Heerlijk vele toepassingen

Ik gebruik alle producten van dokter Jetske. Wat ik prettig vind is dat alles reukloos is. Twijfelde of ik de olie zou kopen maar ik heb mezelf als kerstcadeautje gegeven. Bij guur weer zal het ook wel fijn zijn maar dit kan ik nu nog niet beoordelen.

Heel fijn dat je deze olie gebruiken kan voor huid en haar

Al meerdere jaren mijn favoriete skincare merk

Jetske maakt zulke fijne producten, als je ze eenmaal hebt gebruikt, wil je niet meer zonder.

Zoals ik gewend ben , weer erg blij met de producten.

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee Scincare al vele jaren , ben er heel blij mee. De nieuwe gezichtsolie voelt erg prettig aan en mijn eerste ervaring is zeer positief , ook zeker heel goed en mooi een druppeltje in het haar. Overtreft op dit moment mijn verwachtingen, Top !

Zoals alle andere producten is ook de face oil zeer aangenaam en goed

Wederom een fantastisch product. Goed voor mijn gevoelige huid en mijn haar glanst er idd heel mooi van

Super fijne produkten

Ik gebruik de Complete lijn en ben erg tevreden. Ook de zonne produkten zijn top.

Heel fijne gezichtolie!

Heel fijne producten, de beste voor gevoelige huid.

Top huidolie!

Super product, huidolie. Doet echt wat er beloofd wordt, maar dat is eerlijk gezegd met alle producten van Uncover Skincare. De huidolie maakt je huid superzacht en laat je haren mooi glanzen! Wat mij betreft is de huidolie een blijvertje!

Ik ben fan..!

Ik ben een groot fan van alle producten. En nu zo’n heerlijke olie er bij..

Geweldige producten

Als je alle gezichts producten gebruikt, is het wel even wennen aan alle handelingen en je moet er de tijd voor nemen. Maar, als je daar eenmaal aan gewend bent, wil je niet anders meer. Ik gebruik de producten nu ruim een half jaar en wat een fijne producten, mijn huid is er heel erg van opgeknapt. Producten zijn ook zuinig in het gebruik omdat je er niet veel van nodig hebt. Dus ik ben zeer tevreden. Ik kan ook de Body Cream van harte aanbevelen. Ook een heerlijk product een lekkere rijke cream, geen trekkende huid meer. Dus kortom, een zeer tevreden klant.

Zoals altijd snel en goed geregeld

Een betrouwbaar en een eerlijk bedrijf!

Goede service, snelle verzending, top producten

Goede service Snelle verzending Top producten, die mijn huid voeden en waar ik geen allergische reacties op krijg. Fijne uitleg over wel product, je wanneer en hoe gebruikt.

Fijne producten voor de gevoelige huid

Ik gebruik een groot deel van de producten van Uncover, waaronder de hele gezichtslijn en ben hier al jaren erg tevreden over. Ik heb door medicatiegebruik een zeer gevoelige huid en reageer erg goed op de producten van Jetske. Mijn huid is sinds het gebruik echt verbeterd. Ga zo door Jetske en team Uncover!

heerlijk nieuw product!

Blij met de face oil! Hij is rijk en vol maar toch niet vet! Houd ‘m ajb in de collectie!

Top producten

De producten van Dr. Jetske zijn allemaal uitstekend. Ik gebruik alle producten en heb zo ook de Limited gezichtsolie uitgeprobeerd. Ongelooflijk wat is deze fijn. ik hoop dan ook echt dat deze niet weer gaat verdwijnen uit het assortiment.Want ook deze olie is een topper.

Zachte producten voor mijn gevoelige huid

Ik gebruik de productenreeks al jaren. Nu heb ik ook de olie besteld, ik gebruik deze voor mn decolleté, voedend maar niet vet ogend. Top, goede aanvulling.

Goede werkzame producten

Gebruik al jaren alle producten. Probeer af en toe iets anders, maar kom toch steeds weer terug. Ben zeer tevreden en zeer goed prijs kwaliteitverhouding.

Topproducten, gebruik alles dagelijks!

Ik gebruik alle producten! Ik ben super tevreden!

Mijn ervaring is uitstekend, altijd op tijd bezorgd en de producten zijn geweldig. Nooit geen huidklachten meer. Niet goedkoop, maar daar staat veel tegenover.

Nooit meer andere producten.

Mijn huid heeft zoveel baat bij het stappenplan. Die nieuwe olie is ook een heerlijke aanvulling. Verzending altijd snel!

Ik heb geen last van allergie bij dit product

Een niet geurende zachte olie

Het is een zachte olie die comfortabel aanvoelt op je huid. Hij heeft absoluut geen geur… wat fijn is. Wel een behoorlijke aanschafprijs.

Fijne producten zonder fratsen

Ben heel tevreden over de Ultee verzorgingslijn, en gebruik ze al jaren. De non for profit zonbescherming is een super sympathiek initiatief.

Heerlijke olie!

Ik heb deze olie nu 2 dagen gebruikt en ik ben fan. Voelt heerlijk weldadig aan!

Fantastisch!

Fantastisch deze nieuwe olie! Hij voelt niet vet aan, wordt snel opgenomen. Toevallig moest ik twee weken geleden naar de dermatoloog voor een huidbiopt op mijn voorhoofd vanwege een verdacht plekje. Ik heb de olie rond het wondje ingemasseerd en het is prachtig genezen. Dank Jetske! Hanna Vos [email protected]

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA