Bijzonder prettige productenlijn.

Ik geniet elke dag van de verzorging met de producten van Jetske Ultee. Prettig in het gebruik en heerlijke verzorging.

Verzorgend en geeft een glow!

Door het gebruiken van de skincare, heeft mijn huid een echte glow gekregen. Ook heb ik het idee dat mijn make up minder brokkelig wordt naarmate de dag verstrekt.

Heerlijk product

Je voelt al verschil meteen na het aanbrengen. Mijn huid voelt verzorgd en ziet er gevoed uit. Ik ben heel erg tevreden.

Echt goed !

Een aantal jaren geleden gebruikte ik verschillende gezichtverzorginsproductem van Dr, Jetske. Mede vanwege financiële reden stapte ik over op andere producten, die wat goedkoper waren maar mij minder goed bevielen. De één trok niet goed in mijn huid, de ander was te vettig, en van de ander kreeg ik vlekken in mijn gezicht. Nog eens een andere crème proberen wilde ik niet meer . Misschien belangrijk te vermelden dat ik inmiddels de 70 gepasseerd ben en vroeger veel last heb gehad van acné en hiervan kleine littekentjes in mijn gezicht heb, Nu dus weer Dr Jetske ! Naast dag/nacht crème ook de zonnecrème en de bodycrème genomen . Ik overweeg ook de toner. En…het voelt weer als van ouds .

De producten bevallen ontzettend goed. Ze zijn fijn in gebruik en geven het gewenste resultaat!

Fantastisch, mijn huid ziet er gezond en egaal uit

Mooie verzorgende producten, krijg vaak complimenten over mijn huid.

Afwachten

Zeer snelle levering en goed verpakt, kan over resultaat nog niks zeggen omdat ik een nieuwe gebruiker ben. Wel heel zuur dat enkele dagen na aankoop er een kortingsactie van kracht was.

Goede producten voor een betere prijs dan bij de schoonheidsspecialiste om de hoek

Fijne producten. En heel fijn dat er veel informatie over van alles op de site te vinden is

Ik ben fan van de producten van DR.Jetske Ultee. ik gebruik alles van haar lijn.

Fijne producten voor mijn zeer gevoelige huid.

Roodheid is minder geworden en ik gebruik ze al 3 weken.

Top producten! Al jaren fan

Top producten! ik gebruik al jaren de exfoliant!

Top product!

Ik gebruik het al jaren, de beste cleanser die ik ken.

Snelle levering van een prima product

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Fijne producten

Erg blij met de producten voor mijn gezicht. Ik gebruik het 5-stappenplan

Eenvoudig goed!

Ik ben nu in de opbouwperiode. Wat ik vooral heel fijn vind is dat er 1 product is voor dag en nacht gebruik. Verder lijkt less is more echt op te gaan. Er zijn maar 1 of 2 pompjes van elk product nodig. Smeert heel fijn uit. Over het resultaat kan ik niks zeggen anders dan dat het heel fijn aanvoelt gedurende de hele dag en nacht. En dat is al heel fijn!

Mijn huid geniet

Mn huid is zo blij met de producten en dat voelt voor mij echt als een kadootje aan mezelf. Ik voel dat t echt wat doet voor mn huid, elastischer, voller, glow, gevoed.

Geweldige service

Afgelopen week werd mijn bestelde Moisturizer, met een klein technisch foutje geleverd, wat natuurlijk niet de bedoeling was. De afhandeling van dit probleempje werd zeer correct en snel afgehandeld. De huiddeskundigen waren zeer klantvriendelijk ook in het weekend! Prima service TOP.

Fijne crème!

Ik moest even wennen aan deze crème voor mijn gezicht maar inmiddels zijn we dagelijks dikke vrienden. Als ik het niet op heb, voel ik me zelfs ‘maakt’, alsof ik iets vergeten ben. Ik gebruik ook de foundation en de poeder van Dr. Jetske Ultee en dat is een mooie aanvulling!

Product doet wat het belooft. Goede prijs/kwaliteit. Hoogwaardige ingrediënten. Geen overbodige toevoegingen. Geen parfum!

Producten van Dr. Jetske zijn top

Mocht je twijfelen, niet doen. Bestel en je wordt overtuigd. Heb de crème, scrub, bodylotion, handwas, serum en toner en allemaal zijn ze super. Je huid kalmeert, verzorgd en straalt naar gebruik van deze mooie lijn. Echt een aanrader!

Heerlijke producten

De producten vindt ik echt heerlijk, en de levering is heel snel.

Smeert heerlijk

Het is een fijne creme en smeert heerlijk en make up blijft ook goed zitten.

Heel fijn

Super goed. Heel blij mee. Ik blijf de producten graag gebruiken Alleen had ik een bestelling gedaan en zou daarbij een flacon handzeep gratis krijgen . Deze zat er helaas niet bij. Groet Jose Bogers

Heel goed voor mijn gevoelige huid

Mijn huid is erg gevoelig, mijn ogen ook. Maar deze producten kan ik goed verdragen en mijn huid is gladder en mooier geworden

Het enige merk wat helpt tegen mijn moeilijke huid

Voorheen had ik altijd een onrustige huid. Soms werd het iets beter maar nooit naar mijn zin. Met de producten van Jetske Ultee Skincare is mijn huid rustig en gezond. Nooit meer iets anders voor mij.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA