verzending

Goede producten waar mijn huid goed op reageert. Snelle verzending en goede service.

Goede producten & snelle levering!

Ik ben altijd heel blij met de producten. Ik weet zeker dat ik iets gebruik wat goed voor mij en mijn huid is.

Heerlijke aanvulling complete lijn

Fijn product

Hele fijne zeep

Geweldige producten

Goede producten en top service!!

Eindelijk een topprodukt voor mijn huid

Wat een verademing zijn de producten van Jetske Ultee. Zacht voor de huid, betaalbaar, doet echt wat extra's en een hele fijne klantenservice en begeleiding. Dit had ik jaren eerder moeten weten. Echt een enorme aanrader!!

Heerlijk

Wel een kleinere fles dan op de site De inhoud is heerlijk, vol en romig. Pas 1 keer gebruikt.

Kwaliteit zonder poespas

Sinds ik de producten van Uncover gebruik verdwijnen er nooit meer niet opgemaakte producten in de afvalbak. Eindelijk geen vervelende allergische reacties meer. De producten in de lijn vullen elkaar mooi aan. Nu al jaren een trouwe gebruiker!

Hele fijne producten

Na heel veel merken uitgeprobeerd te hebben zonder resultaat kwam ik uit bij DR. jetske. Tot nu toe ben ik erg tevreden en blij met de producten. Het maakt mijn huid goed schoon en zacht, zonder trekkerig gevoel. Mijn huid voelt gevoed, wat ik echt belangrijk vind, vooral in de koude maanden.

Zeer tevreden over alle producten!

Ik ben zeer tevreden over zowel de skincare als de make up van uncover skincare! Ik gebruik deze al jaren en mijn huid wordt er echt op zijn mooiste van! Voor mij niks anders meer!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA