Ultieme zachtheid van mijn huid na een nacht slapen met exfoliant!

Precies als boven beschreven in één zin! Fantastisch product en vooral makkelijk aan te brengen op een schone huid en de slaap z’n werk laten doen.

Altijd goed

De levering is altijd super stipt en bij vragen wordt er altijd snel gereageerd. De producten zelf zijn heerlijk en ik gebruik ze dan ook al jaren.

Na zoveel jaren knzekerheid en proberen, eindelijk geluk!

Voorheen heb ik diverse producten geprobeerd van meerdere leveranciers op het gebied van gezichtsverzorging. Waaronder ook merken die je alleen via een schoonheidssalons kan kopen. Ik heb een parfum allergie en wat blijkt.. in heel veel producten, ook gezichtsverzorging zit parfum. Daar schrok ik echt van. Op aanraden van een vriendin ben ik 5 jaar geleden overgestapt op de gehele lijn van dr. Jetske Ultee. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat. Mijn gezicht is een heel stuk rustiger. Ik heb geen last meer van eczeem plekken. Ik draag al 3 jaar geen foundation meer. Terwijl ik voorheen alle lelijke plekken probeerde te bedekken omdat het mij onzeker maakte. Ik heb bijna geen verstopte poriën. Om alles in één keer te kopen is even prijzig, maar meer dan waard. Om het te onderhouden ga ik elk kwartaal naar een schoonheidsspecialiste waar ik al ruim 10 jaar kom. Ook zij ziet een enorm verschil met wat het is geweest. Ik ben trots op mijn huid en ben erg dankbaar voor de producten van Dr. Jetske Ultee.

Fijne producten

Naast fijne producten ook snelle levering en super vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Duidelijke product omschrijving en snelle levering

Maakt belofte waar!

Mijn huid wordt hier zo blij van, ik gebruik het inmiddels al jaren.

De crème voelt goed aan

Het pompje van de moisturizer doet het niet goed

Heel prettige producten

Eindelijk een rustige en zachte huid! Eerder gunde ik mijzelf deze iets luxere producten niet. Stom want nu eindelijk heb ik een mooie huid! ( ik had mijzelf veel schade kunnen besparen) Dank voor jullie fantastische producten!

Fijn, zacht serum

Ik gebruik al jaren veel producten van Jetse. Dit serum had ik nog niet. Was bang dat het te vet zou zijn voor mijn acne gevoelige huid. Gelukkig gaat het goed. Het serum trekt snel in. Mijn huid voelt rustig aan. Ben heel benieuwd wat het op langer termijn voor mijn huid gaat doen.

De producten bevallen me heel goed. Soms voel ik nog wat trekken in mijn gezicht? Heel makkelijk te gebruiken en handig. Ik ben echt enthousiast! Hartstikke bedankt

Heerlijke producten

Ik gebruik zowel de huidverzorgingsproducten als de make-up (poeder) en wil niets anders meer op mijn gezicht.

Eindelijk producten die echt doen wat ze beloven!

Mijn badkamer staat niet meer vol met allerlei gezichtsproducten die geen effect hebben. Er staan nu slechts een paar gezichtsproducten die wel doen wat ze beloven. En lekker gemakkelijk in gebruik!

Fijne producten voor mijn huid!

Sinds ik de producten van Jetske gebruik is mijn huid zichtbaar verbeterd. Ik ben er heel blij mee!

Amazing. Uitstekende producten

Het zijn geweldige producten. Er zit geen troep in. Kan echt niet meer er zonder. Top. Top producten

Jetske Ultee producten DE beste verzorging voor mijn huid al jaren

Eerlijke informatie, geweldige producten en goede afhandeling bestellingen

Heel goed en betaalbaar.

Door heel ons gezin gebruikt.

Perfecte producten voor goede huidverzorging

Ik gebruik al een langere periode de producten van Dr. Jetske, maar onlangs een uitbreiding gedaan. Ideaal! Alles sluit op elkaar aan en mijn huid is nog nooit zo rustig geweest.

Nooit meer zoeken naar andere producten

Sinds ruim 2,5 jaar gebruik ik de lijn van Jetske na lange tijd Clinique respectievelijk Clarins gebruikt te hebben. Kwam toevallig op haar website en was gelijk geïnteresseerd omdat zij onderzocht heeft of crèmes boven 100 euro hun geld werkelijk waard zijn. Heb haar boek gelijk besteld en daarna begonnen met haar producten. Om een lang verhaal kort te maken: mijn huid ziet er fantastisch uit, geen problemen meer. Kwaliteit/prijs verhouding is heel erg goed, zeker als je het vergelijkt met de dure merken. De producten van Jetske doen wat zij beloven en meer dan wat de producten van de dure merken doen. Ik hoef niet meer te zoeken naar een ander merk want beter kan het niet.

Ik ben heel tevreden!

Voor mij de beste producten!

Super fijne foundation, vitamine A-serum en dag- en nachtcrème!

Ik heb onlangs de foundation besteld na het eerst bestellen van de tester om de juiste kleur te kiezen. Hij is heel licht en fijn voor de huid. Ik gebruik 'm nu samen met de dagcrème en het vitamine A-serum 'savonds. Top combinatie voor mij :)

Hele fijne producten

Fijne producten die écht doen wat ze zeggen! Kijk uit naar Sint en kerst om de lijn compleet te maken voor mijn routine. Genoeg cadeautjes voor het verlanglijstje :d

Fijne producten en goede hulp bij vragen.

Fijne webshop

Een fijne webshop met fijne producten. Daarnaast is de klantenservice geweldig. Met vragen of een klacht word je vriendelijk geholpen.

Fijne producten

Ik vind de producten erg fijn en gebruik ze al een aantal jaren. Het 5 stappenplan neemt best wat tijd omdat na iedere crème 10 minuten inwerktijd wordt geadviseerd.

Goede huidprpducten

Pompje doet het niet goed waardoor zalf er niet goed uitkomt. Nooit eerder gehad.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA