Hele fijne producten met een mooi resultaat. Alle producten die ik heb doen wat wordt beloofd. De service is ook echt super goed. Vragen worden snel beantwoord. De bestelling heb je heel snel in huis. En als een product niet goed bevalt, kan in overleg geruild worden. Echt heel blij met de producten van dr. Jetske Ultee.

Goede producten, uitstekende service.

Fijne producten, betrouwbare productinformatie, snel geleverd en een uitstekende service.

De nieuwe gezichtsolie doet mijn huid/gezicht stralen.tralen!

Mijn huid voelde de laatste tijd droog/trekkerig aan. Daarom nu gekozen voor de droge/normale lijn. De nieuwe gezichtsolie -olie erbij, maakt het mooie resultaat compleet.

Krachtig en zacht tegelijkertijd

Andere verzorgingsproducten veroorzaakten vroeger of later altijd een allergische reactie. Maar de lijn voor de gewone/droge huid van Jetske Ultee gebruik ik al jaren!

Heel fijne olie

Heerlijke olie die mijn gezicht goed voedt. Zeker met dit koude weer.

Nieuwe olie voedt mijn huid ( nog) niet

Ik gebruik de nieuwe olie nu een paar dagen maar merk de verzachtende en voedende werking helaas nog niet. Ik gebruik hem na de toner en moisturizer maar sta op met een droge en ongemakkelijke huid. Misschien moet mijn huid wennen omdat ik ook een tijdje de moisturizer niet had gebruikt. Even afwachten.

Heel fijne produkten.

Alle produkten gebruik ik.Het doet veel voor je huid. De nieuwe face. Oil is ook heerlijk.

Best Ever! It is that simple!

Goede producten. Geen valse beloften en als het dan toch niet zou bevallen mag je ook nog eens retourneren. Deze garantie alleen al, er zijn weinig tot geen andere merken die deze toezegging doen. Ik ben fan en mijn man inmiddels ook.

Heerlijk

Fantastische Faceoil voor mijn zeer droge en gevoelige huid. Knapte er in korte tijd goed van op. Zeer goede aanvulling op de andere producten van Jetske.

Super fijne olie

Twee druppeltjes zijn al genoeg om de droge huid op mijn wangen weer zacht te maken. Gisteravond voor het slapen gaan ook twee druppeltjes over mijn handen uitgesmeerd en daarna de handcrème eroverheen. Vanochtend had ik geen trekkerige huid op mijn handen meer. Fijn!

Helemaal GEWELDIG

Bestel al van af het begin bij Jetske Ultee. Ben er heel tevreden mee. Het zijn stuk voor stuk prachtige producten. Kan niet meer zonder. Heb het mijn zussen ook aangeraden,en ze zijn er ook helemaal blij mee. Ook mijn zoon gebruikt het. Zal nooit meer iets anders gebruiken. Complimenten.

Repair crème is onmisbaar

Zo heerlijk is deze crème voor je handen, droge plekjes, droge lippen, schrale huid. Snel bezorgd en een echte aanrader

Voor mijn haar

Ik gebruik het hoofdzakelijk voor mijn haar, omdat mijn haar vaak pluizig is. Deze olie helpt heel goed en maakt mijn haar toch niet heel vet

Heel tevreden

Gebruik al jaren de skincare producten. Deze producten doen echt wat met je huid. Wil nooit anders meer! De service is ook erg goed, snelle levering!

Heerlijk zacht en liefdevol cadeau voor mijn huid

Ik gebruik al ruim zeven jaar de producten van Dr. Jetske Ultee en heb enorm vertrouwen in haar advies. Na het lezen van haar blog vorig jaar voegde ik een extra stap toe aan mijn skincare, een product buiten haar lijn. Namelijk Jojoba Olie. Dit was erg fijn. Nu Jetske haar eigen, persoonlijk favoriete olie ontwikkelde wilde ik deze meteen uitproberen, ook hier zit haar favoriet Jojoba olie in. Mijn ervaring met Jetske haar eigen favoriete olie is geweldig. De olie voelt heerlijk zacht aan op mijn huid, het voelt licht aan, trekt fijn in en geeft me in de ochtend een fluweel zacht gevoel na een nachtje intrekken. Het voelt als een liefdevol cadeau dat ik aan mijn huid geeft. Dankjewel Dr. Jetske Ultee. Ik ervaar alle liefde en care die je in dit product hebt geschonken en besteedt. Hopenlijk komt het in het vaste assortiment, want het het nu ook mijn favoriete gezicht olie.

Heerlijk product, ook voor de zeer gevoelige huid

Wat een cadeautje deze olie: hydrateert direct, trekt snel in zonder een vettig laagje en mijn rosacea-gevoelige huid reageert er goed op. Ik gebruik de olie voor de nacht en overdag een paar druppels over mijn moisturizer heen. In deze wintermaanden is dat een fijne extra met de overgangen van warm naar koud en droge lucht door de verwarming. Blij met de aanschaf!

Uitstekende service!!

Heb er al jaren plezier van .

Mijn huid voelt zacht aan ,is een fijne aanvulling .

Gebruik al u producten al jaren m n huid is in die tijd enorm verbeterd ,had veel problemen maar sinds ik u producten gebruik ,niet meer . Ben blij met deze Face Oil ,hoop dat het blijft.

Geweldig voedend kalmerend

De producten voelen heerlijk aan op de huid. Kalmerend en voedend. Ben er tevreden en blij mee.

Vanaf het begin bestel ik de producten van Jetske en mijn huid ziet er prima uit voor mijn leeftijd; vitamine A geeft me rust in die zin dat ik mijn rijpere huid de optimale verzorging geef. Prijsverhouding product en prijs klopt ook. De gezichtsolie is een rijke aanvulling. Dus hartelijk dank Jetske!

Perfect voor mijn gevoelige huid

Ik gebruik sinds kort de producten van dr Jetske Ultee. Ik heb een zeer gevoelige huid en snel Last van eczeem. Al binnen 1 week was mijn huid al een stuk rustiger en zachter. Ik heb inmiddels naast de verzorgingsproducten ook de make-up in gebruik. Voor mij niks anders meer dan de Jetske Ultee-producten. Ik hoop dat er ooit nog een oogpotlood en mascara wordt ontwikkeld.

Alleen met de producten van Jetske ziet mijn huid er geweldig uit

Ik gebruik al jaren de producten van Jetske Ultee. Ik was een tijdje gestopt en had andere producten geprobeerd. Toch verloor mijn huid daardoor direct zijn glans. Nu ik weer terug ben bij Jetske haar lijn, ziet mijn huid er gelijk weer beter uit. Glad en glanzend!

Een product wat ook echt wat doet!

Zo heerlijk! Het ruikt naar zalf en dus genezend. E Veel merken geprobeerd maar dit is het!

Fan!

Ik ben al jaren fan van de producten van dr. Jetske. Zowel van de verzorgingsproducten, als van de make-up. Ik ga 4 keer per jaar naar een huidtherapeut en mijn huid is, in combinatie met deze producten, zuiver en egaal. Zojuist de moisturizer aangebracht en daarover de nieuwe olie met een laagje foundation. Mijn huid ziet er gezond en gevoed uit. Nog steeds heel blij! ♡

Voelt 'gezond' aan om de verzorgende producten van Jetske te gebruiken

Heerlijke voedende verzorgende producten! Sinds ik het stappenplan gebruik voor mijn gezicht is de roodheid en irritatie van m'n rosacea veel minder, ook heb ik nooit meer ruwe handen en kloofjes!! in de winter want als ik de Moisturizer op m'n gezicht aanbreng wrijf ik de rest in in m'n handen. :) je kunt de producten dus evt op verschillende manieren gebruiken .

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA