Hele fijne producten

Fijne, zachte producten, afgestemd op verschillende huidtypes.

geweldig.

WONDERMIDDEL VOOR MIJN DROGE GEZICHT.KAN HET AL NIET MEER MISSEN FACE OIL..BEDANKT.

geweldig

weldaad voor je huid, heel fijn!

Top producten met goede uitleg

Gebruik de producten nu een paar jaar ook samen met mijn pubers. En die puberhuid reageert super op de producten. Ook de zonnebrandcrème is top, geen verbrande huid meer hier en geen allergische reacties

Ik gebruik de hele skincare lijn al jaren. Ben begonnen met alleen de mousturizer en heb de lijn langzaam uitgebreid. Het lijkt prijzig, maar alle producten zijn heel zuinig in gebruik, dus uiteindelijk toch niet duur. Mijn huid ziet er op z'n best uit, trekt niet, glimt niet en voelt soepel en zacht aan.

Heerlijke producten!

De limited edition olie is een blijvertje! Heerlijk verzorgende olie voor gezicht en haar!

Prima en mooi produkt

Wat een heerlijke face oil.Vooral nu de dagen bij de kachel je huid wel wat extra voeding kunnen gebruiken.

Snelle levering van een fantastisch product!

Zoals altijd gaat het bestellen van producten en het leveren daarvan heel goed en snel. De olie is echt heel fijn: is heel licht met aanbrengen en laat geen glimmende huid achter maar juist een zachte en gehydrateerde. Voor mijn droge huid gebruik ik al jaren met regelmaat amandelolie welke erg vet is , maar deze olie is veel fijner en voedender. Voor mij geen andere olie meer.

een huid als een baby

Mijn moeder (86) en ik (62) gebruiken de produkten van Jetske sinds een half jaar en bij beide ziet de huid er beter uit. Gezonder, meer kleur. We gebruiken nu ook een paar dagen de face oil en onze huid is zo zacht als een baby.

Heel fijn. Dit product ontbrak nog …

Voelt heel goed

Ik heb de hele lijn van Jetske aangeschaft. Ik ben nog niet heel lang bezig maar het voelt tot nu toe erg goed aan. Ik had wel het idee dat mijn huid wat reageerde op de exfoliant. Dus die doe ik niet elke dag.

Snelle levering en het nieuwe product ( olie) maakt mijn huid heerlijk zacht! Weer een aanwinst!

Altijd goede service en fijne producten

De verzending is altijd snel en de producten zijn super effectief en fijn in gebruik.

Topproducten

Ik gebruik een hele range producten van Dr. Jetske Ultee. Reiniging, verzorging, zonproducten, handzeep en nu ook de jieuwe olie aangeschaft. Alles altijd snel geleverd, mooi verpakt, met mooi kaartje erbij. Helemaal top:

Aanrader

Hele fijne toevoeging om mijn huid wat extra’s te geven. Ik meng een druppeltje door mijn foundation waardoor deze mooier en egaler smeer. Voor het slapen gaan meng ik een paar druppels door mijn nachtcrème. Aanrader

Fijn product.

Voelt heel erg goed. fijn ook op schrale plekjes.

Huid direct heerlijk zacht!

De olie vind ik een topper. Direct verzachting van de huid, voelt heerlijk aan en voedt de huid. Ik zou hem in het assortiment opnemen, echt een topper!!

Limited edition Face oil

Al jaren gebruik ik naar volle tevredenheid de producten van Jetske. In mijn opinie de enige skin care die haar belofte waarmaakt! Zo ben ik van mijn pigmentvlekken afgekomen zonder speciale en ingrijpende peelingen e.d. Maar met de nieuwe face oil was ik sceptisch. Ik heb namelijk een grote hekel aan de meeste olie producten. Ze blijven op mijn huid (en haar liggen) en meestal wordt het een "vette bende". Maar door alle goede ervaringen met de andere producten toch besteld. En wat ben ik daar blij mee!! Ontzettend fijn product. Het is heerlijk voor mijn huid als nachtcrème. Heerlijk voor mijn haar in de altijd droge punten, voor mijn nagelriemen... kortom een echt all round product! En het trekt in zonder vettige waas achter te laten. Dus ik duim nu heel hard dat meerdere mensen zo tevreden zijn want dan wordt dit limited product hopelijk een vast product in het assortiment!

Gebruik al langer alle producten van Dr. Jetske. nu ook de olie. alle producten zijn geweldig! In de zomer een overstapje gemaakt naar producten uit de Franse pharmacie, niet slecht hoor, maar blij dat er langzamerhand weer alleen maar witte flacons in mijn badkamer staan!

Prettige producten

Prettige producten

Zijdezacht en gehydrateerde huid

Alle producten van Uncover-Skincare zijn gewoon heel erg fijn! Ik ben al fan sinds 2013. Jetske en team proberen je huid echt een upgrade te geven en het klantenteam zeer vriendelijk en servicegericht.

Heel tevreden over producten en alles erom heen

Zie bovenstaande

Ik ben heel tevreden en de producten bevallen zeer goed!

Hele fijne olie!

Heerlijke zachte huid!

Top producten

Bestelling wordt vlot verwerkt. Goed verpakt. Producten zelf zijn aangenaam op de huid. Geen vervelende geur.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA